Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Sitges

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Sitges

Dolce by Wyndham Sitges Barcelona
5 out of 5
Av. Cami De Miralpeix, 12, Sitges, Barcelona
Prisen er 1 515 kr per natt
3.15 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (694 anmeldelser)
Family vacation

"1 week family trip. Nice pool area, spa and gym. Very good breakfast and food in the bars. Hotel and rooms need some maintenance. Minus that there is no shuttle bus in the evening and in October."…"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2019

Dolce by Wyndham Sitges Barcelona
Platjador Hotel
3 out of 5
Paseo de la Ribera nº 35, Sitges, Barcelona
Prisen er 1 366 kr per natt
0.23 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (486 anmeldelser)
Platjador Hotel juli 2019

"Ett fantastisk hotell med topp service i alle ledd. Kjempegod frokost med rikelig utvalg. Beliggenheten er nærme alt man trenger. Lite eller ingen støy. Hotellet kan anbefales på det sterkeste"…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Platjador Hotel
Kalma Sitges Hotel
4 out of 5
Paseo de la Ribera 65-68, Sitges, Barcelona
Prisen er 864 kr per natt
0.47 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (320 anmeldelser)
Rett ved sjøen

"Hotellet lå rett ved stranda, hadde en veldig hyggelig, moderne og romslig foajè, fantastisk frokost, svært servicevennlig og hyggelig personale. Rommet var helt greit."…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2019

Kalma Sitges Hotel
Hotel El Cid
1 out of 5
Calle San Jose 39, Sitges, Barcelona
Prisen er 841 kr per natt
0.34 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (404 anmeldelser)
Sentralt og greit hotell i sentrum av Sitges.

"Greit hotell med sentral plassering i sentrum av Sitges. Hotellet er koselig, men enkelt. Rommet med balkong med bassengutsikt hadde god plass og badet var nyoppusset. Sengen var litt hard. Veldig hyggelig service fra resepsjonen. Bra renhold og fint bassengområde. Fikk dessverre ikke spist frokost, ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Hotel El Cid
Hotel Liberty Sitges
2 out of 5
Calle Isla de Cuba 45, Sitges, Barcelona
Prisen er 848 kr per natt
0.25 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (202 anmeldelser)
Personlig og omsorgsfullt vertskap

"Mine foreldre i slutten av 70 årene tilbrakte første uken i april på Hotel Liberty. De ble hentet på flyplassen (AirPort pickup) og kjørt til døren. De ble veldig godt ivaretatt av vertskapet, Dietmar og Thomas, som passet på dem som det skulle være deres egne foreldre. Hotellet ligger i den gamle ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. apr. 2016

Hotel Liberty Sitges
Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges
4 out of 5
Paseo Marítimo De Sitges 92-94, Sitges, Barcelona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 796 kr per natt
2.49 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (789 anmeldelser)

"Fin havutsikt fra balkong."…"

Anmeldelse skrevet 16. okt. 2019

Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges
Hotel Galeon - Galeón Pavillón
3 out of 5
San Francisco, 44, Sitges, Barcelona
Prisen er 1 040 kr per natt
0.22 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (497 anmeldelser)
Ok

"Good standard, nice breakfast. The staff should remove the towels some guests used to occupy.all the sunbeds by the pool, every morning!"…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Hotel Galeon - Galeón Pavillón
Hotel MiM Sitges
4.5 out of 5
Avinguda Sofia, 12, Sitges, Barcelona
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 079 kr per natt
0.53 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (292 anmeldelser)
Alt du kan ønske deg

"Flott Hotel i sentrum. Spektakulær SPA. Behandlingene på SPA må bestilles på forhånd. Rett ved siden av stranda. Sky bar og basseng på terrassen men stengt om vinteren. Mange restauranter i nærheten."…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2020

Hotel MiM Sitges
La Santa María
3 out of 5
Passeig De La Ribera 52, Sitges, Barcelona
Hent priser
0.36 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (312 anmeldelser)
La Santa Mariá

"Utrolig flott beliggenhet. Sentralt til strand, sentrum og gamlebyen. Renholdet kunne vært noe bedre. Rommene er eldre enn de fremstår på bildene. Utrolig god mat i restauranten og noe redusert utvalg i frokostbufféen. De hadde tilgjengelig parkering for gjestene, og de ansatte var veldig hyggelig ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

La Santa María
ME Sitges Terramar
4 out of 5
Passeig Maritim, 80, Sitges, Barcelona
Prisen er 1 330 kr per natt
2.25 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (144 anmeldelser)

"Fantastisk beliggenhet, rolig atmosfære, suveren frokost, fikk 'beste' rommet - 612 med utsikt rett utover havet og mot Sitges. Lekkert!"…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019

ME Sitges Terramar
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Sitges
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Sitges: På 1800-tallet ble byen kjent som et tilfluktssted for kunstnere, men de fleste som reiser til Sitges i dag, gjør det på grunn av de flotte strendene som har gitt byen kallenavnet «Mini-Ibiza». Mange reisende lar seg også friste av den populære filmfestivalen og det fargesprakende karnevalet.

Det finnes mange alternativer for overnatting i Sitges, og noe av det vanligste er å bestille leilighet med tilgang til utendørsbasseng og kanskje til og med barnepass. Det finnes også mange hoteller i Sitges, som ofte har restaurant, basseng og møtelokaler. Du kan også finne hoteller med barnepass eller spa.

