Reiser til St. Barthelemy 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i St. Barthelemy med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i St. Barthelemy. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Spar penger på å kjøpe fly- og hotellpakker hos Expedia. Hvis du slår sammen fly- og hotellbestillingen til en pakkereise, kan du spare både tid og penger. Pengene du sparer kan du bruke til å unne deg noen ekstra opplevelser på ferien i St. Barthelemy. Bestill en pakkereise i dag og spar opptil $603! Vår globale database har omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden. Turen til Windward vil føles enda bedre med Expedias priser. Du kan endre bestillingene hos oss, siden vi ikke krever avbestillingsgebyr for de fleste av våre hotellbestillinger.

St. Barthelemy: steder å besøke

Ser reiseplanen litt kort ut? Er reisen til St. Barthelemy ordnet, men nå er du ikke sikker på hva du skal finne på når du kommer fram? La oss gjøre det litt enklere for deg! Saline strand bør være på listen din. Trenger du fortsatt noe mer å se og gjøre, kan du ta turen til Marigot strand og Colombier strand.

Flyplassene nærmest St. Barthelemy

Princess Juliana internasjonale lufthavn (SXM) ligger 35 kilometer nordvest for sentrumsområdet i St. Barthelemy. Så det er bare å hente kofferten, praie en drosje og finne feriemodusen!