Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Eilat

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Eilat

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Eilat

Eilat er en flott by sør i Israel som er veldig populær blant turister. Du har kanskje ikke hørt om Eilat før, men etter at du har besøkt byen kommer du ikke til å snakke om noe annet i ukene etter du kommer hjem – det er nemlig litt av en by. En ferie til Eilat sikrer deg mange spennende opplevelser, som du kan lese mer om nedenfor. I 2017 åpner det en ny internasjonal flyplass ved byen, noe som vil gjøre det enklere å finne billige flybilletter til Eilat. Ellers kan man lande i Tel Aviv, for så å komme seg videre til reisemålet med andre transportmidler. Når du skal finne fly til Eilat, er søkeverktøyet vårt et nyttig hjelpemiddel. Med våre filtre er det ikke noe problem å finne et billig fly til Eilat.

Opplevelser i Eilat

Eilat er først og fremst kjent for sitt varme og tørre klima, noe vi nordmenn selvfølgelige setter stor pris på. Stranden med tilhørende promenade er ofte det første nordmenn tar en nærmere titt på når de ankommer byen. Eilat er faktisk den eneste byen i Israel med tilgang til Rødehavet. Det er ikke noe problem å finne et hotell i Eilat, utvalget i byen er godt. Hvorfor ikke se om du finner et passende hotell i nærheten av Underwater Observatory Marine Park – perfekt for familier med barn. En annen populær aktivitet er snorkling, og Coral Beach Nature Reserve, som ikke ligger langt fra det observatoriet, er et populært sted.

Flyreiser til Eilat fra flyplasser i Norge

Så fort den nye internasjonale flyplassen åpner i Eilat i 2017, vil en rekke forskjellige flyselskaper tilby flybilletter til Eilat. Ellers kan du fly til Tel Aviv, noe som selskaper som Lufthansa, KLM og Swiss tilbyr daglig. Du må regne med en mellomlanding, noe som betyr en reisetid på rundt åtte timer. Du trenger ikke tenke på visum så lenge du skal være i Eilat i mindre enn 90 dager. Sjekk imidlertid at passet ditt er gyldig i minst seks måneder fra hjemreisedatoen. Vær oppmerksom på at du kan støte på problemer hvis du har stempel fra Syria, Libanon, Iran eller Irak i passet ditt.

Ramon lufthavn (fra 2017)

Dette vil være Israels andre internasjonale flyplass, i tillegg til flyplassen i Tel Aviv, og den vil ligge kun 18 kilometer nord for Eilat. Flyplassen blir moderne og flott, og den vil selvfølgelig ha alt du forventer deg av fasiliteter, i tillegg til en rekke butikker og restauranter. Fra flyplassen vil det gå både busser og tog inn til sentrum, men du kan også leie deg bil. Hvis du uansett har tenkt å ordne deg med leiebil i Eilat, er nok dette det beste alternativet. Du kan avtale at leiebilen skal hentes når du lander på flyplassen, noe som er veldig praktisk. Da slipper du tenke på når tog og busser går, og du har i tillegg frihet til å utforske forskjellige steder underveis.

Informasjon om flyreiser til