Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Norge grunnet COVID-19.

Reiser til Sauda 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Sauda med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Sauda. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Sauda

Sauda Fjordhotell
Sauda Fjordhotell
3 out of 5
Sjøen 2, Sauda
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 422 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
3.7/5Good! (91 anmeldelser)
Sjarmerende gammelt hotell

"Sjarmerende gammelt hotell som fremstår nedslitt ved første øyekast, men som tydelig er blitt restaurert de senere årene. Dette gjelder spesielt møblene og fellesarealet. Rommet var stort, høyt under taket, og rent og ryddig med gode senger og sengeklær av god kvalitet (jr. suite) Lounge og bar fremstod ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2020

Sauda Fjordhotell
Grand Hotell Sauda
Grand Hotell Sauda
3 out of 5
Saudavegen 1, Sauda
Prisen er 1 281 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
3.7/5Good! (45 anmeldelser)
Helt grei overnatting

"Dette er ikke et hotell, det er et pensjonat uten frokost. Og da er prisen for høy. Det er ingen andre fasiliteter enn seng, et lite skrivebord og bad. Men det er rent, og var helt fint for mitt behov. Men de kunne kostet på seg bedre gardiner, som skjermet mot lyset nå om sommeren."…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2020

Grand Hotell Sauda
3 Roms Overnatting i Sauda
3 Roms Overnatting i Sauda
Strandavegen, Sauda, Rogaland (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Sauda
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Expedia har pakketilbud på fly og hotell du kan spare penger på. Den enkleste måten du kan spare på er ved å bestille et pakketilbud med flyreise og hotell. Med pengene du sparer kan du unne deg litt ekstra mens du er i Sauda. Kjøp pakkereisen hos oss, så kan du spare rundt $603. Vår omfattende database lar deg søke blant 321,000 hoteller over hele verden og 400 partnerflyselskaper. I tillegg får du svært gode priser. Sjekk de uslåelige prisene på Expedia og unn deg ferien du fortjener. Du kommer ikke til å angre. Er du ikke helt sikker på at du har bestilt rett? Hos oss kan nesten alle bestillinger endres uten gebyrer.

Sauda: steder å besøke

Her får du de aller beste tipsene til hva du bør se på turen til Sauda. Finn fram blokk og blyant og se om du ikke kan få laget en reiseplan. Sauda skisenter bør være på listen din. Vil du ha flere forslag? Da kan vi anbefale Svandalsfossen og Sinkgruvene i Allmannajuvet. Det gjør også mange andre besøkende.

Flyplassene nærmest Sauda

Har du bestilt billetter til Sauda? Når du ankommer, er du på Flesland (BGO). Det er 95 kilometer herfra og til det yrende bylivet.