Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Costa Rica

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Costa Rica

Flyvinger til Costa Rica

Vil du nyte en behagelig ferie med strandliv og avslapning? Eller er du ute etter spennende kulturelle opplevelser og friluftsaktiviteter? Costa Rica er et perfekt reisemål for alle typer behov, og med Expedia kan du enkelt finne bra og billige flybilletter til Costa Rica.

Costa Rica er et land i Mellom-Amerika, som ligger mellom Det karibiske hav i øst, og Stillehavet i vest. Det vakre landet har flere fjellkjeder og vulkaner, og mellom disse finner du flere store byer som San José, Cartago og Alajuela. Langs kystene finnes det skoger med rikt dyreliv og biologisk mangfold, og flere vakre, hvite strender. Du kan også ta turen til en av øyene som tilhører Costa Rica, for eksempel nasjonalparken Kokosøya, som er kjent for fantastiske dykkeropplevelser og rikt maritimt dyreliv.

Hvis du vil oppleve alt dette fantastiske reisemålet har å by på, har Expedia oversikten over flere flyselskaper som tilbyr flybilletter til Costa Rica. Fra flyplassen i San José, Juan Santamaría internasjonale lufthavn, kan du ta deg videre til resten av landet ved hjelp av offentlige bussetjenester, som har hyppige avganger fra flyplassen. Du kan også leie bil i Costa Rica, men vær oppmerksom på at ikke alle veiene i landet er i god stand. På Expedia finner du også informasjon og gode tilbud for hoteller i Costa Rica, der du kan velge mellom en rekke hoteller ut fra prisklasse og fasiliteter. Se også på stjernemerkingen for å finne det perfekte hotellet for reisen din.

Fly til Costa Rica fra Norge

Hvis du skal fly til Costa Rica fra Norge, må du nok belage deg på en eller to mellomlandinger. Men det trenger absolutt ikke være noen hindring for å reise til Costa Rica! Benytt deg av muligheten til å gjøre ferien din enda mer opplevelsesrik og finn på morsomme opplevelser i byene du besøker, for eksempel Amsterdam, Atlanta eller Newark, på vei til reisemålet. Fra Oslo Lufthavn kan du for eksempel fly med SAS til Newark Liberty internasjonale lufthavn i New Jersey, USA. Flyplassen inneholder en rekke typiske amerikanske spisesteder og butikker, som Wendy's, Dunkin' Donuts og America!, der du kan finne suvenirer i god gammeldags patriotisk stil. Hvis du har mer tid til overs, kan du enkelt ta turen til New York og se kjente landemerker som Frihetsgudinnen, Times Square og Central Park.

Etter du har mellomlandet i en av de spennende byene, flyr flere anerkjente internasjonale selskaper som Air France, American Airlines og KLM videre til Juan Santamaría internasjonale lufthavn. Flyplassen har kort avstand til byene Alajuela, der du for eksempel kan besøke Poás Volcano nasjonalpark, og San José. San José er en sjarmerende autentisk by der du kan finne flere interessante opplevelser og severdigheter. Se vakre historiske bygninger som har blitt renovert til hoteller, kunstgallerier og eksklusive restauranter, besøk et av de spennende historiske museene eller ta en utflukt til Braulio Carrillo nasjonalpark.

Hvis dette virker interessant, kan du bestille i dag og finne fantastiske flyreiser til Costa Rica ved hjelp av Expedia.