Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

NaritaJapan

Oppdag sjarmen og karakteren til denne gamle byen som er kjent for det gamle buddhistisk tempelkomplekset og den vakre parken.

Narita ligger omtrent 80 kilometer fra Tokyo. Utenfor byen ligger Narita flyplass, Japans største internasjonale flyplass. Uansett om Narita er selve reisemålet ditt eller bare et stopp på reisen, kan du utforske byens mange attraksjoner og historiske bygninger.

Narita er en sjarmerende by med preg av fortiden. Gatene som snor seg gjennom byen, har gamle forretninger på begge sider. I kontrast til det hektiske jaget i Tokyo er det en avslappet stemning i Narita. Naritasan-parken er et flott eksempel på dette. Her kan du ta rolige spaserturer blant parkens pagoder og koidammer. Kirsebærtrærne og de frodige hagene gjør dette til et vakkert reisemål året rundt.

Det buddhistiske Naritasan Shinshoji-tempelet, som ligger i hjertet av byen, er tilegnet ildguden Fudo Myoo. Se de fargerike bygningene som utgjør komplekset. Flere av disse er fra omtrent år 940.

Som landets senter for luftfart er det bare rett og rimelig at Narita er hjemstedet til Museet for aeronautisk vitenskap. Du kan se på museets interaktive utstillinger og lære om luftfartens historie. Boso No Mura er en unik museumsopplevelse. Dette levende museet ser nærmere på ulike aspekter ved den japanske kulturen. Du kan gå langs en gjenskapt historisk gate eller gjennom et samuraihjem. Området er også en populær innspillingslokasjon for historiske filmer.

Chiba prefekturale blomst- og tresenter er en vakker botanisk hage i sentrum av Narita. Du kan bruke mange timer i denne hagen, som kan skilte med over 55 000 planter og blomster. Senteret kan tilby leksjoner i hagebruk, og mange av plantene, deriblant tradisjonelle japanske bonsai-trær, er tilgjengelige for salg.

Lær om landets tradisjon innen hesteavl på Japans keiserlige beitemarker i Goryo-gårdens minnesal. Museet ligger i den vakre Sanrizuka minnepark, mellom keiserlige rader med kastanjetrær.

Den mest praktiske måten å komme seg til Narita på er med fly. Flyplassen ligger bare en 20 minutters togtur fra byen. Det går flere ekspresstog til Tokyo, så det er mulig å komme seg til Japans hovedstad på under to timer.

De mest populære hotellene i Narita

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
APA Hotel Keisei Narita-Ekimae
APA Hotel Keisei Narita-Ekimae
3 out of 5
906 Hanasaki-cho, Narita, Chiba-ken
Prisen er 531 kr per natt

Dette hotellet ligger i Narita og 15 minutters gange unna Narita Yokan museum, Narita Omotesando og Naritasan Shinshoji-tempelet. Dessuten ligger Naritasan-parken ...

4/5Very Good! (2,912 anmeldelser)

"The room was small but very clean. They have a communial bathhouse on the second floor that has a laundry machine and dryer which was very handy."…"

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2020

APA Hotel Keisei Narita-Ekimae
HOTEL MYSTAYS PREMIER Narita
HOTEL MYSTAYS PREMIER Narita
3.5 out of 5
31 Oyama, Narita, Chiba
Prisen er 639 kr per natt

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 5 kilometer unna Sakuranoyama-parken, Naritasan-parken og Naritasan Shinshoji-tempelet. Dessuten ligger Narita Omotesando ...

4.3/5Excellent! (1,615 anmeldelser)
Fin start på Japan-turen

"Jeg bodde flere ganger på dette hotellet under min 3 ukers Japan-ferie. Det har en god og velfungerende gratis bussforbindelse med Narita flyplassen og har en stille og fin beliggenhet. Forkostbuffeten er i særklasse. Imidlertid ser det ut til at de har litt problemer med IT-systemet sitt, som gjorde ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2018

HOTEL MYSTAYS PREMIER Narita
ANA Crowne Plaza Narita
ANA Crowne Plaza Narita
4 out of 5
68 Horinouchi Narita Chiba, Narita, Chiba-ken
Prisen er 938 kr per natt

Dette hotellet med et spa ligger nær flyplassen og 5 kilometer unna Sakuranoyama-parken, Sakura-no-Yama-høyden og Boso no Mura Open Air Museum. Dessuten ligger ...

4/5Very Good! (996 anmeldelser)

"Hadde høyere forventninger til et 4-stjerners hotell. Rommet var mørkt, luktet vondt og så utrolig slitent og trist ut."…"

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2019

ANA Crowne Plaza Narita

Populære steder å besøke i Narita

Naritasan Shinshoji-tempelet
Bilde av Naritasan Shinshoji-tempelet

Naritasan Shinshoji-tempelet

Besøk et 1 000 år gammelt buddhistisk tempelkompleks og bli med på et ildritual til ære for en viktig buddhistisk guddom.

Narita Omotesando
Bilde av Narita Omotesando

Narita Omotesando

Søk etter den perfekte suveniren når du går innom Narita Omotesando, et ofte besøkt shoppingsted i Nakamachi. Dette avslappende området har templer du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Naritasan-parken
Bilde av Naritasan-parken

Naritasan-parken

Sjøene, helligdommene og stiene i denne pittoreske parken er omgitt av blomstrende kirsebærtrær i strålende farger.

Narita engrosmarked
Bilde av Narita engrosmarked

Narita engrosmarked

Under turen til Narita kan du se etter den ideelle gaven til venner og kjente hvis du besøker Narita engrosmarked. Dette avslappende området har templer du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Sakura-no-Yama-høyden
Bilde av Sakura-no-Yama-høyden

Sakura-no-Yama-høyden

Opplev naturen i Narita med en tur til det flotte grøntområdet Sakura-no-Yama-høyden. Området har templer og shoppingmuligheter du bør legge til i reiseplanene dine.

Aeronautisk museum
Bilde av Aeronautisk museum

Aeronautisk museum

Du kan bruke en ettermiddag på å utforske utstillingene ved Aeronautisk museum på reisen til Iwayama. Området har templer og shoppingmuligheter du bør legge til i reiseplanene dine.

Populære aktiviteter i Narita

Møte/henting-tjeneste på flyplassen og leie av wi-fi-ruter
Bilde av Møte/henting-tjeneste på flyplassen og leie av wi-fi-ruter

Møte/henting-tjeneste på flyplassen og leie av wi-fi-ruter

1 100 kr
per voksen
Anbefales av 90 % av reisende
Møte/henting-tjeneste på flyplassen med vekslingsassistanse for Japan Rail Pass
Bilde av Møte/henting-tjeneste på flyplassen med vekslingsassistanse for Japan Rail Pass

Møte/henting-tjeneste på flyplassen med vekslingsassistanse for Japan Rail Pass

652 kr
per voksen
Anbefales av 90 % av reisende
Ubegrenset, forhåndsbetalt nano SIM-kort for Japan
Bilde av Ubegrenset, forhåndsbetalt nano SIM-kort for Japan

Ubegrenset, forhåndsbetalt nano SIM-kort for Japan

332 kr
per voksen

Byer nær Narita