Pescara

Reiseguide
Ponte del Mare fasiliteter samt bukt eller havn, bro og solnedgang

En reise til Pescara er en flott anledning til å oppdage en av Adriaterhavskystens turisthovedsteder, en viktig havn og et enda mer populært reisemål. Pescara er kjent for sandstrender, grønne furuskoger og esplanaden full av restauranter og pizzeriaer. Den nyeste delen ligger langs nordkysten av byen. Den går under navnet Castellammare Adriatico og er kjent for bygninger i elegant art nouveau-stil og luksusvillaer som gjenspeiler byens historie som samlingssted for eliten.

De viktigste møteplassene og interessante kulturelle severdighetene ligger langs bredden av elven som også heter Pescara, for eksempel Piazza Italia, plassen i hjertet av byen, Fiskemuseet, Abruzzo folkemuseum, San Cetteo-katedralen og huset hvor Gabriele D'Annunzio ble født.

Pescaras kystlinje er lav, full av sandstrender og omgitt av palmetrær, som skaper en ganske eksotisk følelse. Strendene er lange og velutstyrte med det beste Adriaterhavet byr på – perfekt for turister som ønsker fred og ro. Mellom de offentlige strendene ligger flere badeanlegg, slik at alle kan kose seg ved havet og gjøre noe de liker. Det mest forlokkende ved Pescara-kysten er utvilsomt det store utvalget av fasiliteter, som svømmebassenger, lekeplasser, restauranter og nattklubber, pluss muligheten til forskjellige fysiske aktiviteter. På en weekendtur til Pescara er valgmulighetene uendelige for dem som foretrekker en aktiv livsstil, fra svømming, aqua-sykling, strandvolleyball, vindsurfing og kitesurfing.

Byen er også berømt for turisthavnen Marina di Pescara. Med nesten 1 200 båtslipper er marinaen en av de største ved Adriaterhavet, og den skiller seg ut med førsteklasses tjenester, toppmoderne utstyr og kundeservice med spesialisert personale for å garantere trygg fortøyning. Beliggenheten er også strategisk for å nå både Kroatia og Montenegro, eller Riviera del Conero (i nord) og Tremiti-øyene og Gargano (i sør).

Pescara er ikke bare et reisemål ved havet, men er også et rikt kultur- og kunstsenter. De fleste severdighetene ligger konsentrert i gamlebyen. San Cetteo-katedralen er obligatorisk. Byggingen av katedralen hadde massiv støtte fra Gabriele D'Annunzio (som finansierte deler av den), og ble utført i Abruzzo-regionens karakteristiske rundbuestil med rektangulær fasade og dekorative rosevinduer. Inne i kirken ligger graven til poetens mor, Luisa De Benedictis, under monumentet av Arrigo Minerbi, hvor en ung kvinne sover på en sarkofag. Fortsett byturen med et besøk til Piazza della Rinascita, kjent som Piazza Salotto på folkemunne. I den nordlige enden av havnen ser du tradisjonelle ”trabocchi”, trestrukturer på pæler som ble brukt for å fiske.

En ferie i Pescara er også en fantastisk mulighet til å oppdage stedene som betydde så mye for Gabriele D'Annunzio. Byen kan takke poeten for mye, for han bidro sterkt til både den urbane og kulturelle utviklingen. Huset hvor Gabriele D'Annunzio ble født, har et museum i første etasje, hvor poeten både ble født og vokste opp. Huset står fremdeles slik det gjorde på 1800-tallet, med elegant veggutsmykning, historiske møbler og en stor samling med fotografier, dokumenter, bøker og klenodier som tilhørte poeten. Idylliske strender, uberørt natur, kunst og kultur – alt dette og mye mer venter på deg på din neste, uforglemmelige ferie. Ta en titt på pakkereisene til Pescara og gjør deg klar for et nytt, spennende eventyr.

