Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

NaritaJapan

Oppdag sjarmen og karakteren til denne gamle byen som er kjent for det gamle buddhistisk tempelkomplekset og den vakre parken.

Narita ligger omtrent 80 kilometer fra Tokyo. Utenfor byen ligger Narita flyplass, Japans største internasjonale flyplass. Uansett om Narita er selve reisemålet ditt eller bare et stopp på reisen, kan du utforske byens mange attraksjoner og historiske bygninger.

Narita er en sjarmerende by med preg av fortiden. Gatene som snor seg gjennom byen, har gamle forretninger på begge sider. I kontrast til det hektiske jaget i Tokyo er det en avslappet stemning i Narita. Naritasan-parken er et flott eksempel på dette. Her kan du ta rolige spaserturer blant parkens pagoder og koidammer. Kirsebærtrærne og de frodige hagene gjør dette til et vakkert reisemål året rundt.

Det buddhistiske Naritasan Shinshoji-tempelet, som ligger i hjertet av byen, er tilegnet ildguden Fudo Myoo. Se de fargerike bygningene som utgjør komplekset. Flere av disse er fra omtrent år 940.

Som landets senter for luftfart er det bare rett og rimelig at Narita er hjemstedet til Museet for aeronautisk vitenskap. Du kan se på museets interaktive utstillinger og lære om luftfartens historie. Boso No Mura er en unik museumsopplevelse. Dette levende museet ser nærmere på ulike aspekter ved den japanske kulturen. Du kan gå langs en gjenskapt historisk gate eller gjennom et samuraihjem. Området er også en populær innspillingslokasjon for historiske filmer.

Chiba prefekturale blomst- og tresenter er en vakker botanisk hage i sentrum av Narita. Du kan bruke mange timer i denne hagen, som kan skilte med over 55 000 planter og blomster. Senteret kan tilby leksjoner i hagebruk, og mange av plantene, deriblant tradisjonelle japanske bonsai-trær, er tilgjengelige for salg.

Lær om landets tradisjon innen hesteavl på Japans keiserlige beitemarker i Goryo-gårdens minnesal. Museet ligger i den vakre Sanrizuka minnepark, mellom keiserlige rader med kastanjetrær.

Den mest praktiske måten å komme seg til Narita på er med fly. Flyplassen ligger bare en 20 minutters togtur fra byen. Det går flere ekspresstog til Tokyo, så det er mulig å komme seg til Japans hovedstad på under to timer.

De mest populære hotellene i Narita

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Narita View Hotel
Narita View Hotel
3 out of 5
Kosuge 700, Narita, Chiba

Dette hotellet ligger nær flyplassen, 2,6 kilometer unna Sakuranoyama-parken og 4,3 kilometer unna Naritasan Shinshoji-tempelet. Dessuten ligger Sakura-no-Yama-høyden ...

3.9/5Very Good! (2,689 anmeldelser)
Narita View Hotel

"convenient stay at the narita view hotel. nice location, free shuttle bus to the huge shopping center and friendly staff."…"

Anmeldelse skrevet 2. okt. 2019

Narita View Hotel
APA Hotel Keisei Narita-Ekimae
APA Hotel Keisei Narita-Ekimae
3 out of 5
906 Hanasaki-cho, Narita, Chiba-ken
566 kr
per natt
1. mai–2. mai

Dette hotellet ligger i Narita og 15 minutters gange unna Narita Yokan museum, Narita Omotesando og Naritasan Shinshoji-tempelet. Dessuten ligger Naritasan-parken ...

4/5Very Good! (2,773 anmeldelser)

"Everything was very nice, people very polite and helpful"…"

Anmeldelse skrevet 29. mar. 2020

APA Hotel Keisei Narita-Ekimae
Narita Tobu Hotel Airport
Narita Tobu Hotel Airport
3.5 out of 5
320-1 Tokko, Narita, Chiba-ken
1 281 kr
per natt
5. mai–6. mai

Dette hotellet ligger nær flyplassen, 2,1 kilometer unna Sakuranoyama-parken og 2,1 kilometer unna Sakura-no-Yama-høyden. Dessuten ligger Naritasan Shinshoji-tempelet ...

4/5Very Good! (3,486 anmeldelser)
Nedslitt og billig

"Hotellet er helt nedslitt. En av stolene på vårt rom hadde store hull i trekket. Da vi gav beskjed, viste personalet ingen tegn til å ville foreta seg noe..... Restauranten er kjedelig med ganske smakløs og trist mat. Vi fant ut, litt for sent, at vi kunne ha tatt en burger i baren i stedet og nytt ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2019

Narita Tobu Hotel Airport

Populære severdigheter i Narita

Naritasan Shinshoji-tempelet
Bilde av Naritasan Shinshoji-tempelet

Naritasan Shinshoji-tempelet

Besøk et 1 000 år gammelt buddhistisk tempelkompleks og bli med på et ildritual til ære for en viktig buddhistisk guddom.

Naritasan-parken
Bilde av Naritasan-parken

Naritasan-parken

Sjøene, helligdommene og stiene i denne pittoreske parken er omgitt av blomstrende kirsebærtrær i strålende farger.

Narita engrosmarked
Bilde av Narita engrosmarked

Narita engrosmarked

Under turen til Narita kan du se etter den ideelle gaven til venner og kjente hvis du besøker Narita engrosmarked. Dette avslappende området har templer du bør oppleve, og er kjent for det fantastiske utelivet sitt.

Narita Omotesando
Bilde av Narita Omotesando

Narita Omotesando

På turen til Nakamachi kan du finne den ideelle suveniren å ta med hjem om du stikker innom Narita Omotesando. Dette kulturelle området har templer du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Boso no Mura Open Air Museum
Bilde av Boso no Mura Open Air Museum

Boso no Mura Open Air Museum

Pass på å få med deg Boso no Mura Open Air Museum under oppholdet i Narita. Dette kulturelle området har templer du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

National Museum of Japanese History
Bilde av National Museum of Japanese History

National Museum of Japanese History

Pass på å få med deg National Museum of Japanese History under oppholdet i Narita. Dette kulturelle området har templer du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Toppaktiviteter i Narita

Ubegrenset, forhåndsbetalt nano SIM-kort for Japan
Bilde av Ubegrenset, forhåndsbetalt nano SIM-kort for Japan

Ubegrenset, forhåndsbetalt nano SIM-kort for Japan

374 kr
per voksen
Møte/henting-tjeneste på flyplassen og leie av wi-fi-ruter
Bilde av Møte/henting-tjeneste på flyplassen og leie av wi-fi-ruter

Møte/henting-tjeneste på flyplassen og leie av wi-fi-ruter

Anbefales av 90 % av reisende
1 269 kr
per voksen
Møte/henting-tjeneste på flyplassen med vekslingsassistanse for Japan Rail Pass
Bilde av Møte/henting-tjeneste på flyplassen med vekslingsassistanse for Japan Rail Pass

Møte/henting-tjeneste på flyplassen med vekslingsassistanse for Japan Rail Pass

Anbefales av 90 % av reisende
753 kr
per voksen