Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hostel i Østlandet

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hostel i Østlandet 

Hamar Hostel Vikingskipet / Vikingskipet Apartments
2 out of 5
Akersvikveien 24, Hamar
Gratis avbestilling
Prisen er 980 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i nærheten av stranden og 10 minutters gange unna Vikingskipet og Briskeby gressbane. Dessuten ligger CC Hamar og Høgskolen i Innlandet ...

4/5Very Good! (162 anmeldelser)

"Super service"…"

Anmeldelse skrevet 15. feb. 2020

Hamar Hostel Vikingskipet / Vikingskipet Apartments
Hovdetun - Gjøvik Vandrerhjem - Hostel
2 out of 5
Parkvegen 8, Gjøvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 780 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger rett ved stranden i Gjøvik, 1,5 kilometer unna Gjøvik glassverk og 25 kilometer unna Biri travbane og Ringsaker kirke. Dessuten ligger ...

3.8/5Good! (179 anmeldelser)
Kan fint anbefale overnatting på Hovdetun

"Rask innskjekk, behjelpelig og hyggelig personell i resepsjonen. Rommet var større enn jeg trodde. Hadde singel rom med enkelt seng. Liten sittegruppe med sofa, bord og tv på rommet. Badet var lite og trangt, men rent! Frokosten var god, alt du trenger for en god start på dagen. Hyggelig lobby med ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

Hovdetun - Gjøvik Vandrerhjem - Hostel
HI Oslo Holtekilen Vandrerhjem
2 out of 5
55 Michelets vei, Bærum, Viken
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 765 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i nærheten av stranden, 0,1 kilometer unna Oslofjorden og 2,1 kilometer unna Telenor Arena. Dessuten ligger CC Vest kjøpesenter og ...

HI Oslo Holtekilen Vandrerhjem
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Østlandet
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Østlandet

Quality Hotel Strand Gjovik
Quality Hotel Strand Gjovik
4 out of 5
Strandgaten 15, Gjøvik
Prisen er 1 240 kr per natt
3.9/5Good! (331 anmeldelser)

"Veldig hyggelig velkomst i resepsjonen, fin utsikt utover Mjøsa ( forhånds referanse) Nydelig frokost :-)"…"

Anmeldelse skrevet 7. feb. 2020

Quality Hotel Strand Gjovik
Comfort Hotel RunWay
Comfort Hotel RunWay
3.5 out of 5
Hans Gaarders veg 27, Ullensaker
Prisen er 699 kr per natt
4.2/5Very Good! (1,217 anmeldelser)
Supert hotell

"Bodde her pga grytidlig fly dagen etter. Veldig god service, fine rom og gode senger, frokosten helt perfekt"…"

Anmeldelse skrevet 10. jan. 2020

Comfort Hotel RunWay
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
4 out of 5
Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
Prisen er 1 436 kr per natt
4.3/5Excellent! (6,235 anmeldelser)

"God mat i restauranten. Fint rom. Gode senger. Rent og pent."…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2020

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg bo på vandrerhjem i Østlandet?
Dersom du er på utkikk etter et billig sted å bo i Østlandet, kan kanskje et av de 10 vandrerhjemmene her være et bra valg. Hvis du velger et vandrerhjem, trenger du ikke å bruke så mye på overnatting, og du får mer penger til sightseeing i løpet av turen. Her kan du kose deg med aktiviteter som shopping og ski.
Hva er et vandrerhjem?
Disse internataktige overnattingsstedene kommer i mange ulike former, men alle har tre ting til felles: rimelige priser, sosiale omgivelser og delte rom (selv om mange vandrerhjem har private rom også).
Hvilke vandrerhjem i Østlandet er best?
Er du klar for å finne vandrerhjem i byen? Disse alternativene har fått de beste anmeldelsene fra de som reiser med oss, og kan være et lurt sted å se først: Lillehammer Station Hotel & Hostel: Det tar to minutter å gå til Lillehammer togstasjon, der det er enkel tilgang til offentlig transport. Noen av fasilitetene her er wi-fi (inkludert), en restaurant og en bar. Det er både dusj og skrivebord på alle rom. Hamar Hostel Vikingskipet / Vikingskipet Apartments: Gjestene kan dra nytte av wi-fi (inkludert), parkering (uten ekstra kostnad) og en restaurant. Det er både dusj og TV på alle rom. RiPPiT Living: Gjestene kan dra nytte av wi-fi (inkludert), parkering (uten ekstra kostnad) og delt/felles kjøkken. Rommene har dessuten håndklær, dusj og sengetøy. Sjoa Hostel: Gjestene kan dra nytte av wi-fi (inkludert), parkering (uten ekstra kostnad) og en restaurant. Det er både håndklær, dusj og sengetøy på alle rom. Hovdetun - Gjøvik Vandrerhjem - Hostel: Gjestene kan dra nytte av frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering (uten ekstra kostnad). Rommene har dessuten håndklær og sengetøy.
Hva kan man se og gjøre i Østlandet?
Avhengig av hva som interesserer deg, vil du kanskje like å uforske noen av stedene nær Østlandet. Opplev naturen ved å besøke steder som Norefjell, Hunderfossen familiepark og Jotunheimen National Park. Du kan også få med deg kulturelle attraksjoner som Kulturhistorisk museum, Vikingskipshuset og Hadeland Glassverk. Du kan også besøke landemerker som Ringebu stavkirke, Hamar domkirke og Amot kirke.
Hvordan kommer man seg enklest mulig rundt i Østlandet?
Når du kommer frem, vil du kanskje å bruke offentlig transport. Du kan gå til nærliggende T-banestasjoner som Lillevann t-banestasjon, Lillevann t-banestasjon og Voksenkollen t-banestasjon. For å se mer av hva området har å by på, kan du hoppe på et tog på Lillehammer togstasjon, Hunderfossen togstasjon eller Tretten togstasjon.