Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Oppland

Velkommen til Oppland

Oppland er en innlandskommune med flere mellomstore byer, som Gjøvik, Lillehammer og Raufoss. Det er mye vakker natur i området, og med leiebil i Oppland kan du kjøre rundt og få med deg alt det flotte fylket har å by på. Her på Expedia.no gjør vi det enkelt for deg å oppnå nettopp dette, og hos oss leier du bil uten skjulte kostnader.

Ta kontakt med noen som driver med bilutleie i Oppland gjennom Expedia for å ordne bil, og du kan rette snuten mot for eksempel Lillehammer – en by med mange spennende museer og minner fra det legendariske vinter-OL i 1994. Reiser du med barn er Hunderfossen en annen obligatorisk stopp.

Bilutleie i de større byene

Det er ingen faste kommersielle flyruter til noen av flyplassene i området, så det er med andre ord ikke aktuelt å fly til Oppland og hente en leiebil på flyplassen. Det vanligste er å ta tog til enten Lillehammer eller Gjøvik, for deretter å ordne seg med bil der. Det er ikke alltid mulig å leie bil i Opplands mindre steder, noe som betyr at du bør planlegge ferien din godt på forhånd.

Et generelt tips vi kan gi deg, er at du ved å bestille hotell i Oppland samtidig som du bestiller leiebil fort kan få et godt tilbud. Så dersom du vet allerede på det tidspunktet du bestiller flybilletter at du skal ha leiebil i Oppland, anbefaler vi deg å ta en titt på utvalget når du først er i gang med å bestille.

Leiebil Oppland – veien til opplevelsene

En reise til Oppland tar deg til et ganske så stort fylke – fra Grua i sør til Dombås i nord er det omtrent fire timer å kjøre. Du bør imidlertid bruke mye lengre tid enn fire timer på strekningen, det er nemlig mye spennende å få med seg underveis. Finner du en billig leiebil i Oppland har du fort litt ekstra penger til overs, og disse pengene kan du for eksempel bruke til en dag i familieparken Hunderfossen. Parken ligger bare ti minutter med bil nordover fra Lillehammer langs E6 – det er umulig å ikke finne frem. Ivo Caprino er et gjennomgangstema i parken, og du kan blant annet se fantastiske Il Tempo Gigante samt kjøre den nye attraksjonen Il Tempo Extra Gigante – vel og merke hvis du tør!

Hvis det frister å bestige Norges høyeste fjell, ligger alt til rette for dette i Oppland – det er nemlig her Galdhøpiggen med sin høyde på 2 469 meter ligger. Fra Juvasshytta, som du kan kjøre til, bruker du omtrent tre og en halv time til toppen. Det er en relativt enkel tur for folk i god form, og sesongen er fra mai og ut august. Det er også svært gode turmuligheter i Rondane nasjonalpark og Jotunheimen nasjonalpark – og med leiebil kommer du deg enkelt til startpunktet til mange flotte turløyper. Pakk med deg gode tursko eller langrennsski, alt etter sesong, og legg ut på eventyr!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Oppland

Hva er den beste prisen på leiebil i Oppland?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Oppland .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Oppland?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Oppland er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Oppland?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Oppland?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Oppland

Utforsk Oppland med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!