Smögen

Reiseguide
Smögen som inkluderer elv eller bekk og by
Den lille øya Smögen, like utenfor vestkysten av Sverige, tiltrekker seg besøkende fra fjern og nær med fine badesteder, fersk fisk og forfriskende båtturer.

Hvis du planlegger en reise til Smögen, vil du oppdage at vannaktiviteter er svært populært her. Både soldyrkere og dristige ferierende vil like denne vakre øya. Fyll ferien med havfiske, kajakkpadling og dykking for å få mest mulig ut av oppholdet.

Smögen er et av Sveriges mest populære steder å besøke om sommeren. Øya er en tradisjonell fiskerlandsby i tillegg til å være et godt besøkt sted for seile- og båtentusiaster som ønsker å slappe av etter en lang dag på sjøen. Du kan titte på båtene som kommer og går mens du nyter en kald øl på Smögenbryggan, som er omgitt av sjarmerende små fiskehytter og steiner. Hvis du ønsker å dra på sightseeing, kan du ta en dagstur til Hallos fyrtårn og naturområde eller naturreservatet Ramsvikslandet.

Når du besøker Smögen, kan du også bli med på en rekke lokale begivenheter, spesielt om sommeren, da tettstedet er fullt av aktivitet. På en weekendtur til Smögen bør du ta turen innom det nest største fiskemarkedet i Sverige, Smögens Fiskauktion.Dette er ett av tettstedets største turistattraksjoner, og her finner du masse fersk fisk og sjømat til rimelige priser.

Hvis skapninger fra havet ikke er helt din greie, og du vil se noe litt mer eksotisk, kan du ta med familien til dyrehagen Nordens Ark, som ligger omtrent 20kilometer fra Smögen. Her finner du en rekke eksotiske arter, slik som ulv, panda og til og med den sjeldne snøleoparden.

Smögen ligger om lag halvannen times kjøring fra Göteborg, og på veien passerer du Kungshamn. Fra Kungshamn går det en rekke forbindelser til mange andre destinasjoner i Sverige. Takket være de gode transportmulighetene, er det enkelt å planlegge ferien i Smögen.

Dette er en av Sveriges absolutte favoritter i sommermånedene, så sørg for å begynne å se etter overnattingssteder i god tid. Uansett hvor du bor i Smögen, er du alltid i nærheten av havet og en rekke uforglemmelige naturopplevelser.

Smögens Hafvsbad
Smögens Hafvsbad
4 out of 5
Hotellgatan 26, Smogen, 456 51
Prisen er 1 627 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med spa i Smögen, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering (inkludert). ...
4/5 Very Good! (367 anmeldelser)
Helgetur til Smøgens havsbad
"Relativt lite og trivelig hotell med SPA og tilgang til badstue ved sjøen. Hyggelig og imøtekommende betjening. God mat. Vi kommer tilbake!"

Anmeldelse skrevet 20. des. 2021

Sea Lodge
Sea Lodge
2.5 out of 5
Nordmanshuvudet 1, Smogen, 45651
Du kan bo på dette hotellet under turen til Smögen. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en båthavn og frokost. Populære severdigheter som Smögenbryggan ...
3,6/5 Good! (72 anmeldelser)
"Fin plass men elendig innkvartering og service."

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

Wallentinska Huset
Wallentinska Huset
2.5 out of 5
Hamnen 3, Smogen, 45651
Du kan bo på dette bed & breakfast-hotellet ved stranden under oppholdet i Smögen. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en båthavn og en terrasse. Gjestene ...
4,4/5 Excellent! (108 anmeldelser)
Langweekend i Smøgen
"Herlige dager i vakre Smøgen. Det Wallentinska huset ligger midt på brygga og er et fantastisk utgangspunkt til alt. Vi ble møtt med et smil og en hyggelig opplevelse fra første stund. Man får en følelse av å være verdsatte gjester. Rent og romslig rom med lekkert bad og praktisk kjøleskap. ..."

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2021

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
4 Person Holiday Home in Smögen
4 Person Holiday Home in Smögen
3 out of 5
Smogen, Vastra Gotaland County
Hvis du bor i denne ferieboligen i Smögen, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og et kjøkken. Populære severdigheter ...
4 Person Holiday Home in Smögen
4 Person Holiday Home in Smögen
3 out of 5
Smogen, Vastra Gotaland County
Hvis du bor i denne ferieboligen i Smögen, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), griller og en kaffemaskin på rommet. Populære ...
Bokenäset Hotell & Konferens
Bokenäset Hotell & Konferens
3 out of 5
Bjälllansås 320, Uddevalla, 45196
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Uddevalla, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) ...
4,3/5 Excellent! (147 anmeldelser)
Flott familested
"Flott sted, nydelig mat - greie leiligheter, men litt skuffende frokost med hensyn til prisen."

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Byer nær Smögen