Billige flybilletter til Philadelphia

Billige flyreiser til Philadelphia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 8 653 kr for enveisflyvninger og 4 343 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Finnair

Fly til Philadelphia

Om Philadelphia

I Philadelphias gater lever USAs historie i beste velgående. Ditt første stopp bør være Liberty Bell og Independence Hall. Vi anbefaler en tur til Elfreth`s Alley, USAs eldste boligområde. Ved Rocky Statue, Franklin Square, Society Hill og i Philadelphia Zoo er det gode muligheter for noen blinkskudd med kameraet. Denne byen er kjent for historiske landemerker, brosteinsbelagte gater og fantastiske "cheese steak"-sandwicher. Her finner du også de tidligere hjemmene til Edgar Allan Poe, Betsy Ross og Benjamin Franklin. En rekke universitetsområder, eksklusive restauranter, velstelte parker og trendy butikker gir byen en hip og moderne atmosfære. Når du er klar for et besøk til "The City of Brotherly Love", vil du sette pris på alle tilbudene på flybilletter til Philadelphia fra oss her i Expedia.no.

Fly til Philadelphia

Skynd deg og benytt deg av de fantastiske tilbudene på flyreiser til "frihetens vugge" i USA. Gjennom våre eksklusive nettbaserte reiseverktøy vil du få tilgang til rabattilbud basert på datoene og reisemålet du oppgir. Vi samarbeider med nesten alle flyplasser og flyselskaper for å kunne levere det aller beste utvalget av billetter. Faktisk kan du endelig glemme stresset og alt arbeidet med å lete over hele Internett etter en flyreise til Philadelphia du har råd til. Vi gir deg garantert laveste pris – alt på ett sted.

Bestill en tur til Pennsylvania

Kunne du tenke deg å lande enkelt og greit på Philadelphia International Airport (PHL)? Da er du heldig: Vi har nemlig eksklusive rabattilbud på billetter til denne populære flyplassen. I tillegg hjelper vi deg med å spare penger på leiebil i Philadelphia. Når du er klar til å dra hjem med en kopi av uavhengighetserklæringen under armen, kan du fly hjem fra PHL til våre utrolige lave priser.

Finn billige flybilletter til Philadelphia og feriepakker

Klar for å finne gode tilbud til Philadelphia? Her kan du spare penger ved å samle alle ferieønskene dine i én pakke. En pakkereise er den enkleste måten å nyte et billig opphold på et av de beste hotellene i Philadelphia på. Kunne du tenke deg å lære mer om de amerikanske grunnlovsfedrene på en ferie du aldri vil glemme? Det er tid for å dra nytte av historisk gode priser på flybilletter til Philadelphia fra oss i Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Philadelphia?
Hvis du tenker å fly, er det lett å velge flyplass. Byen har bare én – Philadelphia, Pennsylvania (PHL-Philadelphia internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til Philadelphia, Pennsylvania (PHL-Philadelphia internasjonale flyplass) fra sentrum av Philadelphia?
Planlegger du å bo sentralt i Philadelphia, kan det være lurt å sørge for transport til byen før du lander. Sentrumsområdet ligger rundt 11 km fra PHL.
Kan jeg fly til Philadelphia nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om restriksjonene som gjelder for Philadelphia, før flyet letter. Det legges ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Philadelphia?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Philadelphia, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Philadelphia med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Philadelphia, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Philadelphia?
Når du passerer gjennom dørene på Philadelphia, Pennsylvania (PHL-Philadelphia internasjonale flyplass), begynner opplevelsen i Philadelphia. Byens hovedflyplass ligger 11 km fra sentrum av byen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Philadelphia?
15 flyselskaper flyr til Philadelphia fra 114 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Philadelphia?
American Airlines og United Airlines betjener de fleste av flyvningene til Philadelphia. En av de mest populære måtene å komme seg hit på, er å fly med American Airlines fra Chicago.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Philadelphia?
Det går mye raskere å fly til et nytt sted når du slipper mellomlandinger. Hvis du skal til Philadelphia, så går det omtrent 2438 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Philadelphia avreise fra?
De mest populære flyvningene til Philadelphia har avreise fra flyplasser i Burlington, Belmont og Hudson.
Hvor lang tid tar det å fly til Philadelphia?
Hvis det er Burlington du reiser fra, tar det ca. 1 t og 57 min før du ankommer Philadelphia. Reiser du fra Belmont, tar det vanligvis 2 t og 31 min, og fra Hudson 1 t og 47 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Philadelphia?
Vi kjenner alle noen som alltid får tak i grisebillige billetter uansett hvor ferden går. Har du lyst til å vite hvordan de gjør det? De setter det ikke på vent til siste liten. Ikke stopp der. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Prisene kan nemlig variere avhengig av flyplassen du velger. Ikke glem å sammenligne billettpriser hos forskjellige flyselskaper. En annen måte å spare litt penger på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du finner et bra tilbud, er det ingen tid å miste. Grip sjansen når du kan!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Philadelphia?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Philadelphia være enkel og grei eller være langtekkelig. Vi har samlet sammen noen praktiske reisetips som hjelper deg med å få et herlig avbrekk fra hverdagens kjas og mas.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Trikset for å få en problemfri flyreise er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. Vi begynner med det viktigste: pass, reisedokumenter, kredittkort og nødvendige medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som gjør at tiden går litt raskere, som PC eller et blad. Husk også ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, ansiktsservietter og et klesskift er også lurt å ha med på flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må legge større beholdere med sjampo og balsam i bagasjen du skal sjekke inn. Har du mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe eller spisse gjenstander, som lommekniver, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Aerosolbeholdere, spraymaling og fyrverkeri, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Den smale midtgangen på et fly er ikke en catwalk. Du bør kle deg lagvis og ta med en genser ettersom temperaturen kan være lav på flyet. Flate, lukkede sko er også et bra valg.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyreiser utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand forårsaket av inaktivitet over lengre tid. For å unngå dette bør du reise deg og strekke på beina med jevne mellomrom. Kompresjonsstrømper og -sokker er også et tips for å redusere risikoen.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Philadelphia?
Trikset er å forberede seg før man skal gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten er du på plass på flyet til Philadelphia før du rekker å blunke. Følg disse tipsene for å få en spektakulær start på reisen:

  • Ha ID og reisedokumenter på et sted det er lett å komme til. Dette er det første du blir spurt om i sikkerhetskontrollen.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som yttertøy, belte og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i noen få minutter. Telefon, laptop og andre elektroniske duppeditter skal også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Må du bare ha med deg parfyme eller eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det lov å ha den med seg i håndbagasjen.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifulle minutter. Tyngre sko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lette joggesko, slipper du ofte dette.
  • Ikke ta med deg forbudte gjenstander i håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du putte dem i kofferten du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Philadelphia
Ankomstflyplass
Philadelphia
Ankomstflyplassens IATA-kode
ILG

Populære flyvninger til Philadelphia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 8 653 kr for enveisflyvninger og 4 343 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Icelandair