Billige flybilletter til Costa Rica

De beste byene å besøke i Costa Rica

Billige flyreiser til Costa Rica

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 6 677 kr for enveisflyvninger og 8 554 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Delta
United
Delta
Delta
Delta
Lufthansa
Swiss International Air Lines
United
KLM

Fly til Costa Rica

Flyvinger til Costa Rica

Vil du nyte en behagelig ferie med strandliv og avslapning? Eller er du ute etter spennende kulturelle opplevelser og friluftsaktiviteter? Costa Rica er et perfekt reisemål for alle typer behov, og med Expedia kan du enkelt finne bra og billige flybilletter til Costa Rica.

Costa Rica er et land i Mellom-Amerika, som ligger mellom Det karibiske hav i øst, og Stillehavet i vest. Det vakre landet har flere fjellkjeder og vulkaner, og mellom disse finner du flere store byer som San José, Cartago og Alajuela. Langs kystene finnes det skoger med rikt dyreliv og biologisk mangfold, og flere vakre, hvite strender. Du kan også ta turen til en av øyene som tilhører Costa Rica, for eksempel nasjonalparken Kokosøya, som er kjent for fantastiske dykkeropplevelser og rikt maritimt dyreliv.

Hvis du vil oppleve alt dette fantastiske reisemålet har å by på, har Expedia oversikten over flere flyselskaper som tilbyr flybilletter til Costa Rica. Fra flyplassen i San José, Juan Santamaría internasjonale lufthavn, kan du ta deg videre til resten av landet ved hjelp av offentlige bussetjenester, som har hyppige avganger fra flyplassen. Du kan også leie bil i Costa Rica, men vær oppmerksom på at ikke alle veiene i landet er i god stand. På Expedia finner du også informasjon og gode tilbud for hoteller i Costa Rica, der du kan velge mellom en rekke hoteller ut fra prisklasse og fasiliteter. Se også på stjernemerkingen for å finne det perfekte hotellet for reisen din.

Fly til Costa Rica fra Norge

Hvis du skal fly til Costa Rica fra Norge, må du nok belage deg på en eller to mellomlandinger. Men det trenger absolutt ikke være noen hindring for å reise til Costa Rica! Benytt deg av muligheten til å gjøre ferien din enda mer opplevelsesrik og finn på morsomme opplevelser i byene du besøker, for eksempel Amsterdam, Atlanta eller Newark, på vei til reisemålet. Fra Oslo Lufthavn kan du for eksempel fly med SAS til Newark Liberty internasjonale lufthavn i New Jersey, USA. Flyplassen inneholder en rekke typiske amerikanske spisesteder og butikker, som Wendy's, Dunkin' Donuts og America!, der du kan finne suvenirer i god gammeldags patriotisk stil. Hvis du har mer tid til overs, kan du enkelt ta turen til New York og se kjente landemerker som Frihetsgudinnen, Times Square og Central Park.

Etter du har mellomlandet i en av de spennende byene, flyr flere anerkjente internasjonale selskaper som Air France, American Airlines og KLM videre til Juan Santamaría internasjonale lufthavn. Flyplassen har kort avstand til byene Alajuela, der du for eksempel kan besøke Poás Volcano nasjonalpark, og San José. San José er en sjarmerende autentisk by der du kan finne flere interessante opplevelser og severdigheter. Se vakre historiske bygninger som har blitt renovert til hoteller, kunstgallerier og eksklusive restauranter, besøk et av de spennende historiske museene eller ta en utflukt til Braulio Carrillo nasjonalpark.

Hvis dette virker interessant, kan du bestille i dag og finne fantastiske flyreiser til Costa Rica ved hjelp av Expedia.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Costa Rica som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er stedet hvis du har noen spørsmål om reise. Det gjelder også endring og avbestilling av fly på grunn av COVID-19. For at du skal føle deg trygg, anbefaler vi at du leser alle vilkårene og betingelsene til flyselskapet du helst vil bruke, før du bestiller.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Costa Rica med fleksible regler for endring?
På Expedia er det lett som en plett. Først velger du reisedatoene og destinasjonen og trykker på <<Søk>>. Deretter markerer du ruten <<Ingen gebyrer for endring>> under overskriften <<Fleksible regler for endring>> i menyen på venstre side. Det eneste som står igjen da, er å bestille den billige, fleksible flybilletten til Costa Rica.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Costa Rica under COVID-19?
Med så mange nye foranstaltninger på plass i forbindelse med COVID-19 har det påvirket reisevanene våre. Her får du noen praktiske tips du kan lese før du pakker kofferten til Costa Rica.

