Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Rena

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Rena

4 Roms Overnatting i Osen
Tømmersvingen 8, Rena, Innlandet
Hent priser
4 Roms Overnatting i Osen
1 Roms Overnatting i Osen
Osveien 2195, Rena, Hedmark (county)
Hent priser
1 Roms Overnatting i Osen
4 Roms Overnatting i Rena
Vidsynsveien, Rena, Hedmark (county)
Hent priser
4 Roms Overnatting i Rena
2 Roms Overnatting i Rena
Ulvåaveien, Rena, Hedmark (county)
Hent priser
2 Roms Overnatting i Rena
Clarion Collection Hotel Astoria
3 out of 5
Torggata 23, Hamar
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 340 kr
per natt
16. apr.–17. apr.
4.2/5Very Good! (247 anmeldelser)
Kanon service

"Fantastisk service! Mitt faste hotell når jeg er på Hamar."…"

Anmeldelse skrevet 27. nov. 2019

Clarion Collection Hotel Astoria
Scandic Hafjell
4 out of 5
Hent priser
3.9/5Very Good! (546 anmeldelser)
Ok

"Ok. God mat"…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Scandic Hafjell
Østerdalen Hotell
3 out of 5
Hovdmoen, Rena, Hedmark
Hent priser
Østerdalen Hotell
Trudvang Apartment Hotel
Tollef Kildes gate 30, Rena
Hent priser
Trudvang Apartment Hotel
Radisson Blu Resort Trysil
4 out of 5
Hotellvegen 1, Trysil
Hent priser
4.4/5Wonderful! (732 anmeldelser)
Flott og koselig hotell

"Flott beliggenhet i Trysil. Imøtekommende og hyggelige ansatte. Fikk god hjelp til turtips. Hadde et stort og flott deluxerom. Stille og fredelig. Veldig god frokost med alt man trenger, egg, bacon, omelett på bestilling og alt av pålegg. Grei pizzarestaurant og bar. Savnet kun at baren var mer adskilt ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019

Radisson Blu Resort Trysil
First Hotel Victoria
3.5 out of 5
Strandgaten 21, Hamar
1 230 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
3.9/5Very Good! (1,075 anmeldelser)

"Bra beliggenhet, veldig hyggelig betjening, fint rom. Måtte bytte rom pga. bråk på naborommet. De som var der fikk holde på altfor lenge før det ble tatt tak i. Jeg fikk byttet rom, bra service."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

First Hotel Victoria
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Rena
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Rena

Hotell Rena: Mange forbinder nok Rena med Rena militærleir, hvor mange har gjennomført sin verneplikt opp gjennom årene. Byen har imidlertid mye spennende å by som, som den fantastiske naturen i området. Mange reiser til byen nettopp av den grunn, og det er flere hoteller å velge mellom i området. I selve Rena tilbyr vi ett hotell, men i byene rundt, som Elverum, Hamar og Lillehammer, er det også bra med hoteller. Bruker du Expedia, har du gode muligheter til å finne et billig hotell i Rena. De fleste hotellene er i mellomsjiktet, med 3 eller 4 stjerner. Hotellet i selve Rena er et spa-hotell, så etter en lang dag ute i naturen kan du virkelig slappe helt av med en behandling på spaet.

Rena: startstreken for det årlige Birkebeinerrennet

Rena er et lite tettsted med i overkant av 2000 innbyggere, og ble grunnlagt i 1871. Opprinnelig var Rena en stasjonsby i forbindelse med Rørosbanen. Under andre verdenskrig opplevde området kraftig bombing av tyskerne, siden de trodde Kong Haakon, kronprins Olav og regjeringen skjulte seg her. Blant byggene som ble skadet eller ødelagt av bombingen, var Rena kartongfabrikk, stasjonsbygningen og de nærliggende områdene. I dag er det Rena leir som er den største virksomheten i området, og på leiren holder rundt 2000 soldater til.

Severdigheter og aktiviteter

Den klart største turistattraksjonen i Rena, er Åmot kirke. Kirken er en korskirke fra 1901, og den ligger midt i Rena sentrum. Kirken er tegnet av den kjente arkitekten Henrik Bull, og er bygget av laftet tømmer i dragestil. Kirken ble vigslet i 1902, og har plass til rundt 600 personer. Det er mange fine turstier i området rundt Rena, og turistforeningen legger ned en fin innsats for å sørge for at stiene er godt merket. Ta kontakt med Rena og Omegn Turistforening, og de vil være behjelpelige med kart, ruteforslag og andre gode råd til turen.

Birkebeinerrennet

Birkebeinerrennet er det mest tradisjonsrike turrennet på ski i Norge, og arrangeres hvert år (dersom været tillater det). Rennet er 54 km langt og går i klassisk stil. Et par dager før rennet går av stabelen, fylles Rena opp med titusenvis av skiløpere, hjelpeapparat og tilskuere. Rennet arrangeres i mars, og arrangementet varer omtrent en uke. I tillegg til hovedrennet, som går fra Rena til Lillehammer, er det flere andre renn, blant annet UngdomsBirken og Barnas Birkebeinerrenn.

Golf

Når snøen ikke dekker bakken, er det mulighet for å prøve seg på golf i Rena. Sorknes Golf holder til 3 km nord for Rena, og er en fullverdig 18-hulls golfbane. Banen er kjent landet rundt for sin høye kvalitet, og har av Michelin Golf Guide blitt kåret til et av landets fremste golfanlegg. Banen har blant annet vært vertskap for Birkebeiner Open, European Challenge Tour (99) og NM (senest i 2005). I klubbhuset finner du blant annet en golfbutikk og golfkafeen. Man må ha tatt kurset ”Veien til golf” og være medlem i en golfklubb for å spille på banen, som ikke har noen handicapgrense.

Hotellbestilling: Rena

Søk etter et hotell i Rena. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Rena ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Rena.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Rena. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Rena for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Rena. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Rena.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Rena?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Østerdalen Hotell et av de beste valgene for turen din. Hotell 3-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Andre valgmuligheter for oppholdet ditt er blant annet 4 Roms Overnatting i Rena og 1 Roms Overnatting i Osen.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Rena hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Rena.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Rena?
Østerdalen Hotell er et populært overnattingssted på Expedia 3-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Rena?
Østerdalen Hotell er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi.
Hva er det beste overnattingsstedet for en skiferie i Rena?
Basert på reisestatistikken vår er Østerdalen Hotell er et populært overnattingssted 3-stjerners og et bra valg hvis det er ski og snø som frister. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Furutangen skisenter.
Hvordan er det å overnatte i Rena?
Rena har mye å tilby sine besøkende, blant annet monumentene. I Rena kan du velge mellom 6 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Rena?
Et par populære severdigheter er Amot kirke og Furutangen skisenter.
Hvordan utforsker jeg Rena?
Hvis du vil se mer av regionen, kan du ta tog fra Rena togstasjon. Transporttilbudet i Rena er kanskje ikke så bra, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Rena?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 20 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -9 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Rena er 989.60 mm.

Nylige anmeldelser i Rena

Flere reisealternativer