Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Nasjonalbiblioteket

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Nasjonalbiblioteket i Oslo

Søk etter hoteller i Nasjonalbiblioteket på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Nasjonalbiblioteket ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Nasjonalbiblioteket
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Nasjonalbiblioteket
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Nasjonalbiblioteket. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Nasjonalbiblioteket
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Nasjonalbiblioteket – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Nasjonalbiblioteket?
Nasjonalbiblioteket ligger i et vennlig område i Oslo som er kjent for museer i toppklasse og et rikt teatermiljø. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 101 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet nær Nasjonalbiblioteket?
Scandic Solli Oslo: et hotell 3,5 stjerner har både gratis frokost og en restaurant. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Nasjonalbiblioteket og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Noen andre bra alternativer i nærheten er blant annet Smarthotel Oslo og Grand Hotel Oslo.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Nasjonalbiblioteket?
Ja! De aller fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Nasjonalbiblioteket.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Nasjonalbiblioteket?
Sett av litt tid til å se de fascinerende samlingene på Kulturhistorisk museum, Vikingskipshuset og Nobel-senteret. Sett av tid til et besøk til landemerker som Akershus festning, Oslo domkirke og Bøler kirke. Du kan se en lokal teaterforestilling på Operahuset i Oslo, Oslo Spektrum eller Oslo konserthall.
Hvordan kommer jeg meg til Nasjonalbiblioteket?
Du kan spasere til en av t-banestasjonene i området, som Skarpsno trikkeholdeplass, Skillebekk trikkeholdeplass og Nobels gate trikkeholdeplass. Har du også lyst å se områder som ligger litt lenger unna kan du vurdere å leie en bil.

Nylige anmeldelser i Nasjonalbiblioteket