Rasnov festning

Rasnov festning fasiliteter samt historisk arkitektur og palass
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Besøk et av Transilvanias best bevarte historiske citadeller – en festning fra 1200-tallet med en dramatisk beliggenhet i Karpatene.

Râșnov-festningen ligger på en ås, 200meter over byen Râșnov. Citadellet ble bygd tidlig på 1200-tallet for å forsvare området mot inntrengere, og det omfatter i dag ruinene av over 30 gamle hus. Du kan rusle en tur langs de snirklete gatene i anlegget, beundre den flotte utsikten fra toppen av festningen og utforske kunstverkene og gjenstandene i museet her.

Festningen ble opprinnelig bygd av Den tyske orden som et forsvarsverk mot tatarene og tyrkerne. Den sørlige delen av borgmuren er hele 1,5meter tykk. Festningen ble utvidet av sakserne, som bygde den om til et sted der de lokale innbyggerne kunne søke tilflukt i lengre perioder. Dette er grunnen til at citadellet kan minne om en liten landsby, og man kan fremdeles se rester av bolighus, en skole og et kapell her.

Inne på festningsområdet kan man konkurrere i tradisjonelle ferdigheter som bueskyting og øksekasting. Mange av de historiske bolighusene har blitt omgjort til butikker der det selges tradisjonelle rumenske klær, lokalhistoriske bøker, lokale smykker og andre interessante suvenirer. Stikk innom Muzeul de arta feudal, der du finner en fascinerende sammensatt utstilling av middelalderrustninger, torturinstrumenter, våpen og møbler.

Hold utkikk etter den historiske brønnen på festningen, som befinner seg i nærheten av skolen og gårdsplassen. Brønnen er 143meter dyp. Ifølge legenden tok det to tyrkiske fanger over 30år å grave brønnen.

Du kan gå inn i rommene i hovedbygningen i festningen. Mange av disse er forbundet via trestiger. Det er også mange hemmelige ganger i festningen, som du kan utforske. Gå ikke glipp av den fantastiske utsikten fra toppen av tårnene.

Râșnov-festningen ligger i byen Râșnov, 20kilometer sør for Braşov. Kjører du bil, kan du parkere på parkeringsplassen ved inngangen til festningen. Det går også busser til festningen fra Braşov. Nyt den praktfulle fjellutsikten og den historiske stemningen ved dette imponerende citadellet.

Planlegg en reise for å oppleve Rasnov festning

Orhideea Residence & Spa
The Mansion Boutique Hotel
Epoque Hotel
Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke


De beste hotelltilbudene i Rasnov festning

Vakker villa med 5 soverom i Transylvania
Vakker villa med 5 soverom i Transylvania
Cristian, BV
Vakker villa med 5 soverom i Transylvania
Cristian Inn
Cristian Inn
2 out of 5
Str Piata Libertatii nr 9, Cristian
Cristian Inn
Conacul Ambient
Conacul Ambient
5 out of 5
Grivitei St., no. 5, Cristian
Conacul Ambient
Pensiunea Rasnov
Pensiunea Rasnov
3 out of 5
DN73A km 15 - 680, Rasnov
Pensiunea Rasnov
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.