Bilutleie i Portland sentrum

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Portland sentrum

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Portland sentrum

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Portland sentrum
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Portland sentrum?
Vi forstår at fleksibilitet på reisen er viktig. Derfor gir de fleste forhåndsbetalte bestillinger muligheten til full refusjon hvis du avbestiller minimum seks timer før henting. Det kan være lurt å se gjennom avbestillingsreglene for leiebilen, da det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner svaret der, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Portland sentrum?
De fleste besøkende velger økonomibiler i Portland sentrum. Bilister liker dem fordi de er rimelige og bruker lite bensin. Størrelsen gjør dem dessuten perfekte for å kjøre i byer der gatene er smale og parkering kan være en utfordring. Men valgmulighetene stopper ikke der, for du kan også satse på mellomstore, store, standard- og premiumbiler. Uansett om du planlegger å være i Portland sentrum finner veien videre, har vi en bil som passer dine behov.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Portland sentrum?
Det er mye å gjøre i Portland sentrum, men reiser du lenger, kan du oppleve enda mer. Bestill en leiebil for å kjøre rundt i det omkringliggende området i eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske destinasjonene på reiselisten din:

  • Tacoma ligger 190 km fra Portland sentrum. Populære turistattraksjoner som Museum of Glass bør være øverst på listen din når du først er her.
  • Ca. 170 km unna ligger Eugene, som også er en populær destinasjon blant reisende. Du må sette av tid til å oppleve Autzen Stadium mens du er i byen. Denne severdigheten er en av grunnene til at folk elsker å reise til denne livlige byen.
  • Reis til Crater Lake nasjonalpark for å oppleve lokal natur. Du kan ta med noe god mat og bare lade opp i den friske luften. Avstanden fra Portland sentrum er 290 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Portland sentrum gjennom Expedia?
Fra dagsturer til lengre bilferier – Expedia har biler for alle behov. Du kan velge blant bilutleiefirmaer i Portland sentrum, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne et bra tilbud på bilutleie. Hvis du setter sammen bestillingen av leiebil med fly eller hotell (eller begge deler) til en pakkereise, kan du spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Portland sentrum hos Expedia?
Å finne det beste tilbudet på bilutleie i Portland sentrum er ikke noe problem hos Expedia. Velg bilklasse, legg til noen detaljer og sammenlign tilbud fra de ledende leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du får adgang til store besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Portland sentrum?
Hvis du er over 21 år, kan du bestille leiebil i Portland sentrum. Vær oppmerksom på at de fleste leverandører krever ekstra betaling av unge sjåfører på grunn av den økte risikoen for skader og ulykker. Unge sjåfører får som regel heller ikke lov til å leie luksusbiler. Sjekk betingelsene og vilkårene før bestilling for å unngå overraskelser når du skal hente nøklene.
Hva trenger jeg for å leie bil i Portland sentrum?
Det er lett å leie bil i Portland sentrum. Det du trenger, er egentlig bare gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn. Når du har funnet en bil, bør du lese betingelsene og vilkårene før hentedatoen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Portland sentrum?
Med leiepriser fra kun og per dag i Portland sentrum de siste sju dagene kommer du deg på veien på null komma niks.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Portland sentrum?
Ja, og den gode nyheten er at leverandørene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Se på våre tilbud for langtidsleie i Portland sentrum for å finne en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Portland sentrum hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør på utkikk etter en bil å leie i Portland sentrum, er det lurt å sjekke betingelsene og vilkårene til leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut til sjåfører under 25, og andre ikke. Det kan påløpe ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå uventede kostnader ved henting er det lurt å vite hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Portland sentrum?
Først og fremst bør du velge bil, så bør du lese over leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om den passer for deg.