Södertälje

Hoteller i Södertälje

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Södertälje

Bilde av Rolig Strandpromenade med Egen Sandstrand og Brygge
Bilde av Hagabergs konferens & vandrarhem
2.5 out of 5
Erik Dahlbergs väg 60, Södertälje
1 075 kr per natt
25. sep.–26. sep.
4/5Veldig bra! (1 anmeldelse)

"Helt Ok för ett Vandrarhem.Kunde väl ha varit bättre service vadgäller restaurangens öppethållande,samt varför inte någon frukost påsöndagar."…"

Anmeldelse skrevet 26. aug. 2019

Hagabergs konferens & vandrarhem
Bilde av Quality Hotel Park Södertälje City
3.5 out of 5
Saltsjotorget, Södertälje
613 kr per natt
28. sep.–29. sep.
4/5Veldig bra! (297 anmeldelser)

"Det er Varm sommer og hotellet hadde ikke AC ,og dette er Sverige et moderne land så dessverre Dere må gjøre noe med dette her eller blir mindre og mindre gjester MVH FRANK"…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2018

Quality Hotel Park Södertälje City
Bilde av Scandic Skogshöjd
3.5 out of 5
Täppgatan 15, Södertälje
Hent priser
3.5/5Bra! (457 anmeldelser)
Elendige slitt rom til høy pris

"Elendig rom til en svært høy pris. Rommet var totalt nedslitt. I tillegg var det mye støy fra viftene på taket utenfor Frokosten var bra"…"

Anmeldelse skrevet 16. jun. 2017

Scandic Skogshöjd
Bilde av First Hotel Almnäs Park
3 out of 5
Pontonjärsgatan 5, Södertälje
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
723 kr per natt
5. okt.–6. okt.
4.2/5Utmerket! (107 anmeldelser)

"Greit hotell til en rimelig pris. Dårlig at de ikke har noe matservering annet enn frokost, spesielt siden det ikke er noe plass i nærheten som selger mat. Jeg endte opp med å kjøre 10-15min for å finne middag. Kjedelig at det ikke selges alkohol her, bare alkoholfri øl. Bra renhold og bra ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. jun. 2019

First Hotel Almnäs Park
Bilde av Hotell Torpa Pensionat
3 out of 5
Torpavägen 4, Södertälje
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 398 kr per natt
18. sep.–19. sep.
4.2/5Utmerket! (56 anmeldelser)
Idyllisk område

"Veldig koselig hotell i idyllisk område. Ligger litt utenfor sentrum av Södertälje så ikke all verden å gjøre i området. Heller ikke døgnåpen resepsjon. Dog flotte og behagelige rom i svært avslappende omgivelser."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2015

Hotell Torpa Pensionat
Bilde av Radisson Blu Waterfront Hotel
4 out of 5
Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 077 kr per natt
11. okt.–12. okt.
4.6/5Fantastisk! (6,432 anmeldelser)

"Litt for høy musikk i baren, ellers helt supert :-)"…"

Anmeldelse skrevet 10. jun. 2019

Radisson Blu Waterfront Hotel
Bilde av Hotell Paradis
2.5 out of 5
Paradisgränd 2-4, Södertälje
Hent priser
Hotell Paradis
Bilde av Scandic Södertälje
3.5 out of 5
Verkstadsvägen 7, Södertälje
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
3.7/5Bra! (320 anmeldelser)
Hyggelig betjening

"Fikk rom 606 som lå ut mot hovedveien. Mye støy fra veien, men var tålelig om vinduet var lukket. Jeg er litt i tvil på om senga hadde rent sengetøy da det var flere sorte hår under puten på den ene sengen. Dro før 5, så fikk frokosten med. Den besto av 2 tørre brødskiver med pålegg, yoghurt, frukt ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. apr. 2017

Scandic Södertälje
Bilde av Downtown Camper by Scandic
4 out of 5
Brunkebergstorg 9, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
4.6/5Fantastisk! (2,366 anmeldelser)
Veldig bra, men potensiale på servicen.

