Fly til Norrköping

Flyvninger til Norrköping

Norrköping er en svensk by i Östergötlands län. Som Sveriges åttende største by har Norrköping mye å by på: et yrende folkeliv, rik historie og kultur, shoppingmuligheter og sport. Det er dermed ingen grunn til at Norrköping skal stå i skyggen av de mer kjente svenske byene. Derimot kan det være vrient å finne fly til Norrköping direkte, selv om Norrköping har sin egen flyplass, Kungsängen. Når du har bestemt deg for å reise til Norrköping, og du er klar for å kjøpe flybilletter, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Med verktøyet vårt finner du enkelt et billig fly til Norrköping, det viser deg alle flybillettene i en oversiktlig liste, som så kan sorteres etter billige flybilletter til Norrköping. Bestill leiebil og hotell i Norrköping samtidig som fly, og du kan spare enda mer.

Opplevelser i Norrköping

Norrköping har et bra utvalg museer, fra Arbetets Museum med gratis inngang, til Norrköpngs Konstmuseum og Kaktusparken. Sistnevnte er noe av en kuriositet, der finner du nemlig en utstilling av over 25 000 kaktuser. Museet ligger i nærheten av jernbanestasjonen. Byen er også egnet for fine gåturer, og hvorfor ikke starte med de såkalte promenaderna? Disse tre hovedårene i byen vil gi deg et godt overblikk, og samtidig mye morsomt å se og gjøre underveis. Ønsker du å shoppe litt, kan du prøve de tre store shoppingsentrene Domino, Linden og Spiralen, eller du kan bevege deg til shoppingdistriktet Ingelsta Handelscentrum. Du kan også oppleve fotball i toppklasse med IFK Norrköping, eller nyte et utmerket utvalg av barer, utesteder og restauranter.

Flyreiser til Norrköping fra flyplasser i Norge

Selv om Norrköping har sin egen flyplass, er det ikke så enkelt å komme seg til byen. Det kan være at du finner fly med mellomlandinger i København, Warszawa, Helsinki eller München, og derfra kan ta deg til Norrköping. En flyreise til Norrköping er dermed ikke gjort i en fei, men til gjengjeld er byen såpass spennende at du bør tilbringe minst en uke for å gjøre deg skikkelig kjent.

Siden Sverige er en del av Schengen-samarbeidet, trenger du i utgangspunktet verken pass eller visum for å komme deg over grensen. Husk imidlertid at pass er eneste godkjente ID-bevis for nordmenn i Sverige.

Skavska lufthavn

Dette er den nærmeste flyplassen du enkelt kan fly til fra Norge. Den ligger 60 km nord for Norrköping, og anses som en av Stockholms flyplasser. Den er forholdsvis stor og byr på alt av nødvendige fasiliteter. Det er også enkelt å komme seg videre den siste biten til Norrköping. Det går flybusser direkte samt tog. Vi foreslår likevel at du forhåndsbestiller en leiebil gjennom søkeverktøyet på Expedia.no. Slik kan du unngå stress på flyplassen og hoppe rett inn i din egen bil etter landing. Derfra har du friheten til å utforske nærområdet å egenhånd eller å kjøre direkte til hotellet ditt i Norrköping. Med leiebil i Norrköping står du også mye friere til å utforske og planlegge ditt eget tidskjema!

Informasjon om flyreiser til Norrköping

Ankomstflyplass Norrköping
Ankomstflyplassens IATA-kode LPI