Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Narita
Reiseguide

Narita

Oppdag sjarmen og karakteren til denne gamle byen som er kjent for det gamle buddhistisk tempelkomplekset og den vakre parken.

Narita ligger omtrent 80 kilometer fra Tokyo. Utenfor byen ligger Narita flyplass, Japans største internasjonale flyplass. Uansett om Narita er selve reisemålet ditt eller bare et stopp på reisen, kan du utforske byens mange attraksjoner og historiske bygninger.

Narita er en sjarmerende by med preg av fortiden. Gatene som snor seg gjennom byen, har gamle forretninger på begge sider. I kontrast til det hektiske jaget i Tokyo er det en avslappet stemning i Narita. Naritasan-parken er et flott eksempel på dette. Her kan du ta rolige spaserturer blant parkens pagoder og koidammer. Kirsebærtrærne og de frodige hagene gjør dette til et vakkert reisemål året rundt.

Det buddhistiske Naritasan Shinshoji-tempelet, som ligger i hjertet av byen, er tilegnet ildguden Fudo Myoo. Se de fargerike bygningene som utgjør komplekset. Flere av disse er fra omtrent år 940.

Som landets senter for luftfart er det bare rett og rimelig at Narita er hjemstedet til Museet for aeronautisk vitenskap. Du kan se på museets interaktive utstillinger og lære om luftfartens historie. Boso No Mura er en unik museumsopplevelse. Dette levende museet ser nærmere på ulike aspekter ved den japanske kulturen. Du kan gå langs en gjenskapt historisk gate eller gjennom et samuraihjem. Området er også en populær innspillingslokasjon for historiske filmer.

Chiba prefekturale blomst- og tresenter er en vakker botanisk hage i sentrum av Narita. Du kan bruke mange timer i denne hagen, som kan skilte med over 55 000 planter og blomster. Senteret kan tilby leksjoner i hagebruk, og mange av plantene, deriblant tradisjonelle japanske bonsai-trær, er tilgjengelige for salg.

Lær om landets tradisjon innen hesteavl på Japans keiserlige beitemarker i Goryo-gårdens minnesal. Museet ligger i den vakre Sanrizuka minnepark, mellom keiserlige rader med kastanjetrær.

Den mest praktiske måten å komme seg til Narita på er med fly. Flyplassen ligger bare en 20 minutters togtur fra byen. Det går flere ekspresstog til Tokyo, så det er mulig å komme seg til Japans hovedstad på under to timer.

APA Hotel Keisei Narita-Ekimae
APA Hotel Keisei Narita-Ekimae
3 out of 5
906 Hanasaki-cho, Narita, Chiba-ken
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 464 kr per natt fra 20. jun. til 20. jun.
Dette hotellet ligger i Narita og 15 minutters gange unna Narita Yokan museum, Narita Omotesando og Naritasan Shinshoji-tempelet. Dessuten ligger Naritasan-parken ...
4.1/5Very Good! (1,645 anmeldelser)
"大浴場を初めて使ったのですが、部屋のお風呂と違い開放感があってよかったです。 もう少しまめに大浴場の消毒に入っていただけたらなおいいかと感じました。"

Anmeldelse skrevet 30. mai 2021

APA Hotel Keisei Narita-Ekimae
Hotel Nikko Narita
Hotel Nikko Narita
4 out of 5
500 Tokko, Narita, Chiba-ken
Prisen er 873 kr per natt fra 27. jun. til 27. jun.
Dette hotellet ligger nær flyplassen, 2,1 kilometer unna Sakura-no-Yama-høyden og 10 kilometer unna Naritasan Shinshoji-tempelet og Aeronautisk museum. Dessuten ...
4.3/5Excellent! (3,177 anmeldelser)
"It was a shame to only spend one night at the hotel. It was incredible, the staff were friendly and helpful, and the breakfast buffet overwhelmed me with its many options. I’d definitely recommend it for anyone looking for a hotel close to the airport."

Anmeldelse skrevet 6. jan. 2020

Hotel Nikko Narita
Narita Tobu Hotel Airport
Narita Tobu Hotel Airport
3.5 out of 5
320-1 Tokko, Narita, Chiba-ken
Prisen er 852 kr per natt fra 4. jul. til 4. jul.
Dette hotellet ligger nær flyplassen, 2,1 kilometer unna Sakuranoyama-parken og 2,1 kilometer unna Sakura-no-Yama-høyden. Dessuten ligger Naritasan Shinshoji-tempelet ...
4.1/5Very Good! (2,438 anmeldelser)
Nedslitt og billig
"Hotellet er helt nedslitt. En av stolene på vårt rom hadde store hull i trekket. Da vi gav beskjed, viste personalet ingen tegn til å ville foreta seg noe..... Restauranten er kjedelig med ganske smakløs og trist mat. Vi fant ut, litt for sent, at vi kunne ha tatt en burger i baren i stedet og nytt ..."

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2019

Narita Tobu Hotel Airport
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Narita

Populære aktiviteter i Narita

Byer nær Narita