Billige flyreiser til Toronto

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Oct 2, 2018

Boarding gikk veldig trekt. Skranke personell veldig hyggelige trass problemer med innsjekking. Knappen for lys og påkalle flyvertinner sitter for nærme hverandre, tuter stadig pga feiltrykk . Veldig irriterende hvis en skal prøve å sove!

Fly til Toronto

Flyvninger til Toronto

Toronto er den største byen i Canada, og er en by som har veldig mye spennende å tilby turister som tar turen. Canada som land er for nordmenn hovedsakelige kjent som et paradis for skikjørere, men Toronto egner seg ypperlig som reisemål for de som vil besøke en behagelig og trygg storby. Toronto har flere flyplasser, men det er Toronto Pearson internasjonale lufthavn du lander på. Når du har tatt avgjørelsen om å reise til Toronto og er klar for å kjøpe flybilletter, er det lurt av deg å bruke søkeverktøyet her på Expedia.no. Hos oss vil du ikke ha problemer med å finne et billig fly til Toronto, takket være en oversiktlig liste over alle billige flybilletter til og fra byen for dine reisedatoer. Bestill leiebil og hotell i Toronto samtidig som fly hvis du vil spare enda mer.

Storbyen Toronto

Det er mange attraksjoner du bør få med deg når du ferierer i Toronto. Start med en tur til CN Tower, som er byens 553 meter høye TV tårn. Du kan ta heisen helt til toppen av tårnet, og fra toppen har du fantastisk utsikt over byen. Hvis du føler du trenger litt bedre oversikt over byen, bør denne attraksjonen være ditt første stopp. Reiser du med barn, er Toronto Zoo nærmest et must å besøke. Dette er den største dyreparken i Canada, og den er virkelig enorm – samtidig som den ligger midt i byen. Her får du og barna se over 450 forskjellige arter, i en park som totalt har over 5000 dyr!

Flyreiser til Toronto fra flyplasser i Norge

Toronto er en ordentlig storby, og det er derfor hundrevis av flyvninger til byen fra rundt om i verden hver dag. Siden du må regne med minst én mellomlanding når du skal fly til Toronto fra Norge, har du mange flyvninger å velge mellom daglig. Hvis du er veldig heldig med din flyreise, kan du komme deg fra Norge til Toronto på omtrent ti timer, men som oftest tar turen i overkant av tolv timer.

For nordmenn som skal på ferie til Canada er det ikke noe krav om visum, men du må imidlertid ordne deg med Electronic Travel Authorization fra og med 15. mars 2016. Dette gjør du på Internett før du reiser, så alt du trenger fylle ut før du faktisk kommer til Canada, er et innreiseskjema på flyet.

Toronto Pearson internasjonale lufthavn

Toronto Pearson internasjonale lufthavn er den travleste flyplassene i hele Canada, med over 30 millioner passasjerer årlig. Flyplassen åpnet helt tilbake i 1939, den gang under navnet Malton Lufthavn. I 2008 ble omfattende renoverende arbeid ferdigstilt, og den fremstår i dag som en moderne flyplass. Det er gratis tog mellom de tre terminalene flyplassen består av, og den har selvfølgelige mange forskjellige barer, kafeer, restauranter og butikker. Fra flyplassen til Toronto sentrum er det 32 kilometer, og du kommer deg inn til sentrum med drosje, bil eller buss. Hvis du har tenkt å ha leiebil i Toronto under oppholdet ditt, kan det være en god idé å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Informasjon om flyreiser til Toronto

Ankomstflyplass Toronto
Ankomstflyplassens IATA-kode YTO

Populære flyvninger til Toronto

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.