Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Norrköping

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Norrköping

Centralstationens Vandrarhem
2 out of 5
Norra Promenaden 94 (Centralstation), Norrköping, Östergötland
Prisen er 601 kr per natt
0.44 km fra sentrum
3.6/5Good! (112 anmeldelser)

"Trevlig personal .Fint rum. Mysigt kök med frukost. Rent och fräscht."…"

Anmeldelse skrevet 8. des. 2019

Centralstationens Vandrarhem
Scandic Strömmen
3.5 out of 5
Slottsgatan 99, Norrköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 316 kr per natt
0.28 km fra sentrum
3.7/5Good! (274 anmeldelser)
Sentralt men lite

"Veldig lite rom i forhold til prisen. Ellers OK."…"

Anmeldelse skrevet 19. jan. 2017

Scandic Strömmen
Sure Hotel by Best Western Centric
3 out of 5
Gamla Radstugugatan 18-20, Norrköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 895 kr per natt
0.2 km fra sentrum
3.7/5Good! (448 anmeldelser)
Nei takk !

"Ikke å anbefale for familier. Dette er et hotell som kan brukes til nøds til gjennomreise kun for en natt. Ingen parkering. 4 mannsrom er en dobbeltseng med i tillegg to senger som er i skapet. Ingen sengehest. Lett for barn å falle ut. Ingen lyd. Horribel wifi tilgang. Frokostsal med altfor få bord. ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2015

Sure Hotel by Best Western Centric
Comfort Hotel Norrköping
3.5 out of 5
Saltängsgatan 29, Norrköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 021 kr per natt
0.45 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (422 anmeldelser)
Hockeyturnering hvite hesten!!

"Hockeyopphold, kjempeservice!!"…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Comfort Hotel Norrköping
Elite Grand Hotel Norrköping
4 out of 5
Tyska Torget 2, Norrköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 122 kr per natt
0.01 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (990 anmeldelser)
Klassisk og triveleg

"Eit bra og klassisk hotell i hjartet av Norrköping. Triveleg og effektivt personale. God tilstand på det aller meste. Noko dårlegare utval ved frukosten enn ein ofte får på Elite-hotell, men dette skuldast truleg sommarperioden. Veldig lett å koma til om ein kjem med tog eller buss."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Elite Grand Hotel Norrköping
Scandic Norrköping Nord
3 out of 5
Järngatan 17, Norrköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 441 kr per natt
3.22 km fra sentrum
3.8/5Good! (321 anmeldelser)
Helt ok familiehotell

"Rommet var ryddig og rent. Personalet var hyggelige og vennlig mot barnene. Rommene var fine og store. Langt unna sentrum. Litt trafikkstøy da det ligger ved en motorvei."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Scandic Norrköping Nord
BEST WESTERN Princess Hotel
3 out of 5
Skomakaregatan 8, Norrköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 951 kr per natt
0.65 km fra sentrum
3.9/5Good! (969 anmeldelser)
Valuta for pengene

"Mye for pengene. Veldig sentralt, flott treningsrom og OK frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

BEST WESTERN Princess Hotel
Pronova Hotell & Vandrarhem
2.5 out of 5
Korsgatan 2, Floor 5, Norrköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 685 kr per natt
0.91 km fra sentrum
4/5Very Good! (104 anmeldelser)

"4 vänner på upptäcktsfärd i Norrköping. Hotellet har bra läge, är rent och frukosten alldeles utmärkt. Men vi tyckte det var långt till toaletterna. Saknade lampa över skrivbordet. Annars var allt till full belåtenhet, särskilt priset."…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

Pronova Hotell & Vandrarhem
Södra Hotellet
3 out of 5
Sodra Promenaden 142, Norrköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 991 kr per natt
1.08 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (129 anmeldelser)
Fint hotell!

