Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Manila

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Manila

Best Western Hotel La Corona Manila
3 out of 5
1166 M.H. Del Pilar St cor. Arquiza St, Ermita, Manila
626 kr
per natt
1. mai–2. mai
2.04 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,651 anmeldelser)
Nice days in Manila

"Nice hotel. Good and friendly service."…"

Anmeldelse skrevet 12. jan. 2016

Best Western Hotel La Corona Manila
Citystate Tower Hotel
3 out of 5
1315 A. Mabini cor Padre Faura Streets, Ermita, Manila
721 kr
per natt
18. apr.–19. apr.
2.18 km fra sentrum
3.5/5Good! (266 anmeldelser)
Good that I got a discount.

"The rooms need upgrade.The air con made so much noise that we had problem sleeping.The running water in the shower was poorly the same with hot water. The service was good same with the room size."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2019

Citystate Tower Hotel
Red Planet Manila Bay
3 out of 5
Arquiza St. cor Alhambra St., Ermita, Manila
272 kr
per natt
15. apr.–16. apr.
2.07 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (281 anmeldelser)
Greit hotel

"Hotelet var bra det eneste jeg synes var litt dumt var at det rommet jeg hadde var det ikke plass til å legge fra seg kofferten for å åpne den, en måtte bruke sengen til det"…"

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2019

Red Planet Manila Bay
Tropicana Suites
3 out of 5
1630 Luis Maria Guerrero Street, Malate, Manila
Hent priser
2.68 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,338 anmeldelser)

"Dusjhodet var satt i lukket posisjon, det fantes ikke noe informasjon om at det kunne justeres, så heller ingen grunn til det, da det var et alminnelig hode. Det ble ingen morgendusj. En av vedlikeholdsfolkene fikset det"…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

Tropicana Suites
Red Planet Manila Mabini
2.5 out of 5
1740 A Mabini Street, Malate, Manila
Hent priser
2.95 km fra sentrum
3.8/5Good! (1,454 anmeldelser)
Red planet is very good budget hotel

"Red planet has become one of my favorite budget hotels because of the standard they provide regarding to rooms,internet,tv and security. This location is near to malls restaurants and nightlife. The staff and security is top notch. The rooms may seem a little bit small but are up to date but includes ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. okt. 2019

Red Planet Manila Mabini
Riviera Mansion Hotel
3 out of 5
1638 A. Mabini Street, Manila, Manila
463 kr
per natt
6. mai–7. mai
2.66 km fra sentrum
3.7/5Good! (1,093 anmeldelser)
Et bra 3-stjerners hotell

"Et bra 3 stjerners hotell. Servicen upåklagelig, beliggenheten veldig sentralt gåavstand til det aller meste i malate. Nærmeste nabo er 7/11 og casino philipino, ellers vrimler det av barer og resturanter i området. Gratis high speed wifi, perfekt hvis du er på forretningsreise og er avhenig av godt ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2018

Riviera Mansion Hotel
Hop Inn Hotel Ermita Manila
3.5 out of 5
1850 M.H. Del Pilar Street, Malate, Metro Manila, Manila, Manila
Hent priser
3.01 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,087 anmeldelser)
Sentralt i Maleate med 7-11 butikk i anlegget

"Ok sted, men gjennomsnittlig. Safe på rommet men ikke kjøleskap. Kan få bedre alternativ i nærheten til samme pris."…"

Anmeldelse skrevet 5. jun. 2018

Hop Inn Hotel Ermita Manila
Swiss-Belhotel Blulane Manila Philippines
3.5 out of 5
609 Tomas Mapua St. Sta. Cruz, Manila
Hent priser
0.84 km fra sentrum
3.6/5Good! (17 anmeldelser)

"Although located in a pretty scruffy area of Manila, we were pleasantly surprised by the interior of the hotel and the room. The breakfast selection was good and the amenities in the room were excellent - although our shower screen was missing (apparently broken). I was swayed to book this hotel ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

Swiss-Belhotel Blulane Manila Philippines
City Garden Suites Manila
3 out of 5
1158 A. Mabini St. Ermita, Manila, Manila
725 kr
per natt
2. mai–3. mai
1.94 km fra sentrum
3.9/5Good! (865 anmeldelser)

"Good breakfast buffet. Guards outside really good at their job. Allowed food delivery from outside"…"

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2019

City Garden Suites Manila
Hotel H2O
4 out of 5
Luneta, (Behind the Quirino Grandstand), Manila
Hent priser
1.77 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,892 anmeldelser)
Fint hotell med fiske utsikt

"Fint hotell. Hadde rom med fiskevindu. Det var noe støvete vindu ut mot fiskene. så dette burde hatt en vask.. ellers var det rent og pent. Treningsenteret var helt topp. Mange apparater. Bassenget testet vi ikke. Bra service ellers."…"

Anmeldelse skrevet 3. apr. 2019

Hotel H2O
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Manila
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Manila

Hotell Manila: Det finnes mange hoteller å velge mellom i Manila, og uavhengig av om du foretrekker å overnatte ved havnen, ved flyplassen eller i et annet område av byen vil du finne et overnattingssted som passer for deg. Du kan for eksempel bestille rom på et luksushotell, forretningshotell eller spahotell i denne livlige hovedstaden.

