Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Uppsala

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Informasjon om flyreiser til

Fly til Uppsala

Flyvninger til Uppsala

Uppsala er en storby 67 kilometer nord for Stockholm, og den er kjent som den store universitetsbyen. Som fjerde største svenske by, er det mye å foreta seg på en ferie der. Du finner storslått arkitektur, kultur og historie, shopping, uteliv og spennende aktiviteter. Dessuten er det kort vei til Stockholm, hvis du virkelig vil fråtse i ferietilbud. Skal du fly til Uppsala, er den nærmeste flyplassen Arlanda, tilhørende Stockholm. Ønsker du å reise til Uppsala, anbefaler vi at du benytter deg av søkeverktøyet på Expedia.no til å finne flybilletter til Uppsala – da blir det enkelt å finne et billig fly til Uppsala. Oversiktlig er det også: alle flybillettene vil vises i en oversiktlig liste, som også kan sorteres etter billige flybilletter til Uppsala. Jo mer du bestiller gjennom Expedia.no, jo enklere og billigere blir det. Bestiller du derfor leiebil og hotell i Uppsala samtidig som fly, sparer du enda mer!

Opplevelser i byen

Uppsala har en veldig sjarmerende gamleby, som er spennende på flere måter. Her finner du for eksempel flere forhistoriske gravplasser, datert før vikingtiden, en gammel kirke og museet Disegården, med gamle svenske hus. Av andre høydepunkter for arkitekturinteresserte, kan vi nevne domkirken og slottet, sistnevnte også med et eget kunstmuseum. Du kan bade på Tyrishovs äventyrbad eller ta deg en båttur på elven Tyrishov. Av interessant kultur, er det verdt å få med seg Evolusjonsmusset, Bror Hjorts Hus og Upplandsmuseet, eller hva med botanisk hage? Du kan også shoppe i Svartbäcksgatan eller kaste deg ut i Uppsalas friske uteliv.

Flyreiser til Uppsala fra flyplasser i Norge

Med sin fordelaktige beliggenhet i nærheten av Stockholm og Arlanda, kan du enkelt komme deg til Uppsala via Arlanda. Fra de fleste større flyplasser i Norge finnes det daglige avganger til Arlanda, og flyselskapene som flyr strekningen er mange. Dette betyr gode, konkurransedyktige priser for deg, og som regel stor valgfrihet med tanke på reisetidspunkt. Dermed er en flyreise til Uppsala noe som bare vil kreve en time i lufta, og du vil kunne ta deg raskt videre de 35 kilometerne inn til byen. Tog, buss, leiebil – mulighetene er mange. Er du student, vil du kanskje trives enda bedre i Uppsala enn i Stockholm, på grunn av det gode studentmiljøet og de lavere prisene.

Arlanda lufthavn

Som Sveriges største flyplass, vil det ikke mangle på fasiliteter og tilbud på Arlanda. Arlanda betjener rundt 150 destinasjoner og hadde i 2014 22,44 millioner passasjerer. På Arlanda kan du nesten gå deg vill blant butikker, restauranter, puber og barer. Arlanda har til og med et kapell, apotek, konferansefasiliteter og en enorm festsal. Transportnettet videre til Uppsala er også utmerket. Du kan enkelt hoppe på et tog eller en buss, som begge har hyppige avganger. Enda enklere er det hvis du ordner deg med en leiebil i Uppsala. Forhåndsbestill via Expedia.no, hent bilen på Arlanda og nyt kjøreturen til hotellet ditt!