Planlegger du å fly til Sitges, lander du mest sannsynlig på Barcelona–El Prat lufthavn (BCN), som ligger omtrent tre mil unna. Utenfor terminal 1 finner du busser som går direkte til Sitges, men hvis du heller vil leie bil i Sitges, kan du hente bilen på flyplassen og kjøre til overnattingsstedet på rundt 20 minutter.

Billig overnatting i Sitges

Overnatting er ofte den største posten på feriebudsjettet, men heldigvis finnes det mange budsjettvennlige alternativer, slik at en reise til Sitges ikke trenger å bli så dyr. Du kan for eksempel bo på vandrerhjem, der du får et eget koselig rom med privat bad. Foretrekker du å bo nærme stranden, kan du heller velge et én- eller tostjerners hotell, som har litt flere tilbud. Disse hotellene har ofte stilfull eller hjemmekoselig innredning og tilbyr frokostservering. Det er heller ikke uvanlig at hotellet har en liten kafé, bar eller restaurant, og du kan til og med finne billige hoteller i Sitges med utendørsbasseng.

Hvis du reiser med flere andre, kan du spare penger på å velge en leilighet. Det finnes flere hundre leiligheter i Sitges, og det er ofte et rimeligere alternativ enn en suite eller flere hotellrom.

Luksuriøse hoteller i Sitges

Er det badestrendene og avslapping som frister aller mest, bør du velge et fire- eller femstjerners luksushotell i Sitges. Da bor du nærme stranden på et sjarmerende hotell med opptil tre restauranter, fire barer, minst ett utendørsbasseng, barnepass på rommet og deilige spabehandlinger. Det finnes også hoteller med barnebasseng og lekeplass, slik at de aller minste også har mye moro i vente.

Ekstra romslig overnatting i Sitges

De fleste av overnattingsstedene i Sitges er leiligheter. En leilighet kan være det perfekte valget hvis du reiser med familien eller vennegjengen. Da slipper du å bestille flere hotellrom og får tilgang til tekjøkken eller kjøkken, slik at det er enkelt å lage mat selv. Leilighetstilbudet i Sitges er svært variert, fra lyse og koselige ettromsleiligheter til stilfulle leiligheter med flere soverom, stue og kjøkken. Uansett om du velger en stor eller liten leilighet, får du ofte tilgang til basseng og til og med barnepass enkelte steder. Det er ikke vanlig å få tilgang til restaurant eller spa, men det er ikke umulig å finne et sted som tilbyr dette også.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Sitges?
Hotel MiM Sitges er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4,5 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og 2 restauranter. Ifølge anmeldelser fra reisende er Hotel El Cid og Hotel Estela Barcelona også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Sitges hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Sitges.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Sitges?
Basert på anmeldelser er Hotel El Cid et populært overnattingssted med 1 stjerne. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Noen andre rimelige alternativer er Hotel Piccadilly Sitges og Hotel URH Sitges Playa.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Sitges?
Hotel Port Sitges er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og en restaurant. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Hotel Medium Sitges Park og La Santa María. Attraksjoner som Calafell Slide (bobbane) og Aqualeon vannpark ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk tur til Sitges?
Hotel Medium Renaixença er en favoritt blant parreisende. et hotell kan blant annet friste med gratis wi-fi og en hage.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Sitges?
Hotel los Globos er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en bar/lounge og gratis wi-fi. Hotel Subur Maritim er også en valgmulighet for deg og kjæledyret ditt.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Sitges?
Hotel MiM Sitges er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og en bassengbar. To andre alternativer nær stranden er Ibersol Hotel Antemare - Adults Only og Hotel MiM Sitges. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Sitges strandsone eller Castelldefels strand.
Hva er det beste luksushotellet i Sitges?
Dolce by Wyndham Sitges Barcelona har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med 3 restauranter og 3 barer. Hotel Calipolis og Melia Sitges er også to eksklusive alternativer for ferien din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Sitges?
Hotel Medium Sitges Park er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bassengbar. Hotel URH Sitges Playa og Hotel Estela Barcelona er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste golfhotellet i Sitges?
Apartamentos Sunway Apollo er et populært valg blant golfentusiaster. Denne leiligheten kan friste med blant annet sesongbasert utendørsbasseng og barnebasseng. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er ME Sitges Terramar også et bra valg. Du kan spille golf på Terramar golfklubb i løpet av ferien.
Hvordan er det å overnatte i Sitges?
Par som søker romantiske omgivelser, kommer til å like Sitges, og reisemålet byr dessuten på strender, trivelige barer og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen med avslappende omgivelser kan også friste besøkende med kafeer og sport. Noen av byens mest populære attraksjoner er Sitges strandsone og Castelldefels strand. I Sitges kan du velge mellom 697 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Sitges?
Maricel museum, Cau Ferrat museum og Can Llopis museum for romantisisme er noen av kulturattraksjonene i byen. Her finner du dessuten severdigheter som Placa Cap de la Vila, Sant Bartomeu og Santa Tecla kirke og Vinyet-helligdommen. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet strender og steder som Sitges strandsone, Castelldefels strand og San Sebastian-stranden.

Nylige anmeldelser i Sitges

Flere reisealternativer