Manila: Spennende historie og kulturelle innflytelser

Det har bodd mennesker i dette området i flere tusen år, og takket være den gunstige beliggenheten ved havet ble handel raskt en viktig inntektskilde og kilde til vekst. På 1500-tallet opplevde byen å bli underlagt først muslimsk, deretter kinesisk og til slutt spansk herredømme, og sistnevnte varte i til sammen rundt 300 år. Rundt begynnelsen av 1900-tallet overtok amerikanerne styret over byen, og under 2. verdenskrig inntok japanerne Manila. Både byen og landet ble først selvstendig i 1946, og Manila er i dag en av de største og raskest voksende byene på Filippinene.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Manila

Enhver sightseeingrunde i Manila bør starte i Intramuros, som er navnet på gamlebyen. Dette området var opprinnelig en muslimsk bosetning, men den ble overtatt av spanjolene på 1500-tallet, og byens utforming fikk således et spesielt spansk preg. Opp gjennom historien har gamlebyen blitt utsatt for diverse branner og jordskjelv, og området ble dessuten bombet under 2. verdenskrig. I de senere årene er imidlertid deler blitt bygget opp igjen og restaurert, slik at det fremdeles finnes mange interessante bygninger å se her.

En annen attraksjon du bør få med deg når du først har tatt inn på et hotellrom i den filippinske hovedstaden, er Santo Tomas-universitetet, som ble grunnlagt i 1611. Dette er Filippinenes eldste universitet, og det ble brukt som konsentrasjonsleir av japanerne under 2. verdenskrig. I dag huser universitetet blant annet et museum.

Er du i Manila med barn, kan du i tillegg sette av litt tid til et besøk i Manila Ocean Park. Dette 8000 kvadratmeter store området gir et spennende innblikk i livet under havets overflate, og du kan blant annet spasere gjennom en tunnel under vann mens du studerer fiskene rundt deg og se forestillinger med sjøløver.

Mat og uteliv

De ulike typene herredømmer opp gjennom historien har satt sitt preg på maten, og det filippinske kjøkken er svært variert. Du kan finne alt fra stekt fisk med ris til paella, omeletter og vårruller på menyen, så det er noe som passer for enhver smak på spisestedene i byen.

Et av de livligste utelivsområdene i Manila er Malate, og her finner du ikke bare billige spisesteder men også en rekke barer og nattklubber. Sett deg ned med noe å spise eller drikke her om kvelden og studer livet og menneskene i dette spennende området før du drar tilbake til ditt overnattingssted når tiden er inne for å legge seg.

Dra på shopping fra ditt hotell i Manila

Prisene er generelt lave i Manila, så du kan gjøre mange kupp her. Du finner flere kjøpesentre i byen, men det kan være like så spennende å gå på jakt etter interessante varer på de mange markedene.

Hotellbestilling: Manila

Søk etter et hotell i Manila. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Manila ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Manila.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Manila. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Manila for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Manila. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Manila.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Manila?
Citadines Bay City Manila er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med en restaurant og utendørsbasseng. Det tar dessuten bare 13 minutter å gå til SM Mall of Asia. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Fairmont Makati, Manila og Raffles Makati også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Manila hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Manila.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Manila?
Basert på anmeldelser er Red Planet Manila Mabini et populært overnattingssted med 2,5 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. To rimelige alternativer er Eurotel Vivaldi Araneta og Red Planet Manila Makati.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Manila?
The Linden Suites er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. The Manila Hotel er også en valgmulighet for familieturen. Attraksjoner som Manila havpark og Star City passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par i Manila?
Hotel Rembrandt er et overnattingssted 3-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og 3 restauranter. Noen andre muligheter for en romantisk ferie er City Garden Hotel Makati og Fairmont Makati, Manila.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Manila?
Perfil Vacation Rental er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. Joy Nostalg Hotel & Suites Manila Managed by AccorHotels er også et alternativ for deg og kjæledyret ditt.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Manila?
City of Dreams - Nobu Hotel Manila har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. hotell kan blant annet friste med 6 restauranter og spa med full service. Marco Polo Ortigas Manila og Seda Vertis North er også to eksklusive valgmuligheter for turen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Manila?
The Picasso Boutique Serviced Residences er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både 2 restauranter og en bar. Luneta Hotel og ZEN Rooms Lorenzzo Suites Makati er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Manila?
Richmonde Hotel Ortigas er et populært overnattingssted 4-stjerners, og er et bra valg hvis du liker golf. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er The Linden Suites og Lancaster Hotel Manila. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Wack Wack Golf and Country Club, Intrauros Golf Course eller Camp Aguinaldo golfbane.
Hvordan er det å overnatte i Manila?
Manila har shoppingmuligheter, en katedral og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen med en rikholdig kultur kan også skilte med Chinatown, underholdning og konserter. Noen av byens mest populære attraksjoner er SM Mall of Asia, Rizal-parken og Manila havpark. I Manila kan du velge mellom 1928 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Manila?
Byen er godt kjent for konserter samt kulturelle attraksjoner som Kia Theater, Manila metropolitanske teater og Casa Manila-museet. Attraksjoner som Manila havpark, Star City og Manila zoologiske hage er moro for barn i alle aldre. Du kan også få med deg flotte katedraler og et chinatown-område samt severdigheter som Fort Bonifacio, Manila katedral og Santiago-fortet.
Hvordan utforsker jeg Manila?
T-banestasjoner i nærheten er Carriedo LRT-stasjon, Sentral LRT-stasjon og Recto LRT-stasjon. Hvis du vil se deg om i det omkringliggende området, kan du ta tog fra Manila Tutuban stasjon, Manila España stasjon eller Manila Laong Laan stasjon.

Nylig bestilte hoteller i Manila

Nylige anmeldelser i Manila

Flere reisealternativer