Bilutleie i Narvik

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Narvik

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Narvik

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Narvik
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Narvik?
Å komme seg rundt i Narvik trenger ikke å være dyrt med leiebilpriser så lave som per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Avis og Hertz ligger i nærheten av Evenes (EVE-Harstad - Narvik). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Narvik?
Når du avbestiller minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet, er mange forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserte for refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger som gir denne muligheten, så det er viktig at du leser leiebilavtalen. Sjekk bekreftelsen, eller besøk vår kundeservice for å få vite mer.
Hva slags biler kan jeg leie i Narvik?
Du kan velge mellom alt fra minibiler og SUV-er til mellomstore og store biler. Den mest etterspurte bilklassen i Narvik er imidlertid kompakte biler. Hvis du er ute etter en kostnadseffektiv og liten bil, men ikke for liten, er denne leiebilkategorien et smart valg. Det er også enkelt å kjøre rundt i trafikkerte gater med en av disse. Kompakte kjøretøy er litt romsligere enn økonomibiler, og de er godt egnet for par og familier på et begrenset budsjett.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Narvik?
Når du kjører selv, er det ikke vanskelig å oppleve ting i regionen. Narvik er et opplagt sted å starte, men det er mye annet spennende å se også. Bestill en leiebil, legg bagasjen i bagasjerommet og ta en titt på disse populære stedene:

  • Med en gang du er fremme i Tromsø, vil du føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 150 km fra Narvik. Der kan du besøke mange spennende severdigheter, som Tromso Lapland.
  • Ca. 150 km unna ligger Bodø, en annen by du bør legge til på reiseplanen din. Ikke glem å ta turen til Saltstraumen når du først er i byen.
  • Etter en lang kjøretur kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark, som ligger ca. 230 km fra Narvik.

Hvorfor skal jeg leie bil i Narvik gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alt du trenger til turen, inkludert bilutleie. Med leverandører å velge blant i Narvik gjør vi det vi kan for at du skal få det best mulige tilbudet. Uansett om du vil bestille leiebil, fly eller hotell, finner du spesialtilbud og medlemspriser hos Expedia. Hvis du kombinerer bestillingene dine til en pakkereise, oppnår du enda større besparelser på turen til Narvik.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Narvik hos Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne tilbud, priser og leiebilselskaper samt sjekke kundeanmeldelser. Kombiner bestillingen av leiebil i Narvik med flyreise eller hotell for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Narvik?
Du må være 19 år. Det finnes imidlertid noen aldersrelaterte krav det er lurt å vite om før du reserverer leiebil i Narvik. Hvis du er ung, krever mange leiebilselskaper et ekstra dagsgebyr, og hvilke biler du kan leie, er ofte begrenset. Gebyret og aldersgrensen som gjelder, kan imidlertid variere fra selskap til selskap, og derfor er det en god idé å sammenligne krav.
Hva trenger jeg for å leie bil i Narvik?
Du trenger førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente bilen du har leid. Du må også vise dokumentasjon på forsikring hvis du ikke ønsker å bruke forsikringen selskapet tilbyr. Retningslinjene kan variere fra selskap til selskap, så det er alltid lurt å sjekke før du bestiller.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Narvik?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en rimelig leiebil i Narvik . Den nest beste prisen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Narvik?
Enten du bare skal utforske Narvik eller et større område, er det enkelt å leie en bil over lenger tid gjennom Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så hjelper vi deg med å finne de billigste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Narvik hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Narvik er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Narvik?
Det avhenger av hva slags bil du går for, sjåførens alder og en rekke andre hensyn. Les gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du velger.