Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Billige flyreiser til Shanghai

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Shanghai

Flyvninger til Shanghai

Shanghai er det økonomiske maktsenteret i Kina, og byen kalles ofte ”Østens Paris” – noe som må sies å være et stort kompliment. Det er en fascinerende storby hvor det bor rundt 24 millioner mennesker. Den har spektakulære bygninger, trendy utesteder, restauranter i verdensklassen og nærmest uendelig med shoppingmuligheter. Det er to flyplasser tilknyttet byen, Shanghai Pudong internasjonale lufthavn og Shanghai Hongqiao internasjonale lufthavn. Når du har bestemt deg for å reise til Shanghai og er klar for å kjøpe flybilletter, gjør du lurt i å benytte søkeverktøyet her på Expedia.no. Verktøyet vårt gjør det enkelt å finne et billig fly til Shanghai, takket være den oversiktlige listen med alle billige flybilletter til og fra byen for dine reisedatoer. Bestiller du leiebil og hotell i Shanghai samtidig som fly, kan du spare enda mer!

Kjente attraksjoner i Shanghai

Det er utrolig mye å se i Shanghai, og du vil ikke være i nærheten av å få med deg alt i løpet av besøket. Mange velger derfor å prioritere de mest kjente attraksjonene. Start med en tur til Jinmao-tårnet, som med sin høyde på 420,5 meter er blant verdens høyeste bygg. Ta den utrolig raske heisen opp til toppen, og du har flott utsikt over byen. Hvis du liker å besøke museer, er Shanghai kunstmuseum og Shanghai museum gode alternativer. Hvis du vil lære litt mer om buddhismen, tar du turen til Jade Buddha-tempelet. I dette tempelet kan du blant annet se en to meter høy hvit jade-Buddha.

Flyreiser til Shanghai fra flyplasser i Norge

Selv om det er langt til Shanghai, er det overraskende mange flyreiser til byen fra Norge daglig. Du slipper stort sett mer enn én mellomlanding, noe som gir en flyreise på i overkant av tolv timer. Det du imidlertid må huske på før du reiser til Shanghai, er å ordne deg visum. Dette skaffer du ved å ta kontakt med den kinesiske ambassaden før reisen.

Shanghai Pudong internasjonale lufthavn

Dette er den største flyplassen i Shanghai, og det er denne flyplassen de aller fleste internasjonale flyvningene går til. Flyplassen ble åpnet så sent som i 1999, så det er en moderne og flott flyplass med alt av fasiliteter. Den ligger 30 kilometer fra Shanghai sentrum, men det er godt med transportmuligheter inn til byen. Du kan blant annet ta det superraske magnettoget, som har en topphastighet på over 400 kilometer i timen! Hvis du har planer om å ha leiebil i Shanghai, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen – hvor alle de store utleiefirmaene holder til.

Shanghai Hongqiao internasjonale lufthavn

Selv om denne flyplassen er internasjonal, er den største delen av trafikken på den innenlands. Det er med andre ord ikke så stor sjanse for at det er denne flyplassen du lander på. Den ligger 13 kilometer vest for Shanghai sentrum, og du kan komme deg inn til sentrum ved å ta tog, buss, drosje eller leie en bil.