Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Mallorca Interior

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Mallorca Interior

Yourhouse Can Marc - Leilighet i Sierra de Tramuntana, Mallorca
Finca Can Coll
3.5 out of 5
Cami d'Establiments, Sencelles, Mallorca
Hent priser
6.33 km fra sentrum
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Amazing swimming pool paradise

"Perfect villa. Amazing pool. Great location in the middle of Majorca."…"

Anmeldelse skrevet 26. aug. 2018

Finca Can Coll
Son Parric, Finca 5starshjem Mallorca
Hent priser
10.64 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Toller Urlaub, super schöne Finca

"Wir haben uns sehr wohl gefühlt und konnten uns sehr gut erholen. Blöd war nur, dass die Klimaanlage tagsüber nicht genutzt werden konnte. Ansonsten war es aber ein sehr schöner Aufenthalt. Wir kommen sehr gerne wieder!!!!"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Son Parric, Finca 5starshjem Mallorca
Son Bordoi House i Llubí
Hent priser
9.57 km fra sentrum
5/5Exceptional! (11 anmeldelser)
Great base to explore Mallorca

"A lovely townhouse property in the small town of Llubí. Great bakery close buy! Easy access to the lovely resorts of Pollença and Playa Muro. Ideal base for our family holiday. Hosts very friendly and attentive."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019

Son Bordoi House i Llubí
ES Reco - Chalet With Terrace in Costitx
Hotel Rural Monnaber Nou & SPA
4 out of 5
Predio Monnaber Nou S/n, Campanet, Mallorca
Hent priser
19.2 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (346 anmeldelser)
Topp hotell

"Det er litt langt fra Palma men det er verdt å kjøre der. Veldig bra Eco-Hotel (de produserer sin egen mat, ibl.a. ) som jeg synes at det er veldig interessant, rolig stort område, flere aktiviteter og fasiliteter som tilbys på hotellet. Veldig bra service og hyggelige medarbeidere. Veldig anbefalt ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2014

Hotel Rural Monnaber Nou & SPA
Alqueria Blanca
4 out of 5
Carretera Palma-Soller, Km 13.6, Bunyola, Mallorca
Hent priser
26.49 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (23 anmeldelser)

"Sehr schön eingerichtete Zimmer und traumhafte private Terrasse."…"

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2020

Alqueria Blanca
Ximo
3.5 out of 5
Hent priser
20.72 km fra sentrum
Ximo
ES Reco
3.5 out of 5
Hent priser
4.57 km fra sentrum
ES Reco
CAN SAL
4 out of 5
Diseminado Diseminados, Ariany, Balearene
Hent priser
13.12 km fra sentrum
CAN SAL
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Mallorca Interior
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Mallorca Interior

Hotell Mallorca Interior: Leter du etter overnatting i Mallorca Interior? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Mallorca Interior, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Mallorca Interior eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Mallorca Interior, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Mallorca Interior?
Cas Comte Suites & Spa - Adults Only er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med vingård og spa med full service. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Som Espanya og Virrey Finca Hotel også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Mallorca Interior hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste romreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Mallorca Interior.
Hvilket overnattingssted er best hvis man reiser med barn til Mallorca Interior?
Marriott’s Club Son Antem er et populært overnattingssted på Expedia 5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og gratis barneklubb. Noen andre alternativer for barnevennlige ferier er Be Live Collection Son Antem og Hotel Can Joan Capó - Adults Only. Attraksjoner som Santuari de Cura-klosteret og Zoologico Natura Parc passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk tur til Mallorca Interior?
Hotel Can Joan Capó - Adults Only er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med massasje på rommet og sengetøy av topp kvalitet. En annen valgmulighet for en romantisk tur er Hotel Rural S’Olivaret.
Hva er det beste hotellet med alt inkludert i Mallorca Interior?
Be Live Collection Son Antem er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell kan dessuten friste med 2 restauranter samt spa med full service – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotel Rural S’Olivaret er også et bra alternativ for ferien din.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Mallorca Interior?
Bou Ros Finca Es Foners er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en villa kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et utendørsbasseng og private basseng. Can Cota Boutique Hotel er også et alternativ for deg og kjæledyret ditt.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Mallorca Interior?
Cas Comte Suites & Spa - Adults Only er et populært overnattingssted 4 stjerner. et overnattingssted er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med et utendørsbasseng og gratis frokost. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Playa de Muro eller El Arenal strand.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Mallorca Interior?
Gran Hotel Son Net har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og en bassengbar. La Reserva Rotana og Hotel Rural S’Olivaret er også to eksklusive alternativer for ferien din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Mallorca Interior?
Alqueria Blanca er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et B&B-hotell kan blant annet friste med både en restaurant og utendørsbasseng. Hotel Son Trobat Wellness & Spa og L’Hermitage Hotel & Spa er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Mallorca Interior?
LoftOtel canet er et populært overnattingssted 3,5 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. en leilighet kan blant annet friste med gratis frokost og kjøkken på rommet. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Agroturismo Son Penyaflor og Marriott’s Club Son Antem. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Golf Son Gual, Golf Park Puntiró eller Golf Son Antem – Mallorca.
Hvordan er det å overnatte i Mallorca Interior?
Par som søker romantiske omgivelser, kommer til å like Mallorca Interior, og reisemålet byr dessuten på flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med strender, sport og gode shoppingmuligheter. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Playa de Muro, El Arenal strand og Alcudia strand. I Mallorca Interior kan du velge mellom 4124 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Mallorca Interior?
Mallorca Planetarium, Can Gili og Gordiola glassverk og museum er noen av kulturattraksjonene i byen. Noen av de mest populære attraksjonene blant barnefamilier er Santuari de Cura-klosteret og Zoologico Natura Parc. Her finner du dessuten severdigheter som Castillo de Alaró, Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors de Manacor og Ermita de Bonany.

Nylige anmeldelser i Mallorca Interior

Flere reisealternativer