Discover neighborhoods in Pescara

Hotel Esplanade
Hotel Esplanade
4 out of 5
Piazza I Maggio 46, Pescara, PE
Prisen er 1 118 kr per natt fra 28. des. til 28. des.
Dette hotellet ved stranden ligger i Pescara, 0,2 kilometer unna Pescarastranden og 5 kilometer unna Pescara havn og Montesilvano strand. Dessuten ligger Citta ...
3.6/5 Good! (202 anmeldelser)
Bra beliggenhet
"Esplanade har nok Pescaras beste beliggenhet rett ved både stranden og en av byens hovedstrøk som fører rett til sentralstasjonen. Klassisk eleganse og frokost på taket med en fantastisk utsikt over havet."

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2014

Hotel Esplanade
G Hotel Pescara
G Hotel Pescara
4 out of 5
Via Stazione Ferroviaria, 100, Angolo Via Michelangelo, Pescara, PE
Prisen er 897 kr per natt fra 28. nov. til 28. nov.
Dette hotellet ligger i Pescara Centro og 15 minutters gange unna Villa Urania Museum, Piazza della Rinascita og Circus-teateret. Dessuten ligger Pescarastranden ...
4.7/5 Exceptional! (388 anmeldelser)
Close to train station
"Great place, beautiful rooms, but and old water damage in the roof should have been fixed."

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019

G Hotel Pescara
Hotel Plaza Pescara
Hotel Plaza Pescara
4 out of 5
Piazza Sacro Cuore 55, Pescara, PE
Prisen er 906 kr per natt fra 28. nov. til 28. nov.
Dette hotellet ligger i Pescara Centro og 10 minutters gange unna Villa Urania Museum, Piazza della Rinascita og Circus-teateret. Dessuten ligger Vittoria Colonna ...
4.3/5 Excellent! (249 anmeldelser)
Utmerket beliggenhet
"Utmerket beliggenhet, ca. 500 meter fra jernbanestasjon. I en liten sidegate til hovedegaten ned mot strandpromenade. Der finnes også en mengde resturanger, butikker m.m. Ellers grei innsjekking, pene rom, vennlig personale. Enkel kontinental frokost innkludert."

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2016

Hotel Plaza Pescara
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Grazioso Appartamento Centralissimo in Zona Pedonale a due Passi dal Mare
Grazioso Appartamento Centralissimo in Zona Pedonale a due Passi dal Mare
Via Piave 54, Pescara, Abruzzo
Prisen er 1 032 kr per natt fra 27. des. til 27. des.
Dette feriehjemmet ligger i Pescara Centro og 5 minutters gange unna Villa Urania Museum og Piazza della Rinascita. Dessuten ligger La Nave di Pescara-fontenen ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"The apartement is perfectly located in the center of the city with amazing bars and restaurants around it. The apartement was clean. It has a modern kitchen and bath and air condition. The hosts were always reachable on the phone and could helps all the time. It has certainly the best and practical ..."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2021

Grazioso Appartamento Centralissimo in Zona Pedonale a due Passi dal Mare
Manin - Private SPA
Manin - Private SPA
Via Daniele Manin, 2, Pescara, PE
Dette overnattingsstedet ligger i nærheten av stranden og 10 minutters gange unna Pescarastranden og St. Filomena naturreservat i Pinewood. Dessuten ligger Montesilvano ...
Manin - Private SPA
Anita Domus - Appartamento con Vista a Pescara
Anita Domus - Appartamento con Vista a Pescara
Viale Fernando Francesco d'Avalos 185, Pescara, Abruzzo
Denne leiligheten med en historisk profil ligger på stranden og 15 minutters gange unna Pineta D'Annunziana provinsielle naturreservat og G. d’Annunzio-universitetet ...
5/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
Tutto perfetto
"Appartamento spazioso, pulito e luminoso, provvisto di tutti i servizi essenziali per un soggiorno comodo. Alla prossima!"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2021

Anita Domus - Appartamento con Vista a Pescara
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Pescara

Byer nær Pescara