Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hostel i Philadelphia

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hostel i Philadelphia 

City House Hostel Philadelphia
1.5 out of 5
17 N 2nd Street, Philadelphia, PA
Hent priser

Dette vandrerhjemmet ligger i Gamlebyen og 10 minutters gange unna Christ Church, Philadelphia, Pennsylvania, De forente stater, Penn's Landing, Philadelphia, ...

4.2/5Very Good! (169 anmeldelser)

"깨끗하고 좋았어요 :)"…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

City House Hostel Philadelphia
Apple Hostels
2 out of 5
32 Bank Street, Philadelphia, PA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 880 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i Gamlebyen og 10 minutters gange unna Museum of the American Revolution, Penn's Landing, Philadelphia, Pennsylvania, De forente ...

4.2/5Excellent! (456 anmeldelser)
Smart Mouth Employee

"It was great overall. The only “incident” that I had was upon checkout, I had brought now all the linen from my bed, including the duvet. I didn’t notice where to put it downstairs, and no one was at the front desk at that particular time. So, I put it on the floor in the laundry room where the staff ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. mar. 2020

Apple Hostels
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Philadelphia
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Philadelphia

Sheraton Philadelphia Downtown
Sheraton Philadelphia Downtown
4 out of 5
201 North 17th Street, Philadelphia, PA
Prisen er 1 448 kr per natt
3.5/5Good! (72 anmeldelser)

"THIS HOTEL DOES NOT ACCOMADATE MOTORCYCLES. PERIOD. If you're on a bike, do not come here. Otherwise, great location and nice rooms"…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2020

Sheraton Philadelphia Downtown
Hyatt House Philadelphia/King of Prussia
Hyatt House Philadelphia/King of Prussia
3.5 out of 5
240 Mall Blvd, King of Prussia, PA
Prisen er 1 225 kr per natt
4.5/5Wonderful! (950 anmeldelser)

"Wonderful staff and taking a lot of precautions for COVID-19. Very happy with our stay."…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2020

Hyatt House Philadelphia/King of Prussia
Renaissance Philadelphia Downtown Hotel
Renaissance Philadelphia Downtown Hotel
4 out of 5
401 Chestnut St, Philadelphia, PA
Prisen er 2 057 kr per natt
4.3/5Excellent! (979 anmeldelser)
Omni

"Slitent hotell, litt "overlegen" mottakelse i resepsjonen."…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2015

Renaissance Philadelphia Downtown Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hosteller i Philadelphia

Den historiske byen Philadelphia, som er kjent som nestekjærlighetens by, opplever en kulturell renessanse som gjør at den appellerer til besøkende og endrer inntrykket av byen over hele verden.

Uansett hvor du går i byen blir du minnet på den sentrale rollen den hadde for USAs uavhengighet, men i dag er det også lett å finne kunstutstillinger i verdensklasse og banebrytende museer. Dette er også noe av årsaken til at det stadig dukker opp flere vandrerhjem i Philadelphia.

”Philly” er mye mer enn Liberty Bell. Byen har gjennomgått noen store endringer, og tiltrekker seg i dag en rekke besøkende.

Stimuler sinnet

Barnes Foundation flyttet til sentrum av Philadelphia fra sin opprinnelige plassering i forstedene. Her finner du verdens største samling av verker av Cezanne og Renoir, en samling som virkelig er inspirerende og fortjener sitt nye hjem i sentrum.

Bare noen få meter unna kan du gå rett inn på Rodin-museet. Hans skulptur ”Tenkeren” står i hagen på utsiden av museet, og er ikke overraskende en av hovedattraksjonene. Herfra kan du dra videre til Philadelphia kunstmuseum og samlingen med kulturattraksjoner i gatene rundt det.

Hosteller i Philadelphia i nærheten av historiske severdigheter

Det er umulig å ikke få med seg den historiske siden til Philadelphia når du er her. I tillegg til den kjente Liberty Bell, finner du også Independence Hall, stedet der den historiske uavhengighetserklæringen ble underskrevet i 1776. Men historien er ikke begrenset til bare de store bygningene. Byen har også mer arkitektur fra 1700- og 1800-tallet enn noen andre steder i USA.

