De beste byene å besøke i Costa Rica

Billige flyreiser til Costa Rica

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 036 kr for enveisflyvninger og 6 577 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Kart

Fly til Costa Rica

Flyvinger til Costa Rica

Vil du nyte en behagelig ferie med strandliv og avslapning? Eller er du ute etter spennende kulturelle opplevelser og friluftsaktiviteter? Costa Rica er et perfekt reisemål for alle typer behov, og med Expedia kan du enkelt finne bra og billige flybilletter til Costa Rica.

Costa Rica er et land i Mellom-Amerika, som ligger mellom Det karibiske hav i øst, og Stillehavet i vest. Det vakre landet har flere fjellkjeder og vulkaner, og mellom disse finner du flere store byer som San José, Cartago og Alajuela. Langs kystene finnes det skoger med rikt dyreliv og biologisk mangfold, og flere vakre, hvite strender. Du kan også ta turen til en av øyene som tilhører Costa Rica, for eksempel nasjonalparken Kokosøya, som er kjent for fantastiske dykkeropplevelser og rikt maritimt dyreliv.

Hvis du vil oppleve alt dette fantastiske reisemålet har å by på, har Expedia oversikten over flere flyselskaper som tilbyr flybilletter til Costa Rica. Fra flyplassen i San José, Juan Santamaría internasjonale lufthavn, kan du ta deg videre til resten av landet ved hjelp av offentlige bussetjenester, som har hyppige avganger fra flyplassen. Du kan også leie bil i Costa Rica, men vær oppmerksom på at ikke alle veiene i landet er i god stand. På Expedia finner du også informasjon og gode tilbud for hoteller i Costa Rica, der du kan velge mellom en rekke hoteller ut fra prisklasse og fasiliteter. Se også på stjernemerkingen for å finne det perfekte hotellet for reisen din.

Fly til Costa Rica fra Norge

Hvis du skal fly til Costa Rica fra Norge, må du nok belage deg på en eller to mellomlandinger. Men det trenger absolutt ikke være noen hindring for å reise til Costa Rica! Benytt deg av muligheten til å gjøre ferien din enda mer opplevelsesrik og finn på morsomme opplevelser i byene du besøker, for eksempel Amsterdam, Atlanta eller Newark, på vei til reisemålet. Fra Oslo Lufthavn kan du for eksempel fly med SAS til Newark Liberty internasjonale lufthavn i New Jersey, USA. Flyplassen inneholder en rekke typiske amerikanske spisesteder og butikker, som Wendy's, Dunkin' Donuts og America!, der du kan finne suvenirer i god gammeldags patriotisk stil. Hvis du har mer tid til overs, kan du enkelt ta turen til New York og se kjente landemerker som Frihetsgudinnen, Times Square og Central Park.

Etter du har mellomlandet i en av de spennende byene, flyr flere anerkjente internasjonale selskaper som Air France, American Airlines og KLM videre til Juan Santamaría internasjonale lufthavn. Flyplassen har kort avstand til byene Alajuela, der du for eksempel kan besøke Poás Volcano nasjonalpark, og San José. San José er en sjarmerende autentisk by der du kan finne flere interessante opplevelser og severdigheter. Se vakre historiske bygninger som har blitt renovert til hoteller, kunstgallerier og eksklusive restauranter, besøk et av de spennende historiske museene eller ta en utflukt til Braulio Carrillo nasjonalpark.

Hvis dette virker interessant, kan du bestille i dag og finne fantastiske flyreiser til Costa Rica ved hjelp av Expedia.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Costa Rica på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Costa Rica.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Costa Rica som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Costa Rica, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Costa Rica!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Costa Rica under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Costa Rica tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Costa Rica, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.