Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Velkommen til Uppsala

Uppsala er den største byen i Uppsala län i Sverige. For å utforske stedet kan det være greit med en leiebil – Uppsala er den fjerde største byen i landet og ligger cirka 70 kilometer nord for Stockholm. Alle leiebiler i Uppsala fra Expedia er uten skjulte kostnader.

På en ferietur til Uppsala får du oppleve et historisk sted i Sverige. Her finner du Skandinavias eldste universitet, og det er flere gravhauger og offersteder fra vikingtiden i området. Det er mange hentesteder i området hvis du vil benytte deg av bilutleie. Uppsala har god veistandard og de samme trafikkreglene gjelder her som i Norge.

Leie bil i Uppsala

Hvis du velger å fly til Uppsala, lander du på Arlanda lufthavn. Ved å bestille bil på nettet før du drar, gjerne sammen med hotell og fly til Uppsala, kan du være heldig å få et godt tilbud. I Uppsala har du et greit utvalg av leiebiler å velge mellom. Her kan du få både små og lette biler til å kjøre i byen med, eller en større og tyngre bil hvis du skal kjøre i mer krevende terreng i området rundt. Hvis du har svært spesielle ønsker for hvilken bil du vil ha, kan det lønne seg å bestille i god tid.

Veistandarden i Sverige er generelt god, og det er ikke noe problem å kjøre på veiene i og rundt Uppsala. Det er mulig å finne gratis gateparkering i byen, men det er også flere avgiftsbelagte parkeringsplasser tilgjengelig. Det er også flere ladestasjoner for el-biler i byen. De fleste severdighetene i Uppsala ligger godt tilknyttet veinettet og har parkeringsmuligheter. Uppsala ligger ikke langt unna for eksempel Stockholm, og dette er et utmerket mål for en dagsutflukt. Det er også mange andre områder i nærheten du kan dra på dagsutflukter til når du er på ferie i Uppsala.

På oppdagelsestur med leiebil i Uppsala

Uppsala er en av de større byene i Sverige, og her er det mange attraksjoner og severdigheter du kan oppleve. Hva med å kjøre til domkirken i Uppsala? Dette er faktisk den største gotiske kirken i Norden. Du kan ta turen til Gamle Uppsala der du finner mange gravhauger fra vikingtiden. Er du i Uppsala om sommeren, kan en av de mange badeplassene anbefales, som for eksempel Lyssnaängsbadet. Det er ellers mange aktiviteter du kan delta på her. Hva med en tur i klatreparken, fornøyelsesparken eller badelandet? I Uppsala er det noe for enhver smak, og de aller fleste finner aktiviteter og attraksjoner de ønsker å oppleve her.

Det er mange lokale aktører som driver med bilutleie i Uppsala, og det kan til tider være vanskelig å sette seg inn i regelverket til de forskjellige aktørene. Da vil det ofte være tryggere å bestille leiebil gjennom kjente selskaper på nettet, som for eksempel Expedia. Du har også et godt utvalg av hoteller i Uppsala å velge mellom. Her finner du både svært rimelige og eksklusivere overnattingsmuligheter. Visste du forresten at celsius-skalaen for temperaturinndeling ble skapt i Uppsala av den svenske astronomen Anders Celsius?

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Uppsala

Hva er den beste prisen på leiebil i Uppsala?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Uppsala .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Uppsala?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Uppsala er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Uppsala?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Uppsala?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Uppsala

Utforsk Uppsala med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!