PenzanceStorbritannia

Opplev alt koselige Penzance har å by på: opplevelsesturer, fisketurer, festivaler og mye mer!

Opplev alt Penzance har å by på. Her finner du et trivelig havneområde og sjøutsikt. I tillegg kan du se kjente severdigheter som Porthcurno Beach og Minack teater.

De mest populære hotellene i Penzance

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
The Stanley
The Stanley
3 out of 5
Prisen er 892 kr per natt

Dette gjestgiveriet ligger i Penzance og få skritt unna Penzance Beach og Jubilee Pool. Dessuten ligger Penzance fergeterminal og Morrab Library kun 5 minutter ...

5/5Exceptional! (2 anmeldelser)

"Amazing! We were welcomed with coffee and tea and asked what time we would like breakfast, so accommodating. Our room was perfect, clean, fresh. Breakfast in the morning was generous and delicious, hot and cold drinks with each of our cooked, tailored food. A really lovely couple managing the difficult ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2020

The Stanley
The Land's End Hotel
The Land's End Hotel
3 out of 5
Prisen er 1 546 kr per natt

Dette hotellet ligger i nærheten av stranden og få skritt unna Cornwall Area of Outstanding Natural Beauty og Land's End. Dessuten ligger Greeb Farm og Maen ...

4.3/5Excellent! (341 anmeldelser)

"Stayed here for one night. Room was nice, but the bathroom was old-fashioned and worn. Needs some refurbishment after my opinion."…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2019

The Land's End Hotel
Trendrennen Farm Bed and Breakfast
Trendrennen Farm Bed and Breakfast
4 out of 5

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i nærheten av stranden og 15 minutters gange unna Cornwall Area of Outstanding Natural Beauty og Porthcurno Beach. Dessuten ...

4.9/5Exceptional! (19 anmeldelser)

"Very convenient location. Quiet and superb room. Owners very friendly and helpful. Very good value for money."…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019

Trendrennen Farm Bed and Breakfast

Populære steder å besøke i Penzance

Minack teater
Bilde av Minack teater

Minack teater

Ta et bilde av Minack teater, et godt likt teater i Porthcurno. Dette småbyaktige området har sjøutsikt som passer godt for en trivelig spasertur, og er kjent for det fantastiske utelivet sitt.

Land's End
Bilde av Land's End

Land's End

Finn ut mer om historien til Land's End, et ofte besøkt monument i Penzance. Dette småbyaktige området har sjøutsikt det er hyggelig å gå langs, og er kjent for det fantastiske utelivet sitt.

Porthcurno Beach
Bilde av Porthcurno Beach

Porthcurno Beach

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Porthcurno Beach, en populær strand i Porthcurno. Stedet har teatre og interessante museer som du bør sette av tid til.

Pedn Vounder Beach
Bilde av Pedn Vounder Beach

Pedn Vounder Beach

Hvis du har planer om en avslappende ferie, er kanskje Pedn Vounder Beach det perfekte stedet å besøke under turen til Penzance. Dette småbyaktige området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Sennen Cove Beach
Bilde av Sennen Cove Beach

Sennen Cove Beach

Hvis du har planer om en avslappende ferie, er kanskje Sennen Cove Beach det perfekte stedet å besøke under turen til Penzance. Dette småbyaktige området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Cape Cornwall
Bilde av Cape Cornwall

Cape Cornwall

Opplev naturen i St Just med en tur til det flotte grøntområdet Cape Cornwall. Området er kjent for det fantastiske utelivet sitt, og har strender som passer godt for en trivelig spasertur.

Byer nær Penzance

Marazion som inkluderer hus, sandstrand og kyst

Marazion

St Ives som inkluderer kystby, skilt og shopping

St Ives

Helston

Helston