Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Mexico og Mellom-Amerika

Reis hit for å finne varme, både i været, maten, strendene og i hjertene til lokalbefolkningen. Du vil også finne fortidsminner etter gamle sivilisasjoner.

Besøk Mexico og Mellom-Amerika for å oppleve fantastiske strender og mye mer. Lær om historien og kulturen, utforsk gamle ruiner og smak på deilig mat. 

Mexicos strender er berømte, og det med god grunn. Langs den vestlige kystlinjen mot Stillehavet kan du se klippestupere i Acapulco, overnatte i en privat bungalow med basseng i Puerto Vallarta og se på livet i sjøen i Cabo San Lucas. Cozumel og Cancun på den østlige Yucatan-halvøya i Mexicogulfen kan tilby vakre sandstrender med mulighet for dykking i rev, og Maya-ruiner like ved.

Lenger sørover kan du oppleve imponerende kunst og arkitektur i Mexico City. Se folkeballett og besøk museer som omfatter alt fra antropologi til kunst, deriblant det berømte Museo Frida Kahlo. Dra på mattur og prøv krydret mat og kjøp håndlagde sølvsmykker. Bestig de 2 000 år gamle pyramidene på det prekolumbiske stedet Teotihuacan.

Dra sørover fra Mexico og besøk Guatemala. Her vil du finne mange steder hvor du kan våkne til soloppgangen over templer og pyramider fra Maya-tiden. Opplev landets mange vulkaner og bad i blågrønne kalksteinbassenger i det isolerte området Semuc Champey.

Snorkle, lær å dykke eller tilføy nye ferdigheter på dykkerkortet ved å ta nye dykkerkurs på Roatan og Utila utenfor kysten av Honduras.

Selv om Costa Rica er relativt lite, har landet 20 nasjonalparker. Bli med på en økoturismetur for å se på dyre- og plantelivet. Se havskilpadder bygge rede, fisk etter tarpon og begi deg inn regnskogen.

Nicaragua er et smalt land med strender både på østkysten og vestkysten. I innlandet kan du se vulkaner, holmer og gamle, spanske katedraler. Overnatt i Granada, padle i kajakk på Lago Nicaragua og besøk vulkanen Mombacho.

I Panama kan du lære om den lange og vanskelige prosessen bak konstruksjonen av den 77 kilometer lange Panamakanalen. Se digre skip bevege seg gjennom slusene i den 100 år gamle konstruksjonen som lager en seilbar ”snarvei” mellom Atlanterhavet og Stillehavet.

De forskjellige landene kan tilby et stort utvalg av lokale matretter. Prøv fersk sjømat, fylte empanadas, sterke sauser og desserter laget av sukret melk.

Hvis du planlegger en lengre ferie i Mellom-Amerika, kan du ta et innføringskurs i spansk når reisen begynner. Spansk er hovedspråket i hele området, så du vil kunne kommunisere med alle de vennlige innfødte etter hvert som du krysser landegrensene.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.