Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Oppland

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Oppland

Dovregubbens Hall
3.5 out of 5
Trondheimsvegen 2100, Dovre, Oppland
Prisen er 987 kr per natt
84.93 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (38 anmeldelser)
Abefales!

"Enkel standard, men romslig og alt vi trengte for et behagelig og koselig opphold. Særdeles hyggelig og serviceinnstilt betjening!"…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Dovregubbens Hall
Clarion Collection Hotel Hammer
3.5 out of 5
Storgata 108 B, Lillehammer
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 440 kr per natt
67.68 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (430 anmeldelser)
Flott hotell med god mat inkludert

"Veldig fornøyd med dette hotellet. God atmosfære og hyggelige ansatte. Det at hotellet har frokost, ettermiddagskaffe og kaker og middag inkludert i prisen er veldig stort pluss. Masse god mat og noe å velge i for en hver. Vi testet også saunaen etter skitur. Vi kommer gjerne tilbake, et flott ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Clarion Collection Hotel Hammer
Quality Hotel Strand Gjovik
4 out of 5
Strandgaten 15, Gjøvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 240 kr per natt
99.51 km fra sentrum
3.9/5Good! (334 anmeldelser)

"Hadde en kjempefin tur med gode venner og Vazelina konsert"…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

Quality Hotel Strand Gjovik
Scandic Valdres
4 out of 5
Jernbanevegen 26, Fagernes, Nord-Aurdal, Oppland
Prisen er 1 157 kr per natt
47.78 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (303 anmeldelser)

"Fint rent rom, og hyggelig personale spesielt i resepsjonen."…"

Anmeldelse skrevet 13. feb. 2020

Scandic Valdres
Scandic Lillehammer Hotel
4 out of 5
Turisthotelvegen 6, Lillehammer
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 981 kr per natt
68.44 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (777 anmeldelser)
Alltid bra

"Flott opphold som alltid. Eneste som trekker ned er smale enkeltsenger og små dusjer (for oss store). Service, mat, renhold er alltid upåklagelig"…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

Scandic Lillehammer Hotel
Bergo Hotel, Leiligheter og Hytter
3 out of 5
Bygdinvegen 3782, Beitostolen, Øystre Slidre, Oppland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 920 kr per natt
29.91 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (53 anmeldelser)
Praktisk familiehotell

"Stort leilighetsbygg uten fast hotellbetjening. Romslige rom med veranda. Gode senger. En helt fin plass å ha som base på Beitostølen. Sentral beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 1. mar. 2020

Bergo Hotel, Leiligheter og Hytter
Rondane Høyfjellshotell
3 out of 5
Mysuseter - Rondane Nasjonalpark, Sel, Oppland
Prisen er 1 095 kr per natt
47.31 km fra sentrum
3.8/5Good! (173 anmeldelser)
Tilfredsstillende!!!

"Flott og innholdsrik helg med meget sentralt beliggende hotell. 2000 meters topper rett ved spisebordet. Kommer tilbake!!!"…"

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019

Rondane Høyfjellshotell
Dombås Hotel
3 out of 5
Dombaasgrendi 1, Dombas, Dovre
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 295 kr per natt
74.72 km fra sentrum
4/5Very Good! (252 anmeldelser)

"Flott Hotell med kjempehyggelige ansatte, den ene delen trenger oppgradering på rommene. God mat og drikke👍"…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2019

Dombås Hotel
Hytter Dombås
3 out of 5
Skitrekkvegen 18, Dovre
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 095 kr per natt
74.86 km fra sentrum
3.6/5Good! (5 anmeldelser)

"schöner Ausblick, Skipiste vor der Tür, Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe"…"

Anmeldelse skrevet 7. jan. 2020

Hytter Dombås
Hornsjø Høyfjellshotell
2.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 150 kr per natt
74.88 km fra sentrum
3.2/5 (33 anmeldelser)
Unique hotel cum hostel with kind staff

"This place is unique. A mixture of a hotel and a hostel both for individual guests and many students and teachers from Norwegian special schools. The staff is kind and informative, especially the Danish manager. Some rooms are up to standard while others reportedly need upgrading. Breakfast is good. ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2019

Hornsjø Høyfjellshotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Oppland
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Oppland

Hotell Oppland: Hotellene i Oppland har ofte høy standard, med et ganske normalt prisnivå til Norge å være. Der er både dyre og billige hoteller i Oppland, og prisene vil i stor grad variere etter antallet stjerner. Oppland er et populært reisemål for turister, så du finner både spa-hoteller, luksushoteller, skihoteller og romantiske hoteller i fylket.

Oppland: litt om fylket

Oppland er et stort fylke som ligger midt i den sørlige delen av landet. Det er flere kjente byer i fylket, blant annet Gjøvik, Dombås og Lillehammer. Lillehammer, sammen med Kvitfjell, et skiområde som også ligger i fylket, arrangerte vinter-OL i 1994. Det er mye flott natur i fylket, og det er ofte denne naturen turistene kommer for å se.

