Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hotell i Ørland, Trøndelag

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Ørland

4 Stjerners Feriehus i Storfosna
STROFOSNA, Ørland, Sor-Trondelag (county)
Hent priser
11.94 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Bergwanderung auf der Insel und Angeln

"Bergwanderung auf der Insel und Angeln"…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2019

4 Stjerners Feriehus i Storfosna
6 Person Ferie Hjemme i Storfosna
STORFOSNA, Ørland, Sor-Trondelag (county)
Hent priser
12.01 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Gutes Boot und Annex für Kids.

"Gutes Boot und Annex für Kids."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2019

6 Person Ferie Hjemme i Storfosna
Mastua - en Hytte på en Tradisjonell Husmannsplass
Helsetveien, Indre Fosen, Sor-Trondelag (county)
Hent priser
23.93 km fra sentrum
Mastua - en Hytte på en Tradisjonell Husmannsplass
Hovde gård
10 Hovdeveien, Ørland, Trøndelag
Hent priser
0.64 km fra sentrum
Hovde gård
2 Roms Overnatting i Vanvikan
Bj??rgan Gård, Indre Fosen, Nord-Trondelag (county)
Hent priser
30.82 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Vanvikan
Austrått Agroturisme. Havkajakk, Golf, Sykkel, Fiske, Seiling og Historie
Brekstad Gjestehus
2.5 out of 5
Skolegata 5, Ørland
799 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
0.11 km fra sentrum
3.2/5 (11 anmeldelser)
Forfallent gjestehus

"Stinket gammel urin i gangene, luktet mugg på rommet. Sprekk i vask og. Virker som det har stått og forfalt i 20 år. Eneste positive var en pizzarestaurant i underetasjen med god mat og greie priser."…"

Anmeldelse skrevet 5. jun. 2019

Brekstad Gjestehus
Bjugn Hotell
3 out of 5
Emil Schanches, Gate 1, Bjugn, Sør-Trøndelag
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 210 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
10.91 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (26 anmeldelser)
Bra sted.

"Hyggelig, fint, grei pris."…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Bjugn Hotell
Ørland Kysthotell
3 out of 5
Rådhusgaten 10, Brekstad, Ørland
1 076 kr
per natt
1. mai–2. mai
0.26 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (77 anmeldelser)

"Fantastisk kjøkken , god service"…"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2019

Ørland Kysthotell
Dolmsundet Hotell Hitra
4 out of 5
Dolmsundveien 1, Hitra
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 233 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
42.13 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (47 anmeldelser)

"Flott beliggenhet. Flotte rom. Må forbedre renhold utenfor hotel. Stod fulle askebeger og tomme pappkrus utenfor inngangsparti til enhver tid."…"

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2019

Dolmsundet Hotell Hitra
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Ørland
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Ørland

Overnatting i Ørland

Hotell Ørland: Ørland er en kommune på Fosenhalvøya i sørlige Trøndelag. Dette tettstedet byr på mye fin natur og fotomotiver, og er for en kuriositet å regne i Norgessammenheng, da 91 % av arealet ligger under 60 m.o.h. Det er ikke mange hoteller i området, men det er likevel mulig å finne et billig hotell i Ørland gjennom Expedia.no.

Du bør benytte Expedia.no når du skal bestille din ferie til Ørland. Søkeverktøyet vårt gir deg muligheten å angi dine egen preferanser – noe som for eksempel gjør det enkelt for deg å finne billige hoteller i Ørland. Et av hotellene i området ligger sentralt plassert langs kysten, med flott utsikt og god standard.

Turen til ditt hotell i Ørland

Vi har gode nyheter: Ørland har sin egen flyplass! Dermed er det mulig å fly til Ørland direkte, og bokstavelig talt få en ”flying start” på ferien. Det er også mulig å fly til Værnes, for deretter å reise videre til Ørland derfra. I alle tilfeller anbefaler vi deg å ordne en leiebil i Ørland. Uansett om du lander på Ørland eller Værnes, er dette fantastiske landskapet verdt å utforske på egenhånd. Du kan enkelt forhåndsbestille en leiebil og hente den opp på flyplassen etter landing. Derfra er det bare å sette seg bak rattet og nyte synet av Midt-Norge. Tenk også så beleilig det er å kunne kjøre rett til døren på ditt hotell i Ørland!

Hotell nær naturopplevelser i Ørland

Bestiller du for eksempel et rom på hotellet ved kysten, har du fenomenal kystutsikt. Herfra er veien kort til forskjellige spennende aktiviteter, som fisketurer, havrafting og ikke minst: nydelig ferske fiskemåltider. Uansett hvor du overnatter i Ørland, er det ikke snakk om store avstander. Det vil si at du har tilgang på Ørlands fantastiske natur nærmest utenfor hotelldøren din. Bestiller du en leiebil i tillegg er du enda mer mobil!

Attraksjoner i Ørland

Mange besøker Austråttborgen når de er i Ørland. Denne borgen skjuler en tusenårig historie, og området er som skapt for en spennende utflukt med familien. Kjeungkjær fyr er også en attraksjon som tiltrekker seg mye oppmerksomhet, til og med internasjonalt. Et bilde av fyret tok 13. plassen i verdens største fotokonkurranse i 2013. Hvor bra er det ikke da å kunne besøke fyret og se det med egne øyne?

Andre ting å gjøre i nærheten av ditt hotell i Ørland

Uthaugsgården er også et fint landemerke å besøke når du er i Ørland. Dette er også et kulturhistorisk museum som tar for seg Ørlands utvikling gjennom 250 år. Du bør dermed sørge for å få med deg en omvisning på gården! Ønsker du en sporty vri på Ørlandsferien, kan det være greit å vite at det flate landskapet på Ørland er utnyttet til det fulle. Det vil si at det er utmerkede golfforhold, og dermed muligheten til å nyte landskapet samtidig som du er aktiv.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Ørland?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Hovde Gård et av de beste valgene for turen din. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre valgmuligheter for reisen din er Brekstad Gjestehus og Ørland Kysthotell.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Ørland hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste romreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Ørland.
Hvilket overnattingssted er best hvis man reiser med barn til Ørland?
Ørland Kysthotell er et populært overnattingssted på Expedia 3-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Ørland?
Ørland Kysthotell er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en båthavn og gratis wi-fi.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Ørland?
De som reiser til Ørland, har nok av severdigheter og aktiviteter å velge mellom. Folk som besøker byen, setter også pris på det rike kulturlivet. I Ørland kan du velge mellom 11 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Ørland?
Kjente severdigheter som Ørland kirke og Austråttborgen er også verdt et besøk. Du bør også legge til Ørland kultursenter på listen over ting du bør se.
Hvordan er værsesongene i Ørland?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Ørland er 880.00 mm.

Nylige anmeldelser i Ørland

Flere reisealternativer