Bilutleie i Marlow

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Marlow

Bilde tatt av Amber

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Marlow

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Marlow
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Marlow?
I Marlow denne uken kunne du ha fått en leiebil for bare om dagen.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Leiebilskrankene på London (LHR-Heathrow) finner du på terminal 2, 3, 4 og 5. Her kan du leie en bil fra Budget, Sixt eller Hertz. Alamo og Europcar har også noen knalltilbud.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Marlow?
Du bør sjekke avbestillingsreglene for leiebilen for å være på den sikre siden, men de fleste bestillinger kvalifiserer for full tilbakebetaling hvis du varsler oss minst seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon i bekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Marlow?
Det er mye både å se og gjøre i Marlow, men drar du enda lenger, kan du oppleve enda mer. Lei en bil for å dra på biltur i hele regionen i eget tempo. Du bør legge til disse rutene på reiselisten din:

  • I Bath kan du utforske Roman Baths og flere andre interessante attraksjoner. Det er rundt 110 km til Marlow.
  • Neste stoppested? Det må bli Birmingham, som ligger ca. 130 km unna. Bullring Shopping Centre er en lokal attraksjon du bare må oppleve.
  • Townclose Hills lokale naturreservat ligger 250 km fra Marlow og er et av de nydeligste naturområdene i regionen. Det er bare å utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Marlow hos Expedia?
Ta en titt på vårt brede utvalg av leiebiler, les kundevurderinger og sammenlign tilbud fra ledende leverandører. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne gode priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Marlow for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Marlow?
Aldersgrensen for å bestille leiebil i Marlow er 21 år. Det kreves dessuten ofte ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før du bestiller, og legg til ekstra kostnader i budsjettet. Det kan også være restriksjoner for hva slags type biler som kan leies av unge sjåfører. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut økonomibiler og mellomstore biler. Reglene kan variere fra leverandør til leverandør, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Marlow?
Du trenger vanligvis gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente bilen du har leid. Du må også legge frem dokumentasjon på egen forsikring hvis du ikke vil benytte deg av selskapets forsikring. Retningslinjene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, så husk å lese det med liten skrift på forhånd.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Marlow?
Med bilutleiepriser så lave som og per dag i Marlow de siste sju dagene kjører du av gårde før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Marlow?
Enten du bare skal utforske Marlow eller området rundt, kan du leie en bil for en lengre periode gjennom Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så skal vi finne de beste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Marlow hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av leiebilselskapene i Marlow. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet noen som leier ut biler til sjåfører under 25, må du være klar over at det kan kreves ekstra betaling. Finn ut hva det er snakk om, før du henter bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Marlow?
Det avhenger av hva slags bil du bestemmer deg for, sjåførens alder og enkelte andre faktorer. Se over leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du tar et endelig valg.