"Kjempekoselig hotell, god seng og nyrenovert bad, veldig god frokost, gangavstand til matbutikk, restauranter og Konserthus. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 2. okt. 2018

Södra Hotellet
Strand Hotell
4 out of 5
Drottninggatan 2, Norrköping
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 299 kr per natt
0.05 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (738 anmeldelser)
Cosy old fashioned hotel with with a high charm

"This is a small hotel that has maintained its image with a bourgeois style and atmosphere blended with familiarity anda personal touch. It easy to like the free of charge afternoon thee, and to enjoy the breakfast in this kind of milieu. Given the hotel´s price level in Norrkoping and its official ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. mar. 2020

Strand Hotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Norrköping
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Norrköping

Overnatting i Norrköping

Hotell Norrköping: Norrköping er en koselig og interessant by i Sverige. Byen har røtter tilbake til middelalderen, og kalles ofte for ”Sveriges Manchester” – på grunn av den historiske rollen byen har hatt innen papir- og tekstilindustrien. Det er mange hoteller i Norrköping å velge mellom. Hotellene har fra 2 til 4 stjerner, så du kan velge et billig hotell med 2 stjerner eller et mer eksklusivt hotell med 4 stjerner.

Hotellene i Norrköping er sentralt plassert i området ved elven, og du kan velge mellom dyrevennlige hoteller, romantiske hoteller og familiehoteller når du reiser til Norrköping – for å nevne noen typer. Uansett hvilket hotell i Norrköping du velger, vil du ha kort vei til byens severdigheter.

Reisen til ditt hotell i Norrköping

Byen ligger ganske langt sørøst i Sverige, så de fleste nordmenn velger å fly til Norrköping. Flyplassen ligger bare noen kilometer fra sentrum, så du lander bokstavelig talt i byen. Selv om det ikke er noe problem å komme seg fra flyplassen til hotellet i Norrköping, velger mange å bestille leiebil i Norrköping. Det gir deg en frihet til å oppleve utkanten av byen og nærområdet på en enkel måte.

Hotell i Norrköping – bo der det skjer

Det er mye spennende man kan finne på i Norrköping. Er du aktiv og glad i golf, har du så absolutt kommet til riktig by. Det er to flotte golfbaner i Norrköping, Bråviken golfklubb og Ingelstad golfklubb, og med leiebil kommer du deg raskt dit. Perfekt for de som vil nyte det fine været samtidig som man holder seg i aktivitet. Det er selvfølgelige også veldig mye flott å se i bykjernen. Hvis du er glad i kunst, kan du ta turen til Norrköping kunstmuseum en dag. I museet er det blant annet en stor samling av svensk kunst, med fokus på svensk modernisme. Foretrekker du å gå i museer, er Arbetets Museum et populært valg. Det holder til i en gammel fabrikkbygning, og tar for seg arbeidslivet i byen i gamledager.

Aktiviteter for barna

Når du bor på hotell i Norrköping, er det ikke langt til aktiviteter barna vil sette pris på. Ta en tur til Busfabrikene, som er et stort lekeland for barn. Her er det underholdning for barna i mange timer, og benker og bord de voksne kan sette seg ned på. Det serveres mat og drikke, så de voksne kan kose seg med noe godt mens barna leker. Det kan være ganske fullt i helgene, så prøv å ta turen på en ukedag hvis du har mulighet til det. Noe annet barna helt sikkert vil like, er en tur til Centralbadet. Dette flotte badelandet har flere forskjellige bassenger, sklier og stupebrett. Det er også et eget barnebasseng for de aller minst.

Shopping rett ved hotellet i Norrköping

Det er gode muligheter for shopping i Norrköping. Det mest av butikker ligger i bykjernen, som er stedet hvor de fleste hotellene ligger. I tillegg til de mange butikkene som ligger rundt i bygatene, er det også flere store kjøpesentre i Norrköping.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Norrköping?
Borgs Villahotell er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet Comfort Hotel Norrköping og Södra Hotellet.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Norrköping hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Norrköping.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Norrköping?
BEST WESTERN Princess Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Noen andre valgmuligheter for reiser med barn er Hotel President og Scandic Norrköping Nord. Attraksjoner som Kolmården zoologiske hage ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Norrköping?
Elite Grand Hotel Norrköping er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og utendørs bespisning.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Norrköping?
Centralstationens Vandrarhem er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et overnattingssted kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet vaskeritjenester og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Hotell Hörnan og Scandic Norrköping Nord.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Norrköping?
The Lamp Hotel Norrkoping har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Norrköping?
The Lamp Hotel Norrkoping er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Norrköping?
Sure Hotel by Best Western Centric er et populært overnattingssted 3 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Du kan spille golf på Ingelsta Golf Club eller Bråviken golfklubb mens du er i byen.

Nylige anmeldelser i Norrköping

Flere reisealternativer