trover-bilde tatt av Ryota Tanimura

Hoteller i Narvik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Narvik

Enter bar
Kongens gate 12, Narvik, Nord-norge
Hent priser
Enter bar
Abisko Fjälltur
2 out of 5
Lapportsvägen 34 B, Abisko
652 kr
per natt
12. des.–13. des.
3.1/5 (15 anmeldelser)

"We have had a very pleasant staying at the hostel and got to see the Aurora just from the hostel on the 27/October/2019 We have used the kitchen and was very clean and had all the facilities"…"

Anmeldelse skrevet 30. okt. 2019

Abisko Fjälltur
Narvik Hotel Wivel
36 Kongensgate, Narvik, Nordland
Hent priser
Narvik Hotel Wivel
Quality Hotel Grand Royal
3.5 out of 5
Kongensgate 64, Narvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 130 kr
per natt
23. des.–24. des.
3.9/5Bra! (281 anmeldelser)

"Fint hotel"…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2019

Quality Hotel Grand Royal
RIBO Apartment Riksgränsen
3.5 out of 5
Nordanstigen, Riksgränsen
Hent priser
RIBO Apartment Riksgränsen
Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport
3 out of 5
Bedringens Vei 15, Evenes, Nordland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
909 kr
per natt
6. jan.–7. jan.
3.7/5Bra! (62 anmeldelser)

"Rommet var litt for lite. Veldig fin frokostmeny. Flink betjening"…"

Anmeldelse skrevet 6. des. 2019

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport
Tjeldsundbrua Kro & Hotell
3 out of 5
Tjeldsundbrua 214, Evenskjer, Skånland, Troms
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 130 kr
per natt
1. jan.–2. jan.
3.8/5Bra! (23 anmeldelser)
Behagelig overnatting

"Jeg bodde på Tjeldsundbrua i 2 netter i forbindelse med en jobbreise. Hyggelig betjening, god mat og god seng. Det er lytt mellom rommene men da jeg overnattet var det heldigvis ganske stille."…"

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2019

Tjeldsundbrua Kro & Hotell
Enter Hotell Bjerkvik
3 out of 5
Trollvikveien 18, Bjerkvik, Narvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
995 kr
per natt
12. des.–13. des.
3.6/5Bra! (107 anmeldelser)
Cheap OK hotel.

"The hotel is good for a budget hotel, with a big room, free parking, easy access. The internet was very slow was the only minus. (There was a kitchen in the room where the water was not working but this was clearly marked)."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2019

Enter Hotell Bjerkvik
Scandic Narvik
4 out of 5
Kongensgate 33, Narvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
989 kr
per natt
28. des.–29. des.
4.3/5Utmerket! (642 anmeldelser)

"Frokost og rom var bra. Det som trakk ned, var at extrasenga som vi fikk på rommet var absolutt ikke noe å ligge i. Hadde et barn med. Derfor extraseng. Den besto av tversover fjøler. Madrassen var så tynn at det var helt j.......!"…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2019

Scandic Narvik
Breidablikk Gjestehus
3.5 out of 5
Tore Hunds gate 41, Narvik
900 kr
per natt
15. des.–16. des.
4.2/5Utmerket! (91 anmeldelser)
Flott lite hotell

"Fint lite hotell med en flott utsikt. Utmerket service ved ankomst og god frokost"…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Breidablikk Gjestehus
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Narvik
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Narvik

Hotell Narvik: Narvik og omegn kan by på vakker natur, men også mye mer. Regionens rike historie strekker seg 6000 år tilbake i tid, og i Narvik er man hele tiden omgitt av fortiden, som for eksempel i form av helleristningen midt i byen. Narvik er blitt satt på kartet på grunn av krigshistorien og en rik industrihistorie, og stedet vil være et velkjent kapittel for mang en historieinteressert gjest. Byen kan tilby et bredt spekter med aktiviteter og spennende attraksjoner. Ofotbanen, togstrekningen mellom Narvik og Kiruna, er flere ganger omtalt som en av verdens vakreste. Narvik og omegn er en mangfoldig og rik region som byr på store muligheter for opplevelser. Det er et godt utvalg med hoteller i Narvik. Du finner ikke storslåtte luksushoteller eller virkelig billige hoteller i byen, men du kan velge mellom flere 3-stjerners hoteller og et 4-stjerners hotell. Standarden på hotellrommene er jevnt over god, og rommene er utstyrt med det man forventer, blant annet flatskjerm og betal-TV.

Polar Zoo

Polar Zoo er en av Nord-Norges mest populære turistattraksjoner og verdens nordligste dyrepark. Parken består av et område på 1140 mål med vill og vakker natur, som skaper en perfekt ramme rundt besøket. Dyrehagens største attraksjon er ulvene – du har selv mulighet til å bli med inn i innhegningen og bli kjent med de mytiske dyrene.

Narvik og videre

Narvik ligger sentralt i Nord-Norge, og er et fantastisk utgangspunkt for reiser videre i regionen. Den korte avstanden til Sverige gir dessuten mange muligheter til å oppleve det beste av natur og historie. Det er lett å ta seg til Narvik med bil, båt, buss, fly eller tog. Områdene rundt Narvik egner seg også svært godt til turer i fjellet med vandring fra hytte til hytte eller overnatting i eget telt.

Krigshistorie

I 1940 sto slaget om Narvik mellom tyske invasjonsstyrker og norske, britiske, franske og polske forsvarsstyrker. Slaget varte fra 9. april 1940 frem til Narvik ble gjenerobret 28. mai og de allierte styrkene trakk seg tilbake 8. juni 1940. Tysklands hensikt med invasjonen var å sikre jernmalmforsyningen fra de svenske gruvene i Kiruna og Gällivare – jernmalmen var antatt å ha avgjørende betydning for Tysklands rustningsindustri – samt erobre den norske flyplassen på Bardufoss. På Røde Kors Krigsmuseum i Narvik kan du oppleve krigshistorien på kroppen, et besøk hit anbefales på det varmeste.

Stetind – Norges nasjonalfjell

Drøye 8 mil sørvest for Narvik ligger vakre og majestetiske Stetind, som ble kåret til Norges nasjonalfjell i 2002. Den sagnomsuste ”ambolten” innerst i Stefjorden i Tysfjord kommune reiser seg loddrett opp av havet som et fryktinngytende horn av granitt. Stetind ble første gang besteget for litt over 100 år siden, 30. juli 1910, av F. Schelderup, A. Bryn og C. W. Rubenson. Før det hadde flere kjente tindebestigere fra både inn- og utland forsøkt å nå toppen, men alle måtte snu med uforrettet sak. Hvis en klatretur opp den loddrette fjellveggen ikke skulle friste, er det mulig å komme tett innpå fjellet med bil.

Hotellbestilling: Narvik

Søk etter et hotell i Narvik. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Narvik ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Narvik.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Narvik. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Narvik for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Narvik. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Narvik.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Narvik

Flere reisealternativer