Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Catania

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Catania

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Catania

Catania er den nest største byen på Sicilia og ligger på østsiden av øya. Byen er rik på historie og er preget av beliggenheten rett ved vulkanen Etna, som flere ganger opp gjennom historien har ødelagt byen – sist i 1693. I dag er den en hektisk storby med masse sjarm, og et godt utgangspunkt for både matkultur, pulserende byliv, historiske opplevelser og avslapning. Hvis det frister å kjøpe flybilletter til Catania, er det bare å ta i bruk søkeverktøyet her på Expedia.no. Det hjelper deg med å finne billige flybilletter til Catania så du i stedet kan bruke mer av pengene dine på mat og moro. Den oversiktlige listen du får opp, som kan sorteres etter billige flybilletter, gjør det enkelt å ikke betale for mye. Bestill hotell i Catania samtidig, så kan du spare enda mer!

Et brennhett reisemål

En reise til Catania er ikke komplett uten et besøk til et av øyas største fiskemarkeder, som ligger i byen. Dette er en ekte storby, med mange hundre barer og kafeer å besøke. Den er preget av studenter, så det er et perfekt reisemål for den som vil ha en livlig ferie. Sicilia er en relativt liten øy som det er perfekt å utforske på egen hånd, og det er kort vei både til idylliske landsbyer og til øyas hovedstad Palermo. Takket være det behagelige klimaet er det også mange muligheter for den som mener at en ferie i Sør-Europa ikke er komplett uten noen dager på stranden.

Flyreiser til Catania fra flyplasser i Norge

Det er mulig å finne direkteflyvninger fra Norge til Catania. Blant annet flyr Norwegian direkte i sommersesongen, og turen tar i overkant av tre og en halv time. Hvis du ønsker flere reisealternativer, har du mye å velge mellom hvis du velger å ikke fly til Catania direkte fra Norge, og du slipper stort sett unna med én mellomlanding. Vanlige steder å mellomlande er for eksempel København og Roma, og et godt alternativ er også å fly til Palermo, som ligger tre timers kjøretur unna byen. Det er rimelig å beregne at flyreiser til Catania vil ta mellom fem og åtte timer inkludert mellomlanding.

Siden Norge og Italia er en del av Schengen-samarbeidet, trenger du ikke tenke på visum når du skal fly til Catania. I utgangspunktet trenger du heller ikke pass, men siden pass er eneste godkjente ID-bevis for nordmenn i Italia, bør du ta det med likevel.

Catania-Fontanarossa lufthavn

Flyplassen i Catania ligger like utenfor sentrum av byen, og det tar ikke mer enn et kvarters tid til sentrum med bil. Dette er Sicilias største flyplass med om lag 7,5 millioner passasjerer årlig (2014), og flyplassen håndterer både internasjonale og innenlands flyreiser. Flyplassen er stadig i vekst og åpnet en ny terminal i 2007. Den har mye å tilby, både når det gjelder shopping, bevertning og underholdning, så det er ingen grunn til å kjede seg mens man venter på flyet. Det er enkelt å ta både buss og taxi til Catania. Hvis du skal leie bil i Catania, kan du finne en billig leiebil her på Expedia.no og hente den på flyplassen.

Informasjon om flyreiser til Catania

Ankomstflyplass Fontanarossa
Ankomstflyplassens IATA-kode CTA
Ankomstby Catania