Rusle nedover gatene for å virkelig få en følelse av tid og sted, og du kan se flere offentlige kunstverk som pynter og inspirerer. Det kan også hende at du møter på noen kjente steder, blant annet trappene til Second Empire City Hall, som ble berømte i den legendariske treningsscenen fra filmen Rocky. Det er enkelt å finne hvis du bare ser etter de tusenvis av menneskene som tar bilder av stedet.

Philadelphias kulinariske fremtid

Byen har sin egen rett i form av Philly cheesesteak, som er en kombinasjon av grillet biff og smeltet ost, men de kulinariske kunstnerne her har mye mer å tilby. Trenden akkurat nå er bruk av ferske og lokale råvarer til å skape moderne amerikansk mat til rimelige priser. Ta en tur innom SliCE, en restaurant som lager håndlaget pizza, og High Street on Market, som er spesialist på brød og mat med sesongens råvarer.

Philadelphia er en by som ikke lenger bare handler om dens utrolige historie. Den er i ferd med å skape en ny identitet og selvsikkerhet som tiltrekker seg stadig flere besøkende hvert år. Med en samling utmerkede hosteller i området Old Town ved elven, kan du selv oppleve denne spennende byen.

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg bo på vandrerhjem i Philadelphia?
Hvis du velger å bo på vandrerhjem, trenger du ikke å bruke så mye på overnatting, og du får mer penger til andre aktiviteter i løpet av ferien. Sjekk gjerne ut kulturelle høydepunkter som museene når du er her, eller ha det gøy med sport og andre aktiviteter.
Hva er et vandrerhjem?
Ingen vandrerhjem er identiske, men disse internataktige overnattingsstedene kan alle friste med følgende: delte rom (selv om det ofte er mulig å få et eget rom), lave priser og muligheter for sosialisering.
Hvilke vandrerhjem i Philadelphia er best?
Er du klar for å finne vandrerhjem? Disse alternativene har fått de beste anmeldelsene fra kundene våre og er kanskje et bra sted å starte: Apple Hostels: Dette overnattingsstedet har enkel tilgang til offentlig transport, og det tar bare fem minutter å gå til 2nd St. Station. Noen av fasilitetene her er wi-fi (inkludert), en nattklubb og delt/felles kjøkken. Det er både toalettartikler, oppbevaringsskap og hårføner på alle rom. City House Hostel Philadelphia: Det tar to minutter å gå til 2nd St. Station, der det er enkel tilgang til offentlig transport. Noen av fasilitetene her er wi-fi (inkludert), delt/felles kjøkken og døgnåpen resepsjon. Rommene har dessuten håndklær, dusj og oppbevaringsskap.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Philadelphia?
Været kan være veldig viktig når du er ute og reiser, så her får du litt informasjon som kan være fint å vite: De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 24 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Philadelphia er 1055 mm.
Hva kan man se og gjøre i Philadelphia?
Philadelphia er kjent for blant annet museer, kunstgallerier og historiske steder. Noen populære attraksjoner er blant annet Reading Terminal Market, Philadelphia, Pennsylvania, De forente stater, Rittenhouse Square og Liberty Bell, Philadelphia, Pennsylvania, De forente stater. Opplev naturen ved å besøke steder som Penn’s Landing, Philadelphia, Pennsylvania, De forente stater, Fairmount Park og Washington Square, Philadelphia, Pennsylvania, De forente stater. Du kan også få med deg kulturelle attraksjoner som Museum of Art, Philadelphia, Pennsylvania, De forente stater, Kimmel Center for the Performing Arts (senter for scenekunst) og Mutter Museum.
Hvordan kommer man seg enklest mulig rundt i Philadelphia?
Du kan søke etter flyvninger til nærmeste flyplass i Philadelphia, Pennsylvania (PHL-Philadelphia internasjonale flyplass) – 10,5 km fra sentrum. Et annet alternativ er Philadelphia, Pennsylvania (PNE-Northeast Philadelphia) – 19 km unna. Etter at du har kommet frem, vil du kanskje å benytte deg av offentlig transport. Du har tilgang til T-bane fra stasjonene City Hall Station, 13th St. Station og Walnut Locust Station. For å oppdage mer av hva området har å by på, kan du ta toget fra Philadelphia, Pennsylvania (ZFV-30th Street jernbanestasjon), Philadelphia 30th St Station eller Philadelphia University City Station.