Billige flyreiser til Måløy

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 600 kr for enveisflyvninger og 1 199 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Måløy

Flyvninger til Måløy

Den lille byen Måløy ligger helt ute i havgapet i Sogn og Fjordane. Det er en liten utfordring å fly til Måløy, siden det ofte er en del mellomlandinger du må gjennom, før du må kjøre eller ta buss det siste stykket. Men når du har bestemt deg for å reise til Måløy, anbefaler vi å ta i bruk det enkle søkeverktøyet vårt. Med dette verktøyet kan du finne billig fly til Måløy, og med verktøyet får du en fin oversikt over flybilletter, som du kan sortere etter billige flybilletter til Måløy. Når du først er i gang, kan du også bestille leiebil og hotell i Måløy samtidig som fly på nettet, så sparer du kanskje litt mer.

Opplevelser i Måløy

Måløy er en by med i overkant av 3 000 innbyggere. Historisk sett var byen et viktig knutepunkt for fiskeindustrien som foregikk i regionen, og grunnet beliggenheten, ble Måløy et naturlig sentrum for handel og industri. Og naturlig nok er fiske fortsatt en viktig del av industrien og samfunnet her. Havnen er for eksempel fortsatt en av landets viktigste fiskerihavner. I Måløy kan du slappe av og nyte livet, eller du kan utforske de mektige kreftene havet har å by på, ved å bli med på båttur ut på havet. Hurtigruten stopper også daglig i byen, noe som bidrar med turisme og besøkende til denne koselige byen. Stedet har også egne skoler, dagligvarebutikker og kirke. Det anbefales å ta turen ut til fyret, hvor det blant annet er mulig å overnatte. Du bør også legge turen innom Vågsberget, et historisk handelssted.

Flyreiser til Måløy fra flyplasser i Norge

Grunnet beliggenheten ytterst i havgapet, er det litt utfordrende å fly til Måløy. Nærmeste flyplass blir Florø, og derfra må du kjøre to og en halv time før du er fremme. Det er direkte flyvninger til denne flyplassen fra en rekke forskjellige byer, blant annet Oslo, Bergen og Stavanger. Hvis du kommer reisende fra nord, er det som oftest enklest å fly til Oslo først, for deretter å fly til Florø. Fra Florø tar du så buss, eller du kan leie bil og kjøre selv.

Florø lufthavn

Florø lufthavn er en av Norges mindre flyplasser, men samtidig Norges største kortbaneflyplass. Flyplassen har som nevnt over en del ruter til flyplasser i den sørlige delen av landet. Flyplassen ligger bare én kilometer utenfor Florø sentrum, og det går buss inn til bysentrum Du kan også benytte deg av taxi, som du finner rett utenfor flyplassens inngang. Ønsker du å ha en leiebil i Måløy, noe som kan være veldig praktisk, kan du bestille dette på nettet. Dermed kan du hente bilen på flyplassen når du lander og kjøre til Måløy for egen maskin, noe som er prakisk.

Informasjon om flyreiser til Måløy

Ankomstflyplass Florø
Ankomstflyplassens IATA-kode FRO
Ankomstby Florø

Populære flyvninger til Måløy

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 600 kr for enveisflyvninger og 1 199 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.