Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller som ligger i Södermalm

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære hoteller i nærheten av Södermalm i Stockholm

Skanstulls Hostel
2 out of 5
Ringvägen 135, Stockholm
Prisen er 517 kr per natt
4.2/5Very Good! (454 anmeldelser)
Nice and cheap hotel, great location

"Nice, cheap hostel. Great location and easy to track from metro and shops. Love the neighbourhood. You can make your own food, in a big and cosy kitchen."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2018

Skanstulls Hostel
Hilton Stockholm Slussen
4 out of 5
Guldgränd 8, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 121 kr per natt
4.2/5Excellent! (5,466 anmeldelser)

"Sentralt. Flott frokostbuffet. Restaurant og bar. Oppholdsområder."…"

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019

Hilton Stockholm Slussen
Clarion Hotel Stockholm
4 out of 5
Ringvaegen 98, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 977 kr per natt
4.2/5Very Good! (3,646 anmeldelser)
Wll be back

"Great location! Practically on top of Skanstull Metro Plentiful breakfast and they will make you an omelette if needed. Rooms large with sitting area. A nice walk to Gamla stan and beyond. Plenty of ok places to eat in immediate area. Be sure to visit «Himlen» (means heaven in swedish) bar and restaurant ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. des. 2019

Clarion Hotel Stockholm
Hotel Frantz, BW Premier Collection
Peter Myndes Backe 5, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 137 kr per natt
4.8/5Exceptional! (49 anmeldelser)

"En riktigt toppen hotell! Jättefin inredning i rummen, det var rent och fräscht. Väldigt trevlig personal. Frukosten var riktigt bra, men mycket gott att äta! Läget är väldigt bra! Hit kommer vi gärna igen!"…"

Anmeldelse skrevet 16. mar. 2020

Hotel Frantz, BW Premier Collection
Scandic Sjöfartshotellet
3 out of 5
Katarinavägen 26, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 910 kr per natt
3.8/5Good! (1,157 anmeldelser)
Fint

"Fint opphold"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Scandic Sjöfartshotellet
Scandic Malmen
4 out of 5
Götgatan 49-51, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 910 kr per natt
3.8/5Good! (2,671 anmeldelser)

"God frokost, men veldig mange mennesker samtidig og vanskelig å finne sitteplass. Veldig lite rom, spesielt badet, men helt greit komfort. Hadde vindu inn mot "bakgården" så veldig stille der."…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019

Scandic Malmen
NOFO Hotel, BW Premier Collection
4 out of 5
Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 138 kr per natt
4.6/5Wonderful! (638 anmeldelser)
Helt strålende

"Deilig hotel i stille gate. Kul innredning. Koselig vinbar og fantastisk frokost"…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2019

NOFO Hotel, BW Premier Collection
Långholmen Hotell
3.5 out of 5
Långholmsmuren 20, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 781 kr per natt
4.4/5Excellent! (568 anmeldelser)
Very good

"Very cool hotel"…"

Anmeldelse skrevet 25. nov. 2019

Långholmen Hotell
Hotel Tre Små Rum
3 out of 5
Högbergsgatan 81, Stockholm
Prisen er 923 kr per natt
4.4/5Excellent! (102 anmeldelser)

"Litet, familjärt och mysigt hotell"…"

Anmeldelse skrevet 6. des. 2019

Hotel Tre Små Rum
Hotel Rival
4 out of 5
Mariatorget 3, Box 175 25, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 404 kr per natt
4.7/5Exceptional! (1,778 anmeldelser)

"Fint hotell med hyggelig atmosfære. God frokost. Veldig praktisk beliggenhet vis a vis konsertlokale."…"

Anmeldelse skrevet 15. feb. 2020

Hotel Rival
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Södermalm
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Södermalm i Stockholm

Overnatting i Södermalm

Hotell Södermalm: Södermalm er både en bydel og en øy i Stockholm. Her er du omgitt av vann på alle sider, og området er utpreget naturskjønt. Hit kommer både lokale og turister for å finne roen – bare noen steinkast unna bymiljøet. De beste mulighetene for å finne et billig hotell i Södermalm får du gjennom Expedia.no. Slik kan du også nyte det beste fra to verdener: natur og by.

Benytter du Expedia.no når du skal bestille din ferie til Södermalm, øker sjansene dine for å få en optimal ferie. Søkeverktøyet vårt gjør det enkelt og oversiktlig å bestille hotell, og du kan velge ut i fra hva som passer deg best. Skal det være luksus, skal det være familievennlig eller kanskje sporty? Uansett hva du lander på – vi hjelper deg å finne billige hoteller i Södermalm.

