Billige flyreiser til San Jose

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 003 kr for enveisflyvninger og 2 919 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Flyreiser til San Jose

Innerst i San Francisco Bay er San Jose den største av de mange byene som har vokst sammen til en sammenhengende tettbebyggelse med nærmere åtte millioner innbyggere. Da er det ikke overraskende at flere av de største flyselskapene velger å fly til San Jose, selv om de også har ruter til både Oakland og San Francisco.

Den internasjonale flyplassen i San Jose ligger veldig sentralt i byen, og det går en shuttlebuss mellom flyplassen, den nærmeste trikkeholdeplassen og den nærmeste togstasjonen. På trikken heter den nærmeste stasjonen Metro/Airport, mens den nærmeste togstasjonen er Santa Clara. Herfra kan du nå ut til hele Bay-området på en rask, effektiv og miljøvennlig måte, noe som kanskje kan føles godt etter at du har krysset Atlanteren på en billig flyreise til San Jose.

For øvrig er Norman Y. Mineta San Jose Internasjonale Lufthavn den minste flyplassen i regionen som betjener et stort, internasjonalt rutenett. Både San Francisco (SFO) og Oakland (OAK) er større. Men dette betyr jo bare at køene er mindre, personalet er hyggeligere og betjeningstiden på de ulike tjenestene på flyplassen er mye kortere. Det vil derfor være lett å leie en bil i San Jose med én gang du kommer ut av flyet. Hvis du har leid bil samtidig som du kjøpte flybilletter til San Jose, finner du fort frem til det riktige utleiekontoret, og kan sette kursen ut i California-solskinn på kort tid.

Deilig klima året rundt

Området rundt San Francisco-bukta er kjent for sitt behagelige klima og friske stillehavsvind, som gjør det til et trivelig sted å bo. Sommervarmen som kjennetegner det sydlige California er ikke like påtrengende her oppe, noe du vil merke når du reiser til San Jose. Dette gjør at tilreisende som ikke bare kommer for sol, bading og bedagelig strandliv ofte foretrekker denne delen av delstaten fremfor Los Angeles eller San Diego. Samtidig kan det være lettere å finne et billig hotell i San Jose, nettopp fordi byen ikke tiltrekker seg like mange turister som andre i umiddelbar nærhet.

Den viktigste industrien i San Jose er høyteknologi, og flere av de største nettjenestene vi kjenner til har hovedkontor mellom her og San Francisco. Dette er en av grunnene til at det er lett å finne billige fly til San Jose. Vil du oppleve mere turistorienterte aktiviteter, tar reisen nordover til San Francisco sentrum nokså nøyaktig en time i bil. For bading, strand og vannaktiviteter må du finne veien til kysten, og Santa Cruz er det nærmeste gode badestedet – omtrent 45 minutters kjøring rett vest.

Billige flybilletter til San Jose

Konkurransen om passasjerene er skarp i California, noe som betyr at det er mange muligheter for forbrukeren å bestemme forutsetningene for å komme seg til San Jose for en billig penge. Konkurransen betyr også at det er mange selskaper som kjemper om kundenes gunst, og gjerne gir sine passasjerer litt ekstra oppmerksomhet dersom de velger å fly til San Jose med akkurat dem.

Populære flyvninger til San Jose

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 003 kr for enveisflyvninger og 2 919 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.