 • Undersøk om det er noen reiserestriksjoner på avreisestedet eller ved reisemålet før du bekrefter bestillingen. Du bør også kontrollere om du må følge noen regler ved ankomst, slik som at du må installere en sporingsapp på mobilen.
 • På mange flyplasser er det påbudt å ha på seg munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær obs på at lufthavnbetjentene kan be deg om å trekke ned munnbindet en liten stund for å kunne identifisere deg.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi ombordstigningskortet til flyplasspersonalet. Du må heller skanne det i leseren for å registrere det før du viser det til kontrolløren for bekreftelse.
 • I enkelte områder er det lov å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av vesken for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • For å minimere antallet personer som tar på tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, burde du putte personlige eiendeler, som nøkler, mobil og mynter, i vesken istedenfor i boksen.
 • Hold alt spiselig for seg og utenfor håndbagasjen når du går gjennom sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren behøver å gå gjennom vesken din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser i boksen.

Hvordan finner jeg billige billetter til Costa Rica?
De siste sju dagene var 8 554 kr laveste pris på fly til Costa Rica. Hvis du leter etter enda billigere billetter, er det en god idé å bestille i god tid og ha fleksible reisedatoer. Søk etter fly til Costa Rica, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for en oversikt over prisene på datoene i nærheten.
Hvor mye koster en flyreise til Costa Rica?
Flyvninger én vei med avgang fra Oslo (OSL) har de siste sju dagene kostet helt ned i 6 677 kr. I samme tidsrom har flybilletter tur-retur til Costa Rica vært på mellom 8 554 kr og 8 960 kr. Får du øye på et tilbud, burde du ikke vente for lenge – slike priser pleier ikke å vare!
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Costa Rica?
Avreiseby, budsjett og flyselskap avgjør hvilken av disse travle flyplassene i Costa Rica du vil lande på:

 • San Jose (SJO-Juan Santamaria internasjonale flyplass) – 1380 flyvninger per måned.
 • Liberia (LIR-Daniel Oduber internasjonale flyplass) – 216 flyvninger per måned.
 • Quepos (XQP) – 60 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Costa Rica?
Flyturer til Costa Rica lå på mellom 8 554 kr og 8 960 kr i løpet av de siste sju dagene. Når du er klar til å bestille, hjelper vi deg gjerne med å finne en god pris.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Costa Rica?
Februar er den aller beste måneden hvis du vil kjøpe rimelige billetter til Costa Rica. Vær oppmerksom på at det som regel er dyrest å reise i fellesferien.
Hva er de beste tingene å gjøre i Costa Rica?

 • San Jose har massevis av kultur og karakter, og er et utmerket utgangspunkt oppholdet ditt i Costa Rica. Du kan blant annet besøke populære severdigheter som La Paz Waterfall Gardens, shoppe eller kose deg med mat og drikke på noen av byens innbydende restauranter. Så her er det bare å velge og vrake.
 • Når du velger hva slags klær du skal pakke til ferien, bør du huske på at San Jose er kjent for å ha et tropisk monsunklima. Det er lurt å sjekke værmeldingen før du reiser, for å få en idé om hva du kan vente deg under oppholdet.
 • Når det er tid for å se mer av regionen, kan du bestille en av våre leiebiler og dra til Copey. Denne byen ligger cirka 45 km sørøst for San Jose og kan vise til interessante severdigheter, som Parque Nacional Los Quetzales.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Costa Rica på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Costa Rica.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Costa Rica som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Costa Rica, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Costa Rica!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Costa Rica under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Costa Rica tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Costa Rica, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Costa Rica

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Scandinavian Airlines