Turen til ditt hotell i Södermalm

Hvis du planlegger å fly til Södermalm, kan du hoppe på mange forskjellige daglige avganger til Stockholm og Arlanda. Ønsker du friheten forbundet med en leiebil i Södermalm? Da anbefaler vi å forhåndsbestille gjennom Expedia.no, slik at du enkelt kan plukke opp bilen på flyplassen. Fordelene ved å lande på en såpass stor flyplass som Arlanda, er blant annet at du kan velge mellom et utall forskjellige leiebilleverandører. Så er det bare å sette seg i bilen og cruise frem til døren på ditt hotell i Södermalm. Tenk også så mye friere du står til å utforske Stockholm og de naturskjønne områdene rundt, når du har din egen leiebil!

Forskjellige hoteller i Södermalm

Det er mange hoteller i Södermalmområdet. Kanskje ønsker du noe med utsikt over vannet, i nærheten av de fine badeplassene? Kanskje ønsker du noe eksklusivt for å imponere kjæresten? Nesten uansett hva du foretrekker, kan Expedia.no hjelpe deg med å finne et egnet hotell. Hvis du i tillegg bestiller både fly, hotell og leiebil gjennom Expedia.no, får du et enda bedre tilbud!

Attraksjoner i Södermalm

I Södermalm kryr det av vakre og interessante landemerker og områder. Én ting er parkområdene og de fine badeplassene, men det finnes også mange museer. Du bør for eksempel virkelig unne deg et besøk på Fotografiska museet, som er tilnærmet verdenskjent. Har du med barna, er Leksaksmuseet et opplagt valg. Ellers kan du velge blant en stor bukett: Spårvägsmuseet, Långholmens fängelsesmuseum, Måleriyrkets museum og ikke minst Stockhoms Stadsmuseum. Som en bonus på toppen av det hele har du Gamla Stan, som byr på gallerier, enda flere museer og mange forskjellige interessante småbutikker!

Aktiviteter i Södermalm

Hvis du har lyst, kan du gjøre alt annet enn å slappe av i Södermalm. Området har flere familievennlige tilbud, som minigolf, bowling, biljard eller segwayturer. Eriksdalsbadet er, i tillegg til alle de fine badeplassene, et fint sted å besøke – uansett vær. Dette er Sveriges nasjonalarena for svømmeidrett, men er likevel tilrettelagt for alle. Ønsker du noe litt mer alternativt, kan du padle kajakk i vakre Vinterviken.

Ofte stilte spørsmål

Er Södermalm verdt et besøk?
Södermalm er et historisk område som er kjent for et godt utvalg av restauranter og sightseeing. Vil du ha tips til reisen til Södermalm? Sjekk ut Mariatorget og Mosebacke torg når du er i området. Södermalm er et godt utgangspunkt for å utforske området rundt Stockholm sentrum. Her har du 50 hoteller og andre overnattingssteder å velge mellom.
Hvilket hotell i Södermalm er best?
Basert på kundeanmeldelser på Expedia er Hotel Frantz, BW Premier Collection høyest rangert i Södermalm. Et hotell ligger bare 12 minutters gange unna Stockholms kongelige palass og kan friste med blant annet gratis frokost og en restaurant. To andre bra overnattingssteder i området er Hotel Rival og Hotel Hornsgatan.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Södermalm hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Södermalm.
Hva kan jeg se og gjøre i dette området av Stockholm sentrum?
Den svenske fotografimuseet, Stockholms stadsmuseum og Stockholm Transportmuseum har noen imponerende utstillinger. Du bør prøve å få med deg noen av disse mens du er i Södermalm. Du bør også besøke Mariatorget og Mosebacke torg mens du er området. Noen severdigheter som er verdt et besøk og ikke ligger så langt unna, er Vasamuseet, ABBA The Museum og Globen. Skansen og Stockholms kongelige palass er to andre severdigheter i området som er verdt et besøk mens du er i Stockholm sentrum.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Södermalm og det større Stockholm sentrum-området?
En rask måte å utforske byen på, er å ta metroen fra Mariatorget t-banestasjon, Medborgarplatsen t-banestasjon eller Zinkensdamm t-banestasjon. Ta toget fra Stockholm Södra stasjon hvis du vil ut av byen en tur.

Nylige anmeldelser i Södermalm