Bilutleie i Slough

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Slough

Bilde tatt av Jeremy Young

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Slough

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Slough
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Slough?
Den laveste dagsprisen for en leiebil i Slough denne uken var 1,193 kr. Med leiebil kan du stikke innom de severdighetene du vil.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Leiebilselskapene på London (LHR-Heathrow) finner du på terminal 2, 3, 4 og 5. Her kan du leie en bil fra Hertz, Europcar eller Alamo. Enterprise og Sixt har også noen utmerkede tilbud.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Slough?
Avhengig av leiebilkontrakten kan du ha krav på en tilbakebetaling. De fleste bestillinger tilbyr full tilbakebetaling hvis du informerer oss seks timer før henting av bilen. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i reiseplanen, er vår kundeservice klar til å hjelpe døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Slough?
En minibil er det minste kjøretøyet du kan leie, og denne biltypen er vanligvis den mest økonomiske. Derfor er den også så etterspurt blant reisende i Slough. Kjør rundt til byens beste severdigheter – du vil bli imponert over hvilke parkeringsplasser du klarer å manøvrere deg inn på. Vil du ha noe med litt bedre plass, kan du vurdere alternativene i kategoriene økonomi, standard og stor.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Slough?
Slough byr på mye moro, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Bestill en leiebil og legg ut på veien for å utforske andre ting i nærheten. Her er noen av våre forslag:

  • Ta turen til Birmingham for å få et spennende eventyr. Ca. 140 km fra Slough finner du mange interessante attraksjoner, blant annet Bullring Shopping Centre.
  • Neste stoppested? Det må være Bath, som ligger ca. 120 km unna. Roman Baths er et lokalt høydepunkt du ikke vil gå glipp av.
  • Drar du til Townclose Hills lokale naturreservat, omtrent 260 km fra Slough, kommer du deg ut i naturen og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Slough gjennom Expedia?
Med leiebilselskaper å velge mellom i Slough, gjør Expedia det enkelt å finne den perfekte bilen. Og hvis du samler leiebil, hotell og fly til en pakke, kan du spare enda mer på reisen til Slough. Med alt fra kompakte biler til store sedaner har Expedia nøkkelen til ditt neste uforglemmelige eventyr.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Slough hos Expedia?
Ta en titt på vårt store utvalg av leiebiler, les kundevurderinger og sammenlign tilbud fra ledende byråer. Med bare noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne gode priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Slough og spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Slough?
Sjåfører som er 21 år eller eldre, kan dra på biltur i Slough. Er du ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange utleiebyråer begrenser dessuten utvalget til noen få bilkategorier, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler, og krever at den som leier, kjøper en omfattende forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren ved bestilling for å få informasjon om eventuelle ekstra kostnader og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Slough?
Det er lett å leie bil i Slough. Det du trenger, er egentlig bare gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn. Etter at du har funnet bilen du vil leie, bør du lese gjennom avtalen før hentedatoen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Slough?
De to laveste dagsprisene i Slough de siste sju dagene var 1,193 kr og 2,503 kr. Det må vi si er et kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Slough?
Ja, og du finner den perfekte bilen for deg på vår side for langtidsleie av biler. Du trenger bare å oppgi reisedatoene dine, så finner vi bra tilbud fra kjente leverandører.
Hvor kan jeg leie bil i Slough hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Slough er. Hvis du er under 25, krever noen leverandører ekstra gebyrer. Det er bedre å finne ut av dette før du skal hente bilen, så du vet hvor mye du må betale. Hvert leiebilselskap har sine egne retningslinjer for unge sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Slough?
Først bør du velge leiebil, så bør du lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.