Nederland kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller nær Riekermolen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Riekermolen i Amsterdam

Søk etter hoteller i Riekermolen på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Riekermolen ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Riekermolen
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Riekermolen
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Riekermolen. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Riekermolen
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Riekermolen – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Riekermolen?
Riekermolen ligger i et vennlig område i Amstelveen som er kjent for museer i toppklasse og særegen arkitektur. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 13 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet i nærheten av Riekermolen?
Ibis budget Amsterdam City South: et hotell har både gratis wi-fi og parkeringsmuligheter. Overnattingsstedet er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk og ligger bare D1,5 km unna Riekermolen. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet Ammonite Hotel Amsterdam og NH Amsterdam Zuid.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Riekermolen?
Ja! De aller fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter med <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Riekermolen.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Riekermolen?
Sett av litt tid til å se de fascinerende samlingene på Van Gogh-museet, Rijksmuseum og Amsterdam museum. Det kongelige slott, Rembrandts hus og museum og Magere Brug er noen av de mest populære severdighetene i området. Du har mulighet til å se en forestilling på Ziggo Dome, Melkweg eller AFAS Live.

Nylige anmeldelser i Riekermolen