Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Cartagena

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Cartagena

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Cartagena

Flyvninger til Cartagena

Den vakre byen Cartagena ligger på Colombias karibiske kyst. Området ble bosatt for nesten 4000 år siden og er i dag en blanding av gammelt og moderne – av urbane bylandskaper og utemmet jungel. Som besøkende får du ta del i byens skjønnhet og energiske kultur.

Rafael Nuñez internasjonale lufthavn har regelmessige innkommende internasjonale flyvninger fra hele Sør-Amerika og USA, samt sesongbaserte flyvninger fra store byer i Canada. Reisende kan velge et flyplasshotell i Cartagena eller finne et hotell mer sentralt i byen for en mer lokal atmosfære. De fleste hoteller tilbyr transport til flyplassen. Eventuelt kan man ta en taxi til en overkommelig pris.

Noen av de fineste hotellene i Cartagena ligger i den innmurede delen av byen kjent som Ciudad Amurallada. Denne bydelen, den eldste delen av Cartagena, ble bygget på midten av 1500-tallet og er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sin bemerkelsesverdige koloniale arkitektur og bevarte bebyggelse. Mesteparten av de populære tingene å gjøre i Cartagena sentrerer rundt denne bydelen, der de besøkende kan glede seg over vakre gamle kirker, trendy klubber, fine restauranter og en gammel festning.

Som mange søramerikanske byer har Cartagena levende gatemarkeder der du kan gå mellom salgsboder med håndlagde varer og kjøpe lokale spesialiteter eller kanskje en bok om byens lange historie. Cartagena har også vakre hvite strender for deg som bare vil slappe av og jobbe med brunfargen.

Hvis du leter etter billige flyreiser til Cartagena, har Expedia.no et bredt spekter av tilbud som gir deg et rikt utvalg av flyreiser til Cartagena. Når du bestiller flybilletter til Cartagena hos Expedia.no, kan du være trygg på at du ikke går glipp av noen spesialtilbud på flybilletter.

For de beste prisene på pakkereiser til Cartagena kan du se her på Expedia.no etter pakkepriser på flyreiser til Cartagena, hotellbestilling, reiseforsikring og til og med leiebil. Bare søk etter informasjon om de beste prisene, eksklusive tilbudene og rabattene på billige flyreiser til Cartagena. Expedia.no gir deg alle reiseverktøyene du trenger for å planlegge et virkelig minneverdig opphold i denne vakre delen av verden.

Informasjon om flyreiser til Cartagena

Ankomstflyplass Rafael Nunez internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode CTG
Ankomstby Cartagena