"Betjeningen har litt å gå på ifht å matche resten av hotellet. Maten i restauranten var snever i utvalget, servitøren kunne vært mer serviceminded. Men ellers er hotellet fantastisk bra! Vi kommer igjen, og håper servicen er justert litt. Kred til ei av damene i resepsjonen som var topp!"…"

Anmeldelse skrevet 2. jun. 2019

Downtown Camper by Scandic
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Södertälje fra 613 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Södertälje

Hotell Södertälje: Södertälje er en by i Södermanland i Sverige i nærheten av Stockholm med ca. 60 000 innbyggere. Byen ligger ved innsjøen Mälaren, som renner ut i Østersjøen via Södertälje-kanalen. Her på Expedia kan du finne en rekke muligheter for overnatting i Södertälje for ethvert behov.

Ønsker du et luksuriøst hotell med for eksempel spa og døgnåpen romservice? Eller er du heller ute etter å finne rimelige hotellrom i Södertälje? Uansett hvilke behov du har, kan du enkelt finne akkurat det hotellet som passer best for deg, ved hjelp av Expedia. Med det enkle grensesnittet kan du raskt filtrere eller se ved et øyekast hvilket lokale som kan bli drømmebasen for din reise til Södertälje.

Aktiviteter nær ditt hotell i Södertälje

I Södertälje finnes det mange morsomme opplevelser for hele familien, like i nærheten av flere hoteller. På Expedia kan du lese beskrivelsene av hotellene for å finne lokaler som har kort avstand til aktivitetene du vil få med deg på ferien din. Hvis du vil, kan Expedia også hjelpe deg med å finne gode tilbud for bilutleie i Södertälje, slik at du enkelt kan utforske byen på egenhånd.

Ta for eksempel familien med til Tom Tits Experiment, et opplevelsessenter for barn og voksne der du kan få et helt nytt perspektiv på omverdenen. Senteret har eksperimenter tilpasset for alle aldre, lek med vann og spennende planter om sommeren samt flere interessante og morsomme forestillinger og programmer i helger og helligdager. Ta en pust i bakken på en av cafeene eller restauranten på senteret før du fortsetter utforskingen.

En annen morsom familieaktivitet er Torekällberget friluftsmuseum. Oppå et berg midt i Södertälje sentrum finner du denne samlingen av gamle bygninger og gårder, som gir et innblikk i svensk gårdsliv fra 1800-tallet. Her er mye moro for barn i alle aldre, med cafeer, aktiviteter og levende dyr.

I og rundt Södertälje finnes det også mange muligheter for de som vil ut i naturen. Södertälje kommune har som mål at alle innbyggere og tilreisende får muligheten til å nyte naturen. Det finnes flere vakre tur- og sykkelstier for jogging, fotturer sykling og skigåing, samt havner og strender for båtentusiaster og folk som ønsker å slappe av i solen og bade.

Finn billig overnatting i Södertälje

Og dette er bare en smakebil for hva du kan finne på i Södertälje. Det finnes også blant annet gode muligheter for shopping, golf og kulturliv. Når du har funnet ut datoene du skal reise, kan du også se på det store utvalget av arrangementer og hendelser i Södertälje du kan få med deg. Alt fra film-, teater- og musikkforestillinger til idrettsarrangementer, kunstutstillinger og forelesinger.

Hvis dette ut som en ferie for deg, kan du bruke Expedia til å finne billige hoteller i Södertälje. Du kan også bestille hotell og fly til Södertälje samtidig, slik at reisen kan bli enda billigere. Finn raskt den hotellklassen du er ute etter, ved å se på stjernemerkingen ved siden av hotellnavnet. Du kan også lese brukeranmeldelsene for å få mer detaljert vurdering av hotellet. Bare angi reisedatoene dine, og sett i gang.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Södertälje