Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


Tur til Shetland

Planlegger du en reise til Shetland? Vår reiseguide for Shetland er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Shetland. Les videre for å skape din pefekte reise til Shetland.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Shetland så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Shetland og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Shetland for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Shetland venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Shetland for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Shetland, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Shetland. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Shetland kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Shetland enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Shetland. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Shetland, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Shetland ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Shetland og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Shetland. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Shetland

Se alle de 19 hotellene i Shetland
Shetland Hotel

Shetland Hotel

Holmsgarth Road, Lerwick
4,2
av 5, basert på 19 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Lerwick og 2 kilometer unna Up-Helly-Aa Exhibition, Lerwick Town Hall og Fort Charlotte. Dessuten ligger Clickimin Broch og Shetland Museum kun 2 kilometer unna.

Lerwick Hotel

Lerwick Hotel

15 South Road, Lerwick
4,4
av 5, basert på 13 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Lerwick og 10 minutters gange unna Clickimin Broch, Lerwick Town Hall og Up-Helly-Aa Exhibition. Dessuten ligger Shetland Museum og Fort Charlotte kun 15 minutter unna.

Knysna House

Knysna House

6 Burgh Road, Lerwick
4,4
av 5, basert på 8 anmeldelser
3.5 av 5.0

Dette gjestehuset ligger i Lerwick og 10 minutters gange unna Lerwick Town Hall, Up-Helly-Aa Exhibition og Fort Charlotte. Dessuten ligger Shetland Museum og Clickimin Broch kun 15 minutter unna.

Fort Charlotte Guest House

Fort Charlotte Guest House

1 Charlotte Street, Lerwick
5,0
av 5, basert på 1 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette gjestehuset ligger i Lerwick og få skritt unna Fort Charlotte og Lerwick Town Hall.

Eddlewood Guest House

Eddlewood Guest House

8 Clairmont Place, Lerwick
5,0
av 5, basert på 1 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette gjestehuset i Lerwick ligger nær Lerwick Town Hall, Shetland Museum og Fort Charlotte. I nærheten finner du også Up-Helly-Aa Exhibition og Clickimin Broch.

1,139 kr
South Ness House

South Ness House

27 Twageos Road, Lerwick
4,8
av 5, basert på 5 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i nærheten av stranden og 15 minutters gange unna Shetland Museum og Lerwick Town Hall. Dessuten ligger Fort Charlotte og Up-Helly-Aa Exhibition kun 2 kilometer unna.

Glen Orchy House

Glen Orchy House

20 Knab Road, Lerwick
3,7
av 5, basert på 64 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette gjestehuset ligger i Lerwick og 10 minutters gange unna Shetland Museum og Lerwick Town Hall. Dessuten ligger Fort Charlotte og Up-Helly-Aa Exhibition kun 2 kilometer unna.

Fort Charlotte Self Catering

Fort Charlotte Self Catering

3 Charlotte Street, Lerwick
5,0
av 5, basert på 6 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette gjestehuset ligger i Lerwick og få skritt unna Lerwick Town Hall og Fort Charlotte. Dessuten ligger Shetland Museum og Up-Helly-Aa Exhibition kun 10 minutter unna.

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.