Lycksele

Reiseguide

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000}span.s1 {font-kerning: none}Lycksele nord i Sverige kan by på aktiviteter for hele familien og er perfekt for de som ønsker å utforske svenske Lappland.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 12.0px}span.s1 {font-kerning: none}Lycksele ligger midt i svenske Lappland langs turistruten Blå Vägen, eller den blå veien. Stedet er perfekt for en aktiv ferie i naturen, og det har også mange severdigheter for barn i alle aldre. En ferie i Lycksele med familien er ikke komplett uten en utflukt til Lycksele dyrepark.Her kan dere klappe geiter og andre gårdsdyr om våren og sommeren, før de flyttes til varmere bosteder om vinteren. Dyreparken er åpen i vintermånedene også, men siden Lycksele har et subarktisk klima, er det for kaldt for noen av dyrene å være utendørs.

Den beste tiden å reise til Lycksele på er mellom sen vår og tidlig høst, da klimaet er litt mildere. Om sommeren kan du tilbringe en helg på Lycksele golfklubb, og spille en runde under midnattssolen, eller ta en dagstur til innsjøen Stor-Tannträsket. Naturen rundt Lycksele består stort sett av barskog og små innsjøer, så du kan velge mellom alle de flotte naturattraksjonene som Nord-Sverige kan by på.

Om vinteren velger folk å reise til Lycksele for å stå på langrennsski og skøyter. Bocksliden skibakke er åpen for skikjøring om vinteren, og om sommeren kan du leie en terrengsykkel for en vågal tur nedover bakkene. Etterpå kan du ta et oppfriskende bad på Ansia Badpark.Her finner du et basseng som passer for alle, enten du er her for å trene eller for å slappe av ved bassenget mens barna leker i vannet eller prøver vannsklien.

Ett av høydepunktene på en ferie i Lycksele er en tur med hundeslede. Sus avsted bak hundene gjennom nydelige skoger og åpne landskap, og se naturen fra et helt unikt perspektiv. Hvis du ønsker å se dyr som rev og elg på nært hold i sine naturlige omgivelser, er dette aktiviteten for deg. Du kan sitte komfortabelt i sleden, eller til og med prøve å kjøre selv, hele vinteren.

En ferie i Lycksele har noe for alle hele året, med flotte fotturer i naturen om sommeren og et eksotisk vintereventyr i de kaldere månedene.

Hotell Lappland
Hotell Lappland
4 out of 5
Korpberget 1, Lycksele
Prisen er 1 451 kr per natt fra 28. okt. til 28. okt.
Dette hotellet ligger ved stranden i Lycksele og 2 kilometer unna Ansia Aquapark og Lycksele Zoo. Lycksele golfklubb ligger 2,2 kilometer unna. Lycksele stasjon ...
3.8/5 Good! (253 anmeldelser)
Forferdelig
"Oppholdet var forferdelig. Barn som sprang i gangene or ropte. Noen utløste brannalarmen kl 2 på natten. Folk som kom fra nattklubben og var høyrøstede. Harde senger. Knøttlite rom. Det dyreste rommet vi leide i ferien men det verste av dem alle"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2020

Hotell Lappland
Ansia Resort hotell och stugor
Ansia Resort hotell och stugor
3 out of 5
Sommarvägen 1, Lycksele
Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av stranden i Lycksele og 2 kilometer unna Ansia Aquapark og Lycksele golfklubb. Lycksele Zoo ligger 2,7 ...
4/5 Very Good! (81 anmeldelser)
Fint og intimt hotell.
"Stilt og fredeligt, litt langt mellom rom og spiseplass men ellers var alt bra."

Anmeldelse skrevet 22. nov. 2016

Hent priser
Ansia Resort hotell och stugor
Park Hotell
Park Hotell
3 out of 5
Hantverkaregatan 20, Lycksele
Prisen er 864 kr per natt fra 5. nov. til 5. nov.
Dette hotellet ligger i Lycksele og 2 kilometer unna Lycksele Zoo og Ansia Aquapark. Lycksele golfklubb ligger 3,4 kilometer unna. Lycksele stasjon ligger 6 ...
3.5/5 Good! (187 anmeldelser)
Å kalle dette ett hotell blir missvisende
"Hotell? Ligner mye mer på ett vandrehjem eller motell. Nedslitte hybler som rom, mørkt og dystert i opphold og frokostrom. Mannlige eier virket sur ved ankomst, mens den kvinnlige var veldig blid og service innstilt hele tiden. Gode senger, godt renhold. Ikke verdt 1000kr natten, 500 ville vært ok ..."

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2021

Park Hotell
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Oden's Dawn
Oden's Dawn
3.5 out of 5
Byavägen 63, Vormsele
Dette feriehjemmet ligger ved en elv, 39,8 kilometer unna Lycksele golfklubb og 44,1 kilometer unna Lycksele Zoo.
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Kjempe fint!
"Vi var på hotellet med to barn. Alt var ganske greit! Vi er ganske fornøyd! Fantastisk sted!"

Anmeldelse skrevet 7. mai 2018

Oden's Dawn
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Byer nær Lycksele