Bilutleie i Whitby

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Whitby

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Whitby

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Whitby
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Whitby?
Den laveste dagsprisen for en leiebil i Whitby denne uken var . Leier du bil, kan du få med deg de lokale severdighetene du selv ønsker.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Whitby?
Du er sannsynligvis kvalifisert for full tilbakebetaling av din forskuddsbetalte bestilling hvis du informerte oss minimum seks timer i forkant av hentetidspunktet. Du kan sjekke leiebilavtalen for mer detaljert informasjon. Vår kundeservice kan også være til hjelp.
Hva slags biler kan jeg leie i Whitby?
Hverken for liten eller for stor. Kompakte biler er det mest populære valget for mange som besøker Whitby. På grunn av den lave kjørekostnaden, kjøreegenskapene og enkel parkering passer denne biltypen godt å komme seg rundt i byen med. En kompakt bil har bedre plass enn en økonomibil, så du får litt ekstra komfort. Foretrekker du noe større? Da kan du ta en titt på utvalget vårt av standard, mellomstore og store biler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Whitby?
Whitby byr på mye moro, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Lei en bil og legg ut på veien for å oppleve andre deler av området. Her er noen ideer:

  • I Manchester kan du utforske Old Trafford og andre interessante severdigheter. Det er omtrent 150 km til Whitby.
  • Hvorfor ikke utforske det beste Liverpool har å by på også? En kjent severdighet i denne fargerike byen er blant annet Liverpool ONE, og Liverpool ligger 200 km fra Whitby.
  • Royal Botanic Gardens, Kew ligger omtrent 340 km unna Whitby og er et av de vakreste naturområdene i regionen. Det er bare å utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Whitby gjennom Expedia?
Fra dagsturer til lengre bilferier – Expedia har biler som passer alle behov. Du kan velge mellom leiebilselskaper i Whitby, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du finne et fantastisk tilbud på bilutleie. Hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med fly eller overnatting (eller begge deler) til en pakkereise, kan du dessuten spare mye.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Whitby hos Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt lese anmeldelser fra kunder. Kombiner bestillingen av leiebil i Whitby med flyreise eller hotell for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Whitby?
Aldersgrensen for å leie bil i Whitby er 21 år. Mange leverandører krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før bestilling, og legg til ekstra kostnader i budsjettet. Det kan også være restriksjoner for hva slags type biler unge sjåfører kan leie. Noen selskaper leier for eksempel kun ut økonomibiler og mellomstore biler. Vilkårene kan imidlertid variere fra selskap til selskap, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Whitby?
Selv om kravene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå i Whitby, trenger du hovedsakelig gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn. Du trenger ikke å bruke bilforsikringen som leverandøren tilbyr. I så fall blir du nok nødt til å legge frem bevis på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Whitby?
og var de to beste daglige prisene for å leie bil i Whitby de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Whitby?
Ja, så du trenger ikke å bestille leiebilen på nytt halvveis i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å bestille en bil som du kan bruke hele ferien.
Hvor kan jeg leie bil i Whitby hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Whitby er. Hvis du er under 25 år, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra gebyrer. Det er bedre å finne ut av dette på forhånd, så du kan tilpasse budsjettet deretter. Hvert bilutleiebyrå har sine egne regler for unge sjåfører, så det lønner seg å sjekke ting på forhånd.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Whitby?
Først og fremst bør du velge bilklasse, så bør du sjekke leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.