SoestNederland

Utforsk alt du kan gjøre i Soest! Har kan du være med på svømming eller golf. I tillegg kan du se severdigheter som Golfpark Soestduinen og Vindmøllen De Windhond.

På en weekendtur til Soest kan du ri på hesteryggen sammen med hele familien, prøve terrengsykling, eller dra på sykkelturer eller lange fotturer gjennom skogene. I byen kan du rusle rundt og nyte været, eller slappe av på en fortauskafé. Soest har perfekt beliggenhet, så det er lett å reise til Utrecht eller Amersfoort for å shoppe et par timer.

Byen startet som en liten landsby på 1000-tallet, og var et beskjedent bondesamfunn frem til 1700-tallet. Etter at jernbanen og et par veier ble bygd, begynte folk å flytte ut fra storbyene på jakt etter fred og ro. I dag er Soest omgitt av landbruksområder med beitemark i nordøst og skog og sanddyner i sør.

På en reise til Soest kan du se en av byens største severdigheter, Nationaal Militair Museum (det nasjonale militærmuseet), som ligger i en imponerende bygning med glassvegger og et enormt tak. Museet har en spennende samling av tanker og fly. Soest har også koselige handlegater og fortauskafeer.

Kombiner ferien med en tur til det vakre naturreservatet Soestduinen. Dyreparken DierenPark Amersfoort ligger like ved, og er flott å besøke sammen med barna. Teateret Openluchttheater Cabrio er det perfekte stedet å tilbringe sommerkvelden. Og du kan naturligvis ikke dra videre før du har sett Loosdrechtse Plassen, et obligatorisk reisemål for naturelskere.

Dra på hesteridning i solnedgangen, eller ta en fottur i skogen sammen med barna og nyt synet av spennende flora og fauna. Naturen i Soest er veldig variert og byr på mange fine friluftsopplevelser. Sentrum er lite og koselig, og er lett å utforske til fots.

Du kan komme hit med bil, tog eller buss, og Soests sentralstasjon har gode forbindelser til hele Nederland. Bilister kan glede seg over gratis parkering i sentrum, men vær oppmerksom på at du må bruke parkeringsskive enkelte steder.

Soest ligger sentralt til, og lokker med et koselig sentrum, vakker natur og flotte dagsturer.

De mest populære hotellene i Soest

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
4 out of 5
Van Weerden Poelmanweg 4-6, Soestduinen, Soest
Prisen er 972 kr per natt

Dette hotellet med et spa ligger i en provinsiell park, 0,1 kilometer unna Golfpark Soestduinen og 5 kilometer unna Nationaal Militair Museum og Thermen Soesterberg. ...

4.3/5Excellent! (916 anmeldelser)
Flott familiehotel

"Fantastisk hotel med alle ønskede faciliteter. Gratis spa, gratis parkering og flotte store rom. Spiste på restauranten en kveld. Utvalget var begrenset men kvaliteten var meget bra."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Stayokay Soest - Hostel
Stayokay Soest - Hostel
2 out of 5
Bosstraat 16, Soest
Prisen er 662 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i Soest, 1,4 kilometer unna Vindmøllen De Windhond og 5 kilometer unna Golfpark Soestduinen og Soestdijk-palasset. Dessuten ligger ...

4/5Very Good! (106 anmeldelser)
Polecam

"Cicha okolica, parking, hotel znajduje się 40 minut od parkingów Park and Drive. Spokój dużo zieleni. W okolicy dużo sklepów. Pokoje czyste, zwykłe bez rewelacji. Śniadanie dobre, tylko dania zimne, dobra kawa, soki, herbat. Pamiętaj, że to hostel, zabierz swoje ręczniki, jeśli zapomnisz, 2 euro ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019

Stayokay Soest - Hostel
Fletcher Hotel Het Witte Huis
Fletcher Hotel Het Witte Huis
4 out of 5
Birkstraat 138, Soest
Prisen er 731 kr per natt

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Soest, 1,4 kilometer unna Amersfoort Animal Park og 5 kilometer unna Vindmøllen De Windhond og Kade-museet. ...

4/5Very Good! (193 anmeldelser)
Great place for families

"Great destination for families, affordable and large rooms and close enough to visit Amsterdam. Walking distance to a large outdoor waterpark as well as a zoo, Dierenparken"…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2015

Fletcher Hotel Het Witte Huis

Populære steder å besøke i Soest

Vindmøllen De Windhond
Bilde av Vindmøllen De Windhond

Vindmøllen De Windhond

Du vil finne ut mer om den fascinerende historien til Soest når du går innom Vindmøllen De Windhond. Bli med på aktiviteter som sykkelturer mens du besøker området.

Nationaal Militair Museum
Bilde av Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum

Få med deg de lærerike utstillingene i Nationaal Militair Museum, et museum med en spennende bakgrunn, på reisen din til Soest. Bli med på aktiviteter som sykkelturer mens du besøker området.

Johan Cruyff Arena
Bilde av Johan Cruyff Arena

Johan Cruyff Arena

4.5/5(8 anmeldelser)

Få med deg et arrangement på Johan Cruyff Arena og bli med på andre aktiviteter i Amsterdam, som sykkelturer. Dette urbane området har livemusikk og interessante museer du bør oppleve.

Castle de Haar
Bilde av Castle de Haar

Castle de Haar

Ta en kikk på de ulike fascinerende utstillingene ved Castle de Haar, et godt besøkt museum i Haarzuilens. Dette familievennlige området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Dolphinarium Harderwijk
Bilde av Dolphinarium Harderwijk

Dolphinarium Harderwijk

Stikk innom Dolphinarium Harderwijk for litt underholdning under besøket i Harderwijk. Bli med på aktiviteter som sykkelturer mens du er i området.

Utrecht University-USP Uithof
Bilde av Utrecht University-USP Uithof

Utrecht University-USP Uithof

Legg turen innom Utrecht University-USP Uithof for å bli med på en guidet tur når du oppholder deg i Utrecht. Bli med på aktiviteter som sykkelturer mens du besøker området.

Populære aktiviteter i Soest

I amsterdam City Card
Bilde av I amsterdam City Card

I amsterdam City Card

681 kr
per voksen
Anbefales av 86 % av reisende
Billett til Heineken Experience
Bilde av Billett til Heineken Experience

Billett til Heineken Experience

196 kr
per voksen
Anbefales av 88 % av reisende
Kveldscruise med Blue Boat Company
Bilde av Kveldscruise med Blue Boat Company

Kveldscruise med Blue Boat Company

204 kr
per voksen
Anbefales av 86 % av reisende
Billetter til Van Gogh-museet
Bilde av Billetter til Van Gogh-museet

Billetter til Van Gogh-museet

211 kr
per voksen
Anbefales av 88 % av reisende
Billetter til Amsterdam XtraCold Icebar med drikke
Bilde av Billetter til Amsterdam XtraCold Icebar med drikke

Billetter til Amsterdam XtraCold Icebar med drikke

236 kr
per voksen
Anbefales av 80 % av reisende
Blue Boat Company 75 minutters City Canal Cruise
Bilde av Blue Boat Company 75 minutters City Canal Cruise

Blue Boat Company 75 minutters City Canal Cruise

143 kr
per voksen
Anbefales av 82 % av reisende

Byer nær Soest

Amersfoort som viser elv eller bekk og liten by eller landsby

Amersfoort