Lillehammer

Lillehammer er det mest kjente tettstedet i fylket, i stor grad på grunn av at dette tettstedet var midtpunktet for vinter-OL i 1994. Det er mye spennende å se og oppleve i byen, men start med en tur til Lillehammer Olympiapark. Her kan du se mange av anleggene som ble brukt under lekene, og få et inntrykk av alt som foregikk. Andre populære attraksjoner er Lillehammer kunstmuseum og Maihaugen, hvor du finner en rekke andre museer, blant annet Postmuseet. For festivalinteresserte kan vi nevne Norsk Litteraturfestival – Sigrid Undset-dagene, Dølajazz og Amandusfestivalen, som alle arrangeres i Lillehammer.

Fjell og ski

Fjellområdene i Oppland er svært populære, og da spesielt Jotunheimen og Rondane. På disse fjellene er det mange forskjellige ruter man kan begi seg ut på om sommeren, som lar turistene oppleve den norske naturen på sitt aller beste. I Jotunheimen ligger også Galdhøpiggen, som er Norge og Nord-Europas høyeste fjell. Det strekker seg 2469 m.o.h., og er overraskende lett å nå til fots. På vinterstid er Kvitfjell et populært sted, noe som ikke er så rart med skianleggets 25 løyper og 11 heiser. Deler av anlegget ble brukt til å arrangere utfor og super-g for damer og herrer under OL. Anlegget ligger omtrent 45 minutter fra Lillehammer, og det går jevnlig busser til Kvitfjell fra de fleste store byene og tettstedene i fylket.

Stavkirker

Norge er kjent for sine mange vakre stavkirker, og i Oppland finner du hele ti stavkirker den dag i dag. Lom, Ringebu og Hedalen er bare noen av stedene du kan dra til å for å se disse spektakulære byggene. Kirkene er stort sett bygget på midten av 1100-tallet, og anses i dag å være blant de viktigste representanter for europeisk middelalderarkitektur i tre.

Hunderfossen og Lilleputthammer

Reiser du med barn, er en tur til Hunderfossen og Lilleputthammer en sann fryd. Hunderfossen familiepark er blant Norges største turistattraksjoner, og har mer enn 250 000 besøkende hver eneste sommer. I parken er det mer enn 50 attraksjoner og severdigheter, blant annet Il Tempo Extra Gigante. Ivo Caprinos arbeider er et gjennomgående tema i parken, så det er bare å forberede seg på å møte figurer som Solan og Ludvig. Lilleputthammer er også en familiepark, men ikke i samme skala. Midtpunktet i denne parken er miniatyrparken, som ble påbegynt i 1982 som en kopi av Storgata i Lillehammer. Siden den gang har parken både blitt fornyet og utvidet, og er vel verdt et besøk.

Hotellbestilling: Oppland

Søk etter et hotell i Oppland. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Oppland ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Oppland.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Oppland. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Oppland for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Oppland. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Oppland.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Oppland?
Herangtunet Boutique Hotel Norway er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet Glomstad Gjestehus og Bergo Hotel, Leiligheter og Hytter.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Oppland hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Oppland.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Oppland?
Basert på anmeldelser er Lillehammer Station Hotel & Hostel et populært overnattingssted med 2 stjerner. et overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Oppland?
Brennabu er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. en skihytte er et bra valg for familier og kan friste med blant annet kjøkken på rommet og gratis parkering. Andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Clarion Collection Hotel Grand, Gjovik og Dombås Hotel. Attraksjoner som Hunderfossen familiepark og Lilleputthammer passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Oppland?
Brennabu er et overnattingssted 3 stjerner. en skihytte er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med peis på rommet og skimuligheter rett utenfor. Et annet bra valg for en romantisk tur er Quality Hotel Strand Gjovik.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Oppland?
Clarion Collection Hotel Grand, Gjovik er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Dalseter Høyfjellshotell og Glomstad Gjestehus.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Oppland?
Herangtunet Boutique Hotel Norway er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med en restaurant og en bar. To andre alternativer nær stranden er Strand Fjellstue og Hovdetun - Gjøvik Vandrerhjem - Hostel. Hvis du vil tilbringe en avslappende ettermiddag ved vannet, kan du dra til Eiesand.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Oppland?
Scandic Lillehammer Hotel har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og 4 barer.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Oppland?
Herangtunet Boutique Hotel Norway er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva er det beste overnattingsstedet for en skiferie i Oppland?
Basert på reisestatistikken vår er Hafjell Hotell er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med gratis transport til skiområdet og wi-fi. To andre gode valgmuligheter for vinterferien er Hunderfossen Hotell & Resort og Scandic Lillehammer Hotel. Vil du tilbringe dagen med ski på beina, kan du dra til Hafjell Alpinsenter, Bjorli skiområde eller Gålå Alpinsenter.
Hva er det beste spahotellet i Oppland?
Gomobu Fjellstue er et spahotell i toppklasse med restaurant og bar/lounge. Senk skuldrene og slapp av i badstuen. Oppland har også andre populære spahoteller, som Gudbrandsgard Hotell og Hornsjø Høyfjellshotell.
Hva er det beste hotellet i Oppland med eget badeland eller badeland i nærheten?
Jorekstad Ferieleiligheter er en leilighet med 3 stjerner. Dette populære overnattingsstedet har et badeland (mot et tillegg) og en restaurant. Et annet populært hotell med badeland du kan vurdere er Hovdetun - Gjøvik Vandrerhjem - Hostel.

Nylige anmeldelser i Oppland

Flere reisealternativer