Bilutleie i Luton

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Luton

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Luton

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Luton
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra London (LTN-Luton)?
Den laveste dagsprisen for å leie bil fra London (LTN-Luton) de siste sju dagene var 370 kr. Se gjennom det gode utvalget vårt – fra små, økonomiske biler til de litt større.
Kan jeg leie bil fra London (LTN-Luton)?
Både Hertz og Avis/Budget har en skranke på et bilsenter nær London (LTN-Luton), så du kommer deg fra flysetet til førersetet på kort tid.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra London (LTN-Luton)?
Planer kan plutselig endre seg, og derfor er forhåndsbetalte reservasjoner kvalifisert for refusjon hvis du kansellerer minimum seks timer før du skal hente bilen. Du må sjekke leieavtalen din for å se om du er kvalifisert. Trenger du mer informasjon, kan du gå til kundeservicesiden vår.
Hvorfor bør jeg leie bil fra London (LTN-Luton) gjennom Expedia?
Expedia er det perfekte nettstedet hvis du skal bestille leiebil. Med et stort utvalg av kvalitetsbiler å velge mellom på London (LTN-Luton) jobber vi hardt for å finne uslåelige tilbud til deg. Du kan spare masse penger med våre eksklusive tilbud og medlemspriser og få fordeler for hver bestilling. Hvis du slår sammen bestillingene dine til en pakkereise, kan du dessuten spare enda mer. Leiebiler, hoteller, flyreiser og opplevelser – Expedia har alt du trenger på ett sted.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på London (LTN-Luton) gjennom Expedia?
Sjekk anmeldelser fra kunder, velg biltype og sammenlign priser fra de ledende leverandørene. Expedia gjør det lett å finne de beste tilbudene. Lager du en pakkereise av leiebilen fra London (LTN-Luton) samt hotell og fly, kan du spare enda mer.
Hvor gammel må du være for å leie bil på London (LTN-Luton)?
Hvis du er over 21 år gammel, kan du leie bil på London (LTN-Luton). De fleste leiebilselskaper krever at yngre sjåfører betaler en høyere dagspris. Aldersgrensen kan dessuten være høyere hvis du vil leie store eller mer luksuriøse biler. Spør leverandøren du vil leie hos, for å unngå unødvendige overraskelser ved henting.
Hva trenger du for å leie bil på London (LTN-Luton)?
Selv om kravene kan variere fra leverandør til leverandør, trenger du hovedsakelig gyldig førerkort og et kredittkort i ditt navn. Ønsker du ikke å bruke selskapets forsikring, må du mest sannsynlig også legge frem dokumentasjon på at du har egen forsikring.
Hva er den laveste leiebilprisen på London (LTN-Luton)?
På London (LTN-Luton) var det mulig å leie bil fra kun 370 kr per dag de siste sju dagene. Med priser som dette gjør vi det enkelt å komme seg ut på veien.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på London (LTN-Luton)?
Når flyet har landet på London (LTN-Luton), er det bare å hente bagasjen og hoppe inn i en av de mange langtidsleiebilene. Med Expedias gode langtidsleietilbud er det lett å komme seg ut på veien i en lengre periode – for en rimelig penge.
Hvor kan jeg leie bil på London (LTN-Luton) hvis jeg er under 25 år gammel?
Det varierer om utleiebyråene på London (LTN-Luton) leier ut til sjåfører som er yngre enn 25 år, så sørg for at du leser gjennom aldersreglene før du bestiller. Vi anbefaler også å sjekke om du må betale noe ekstra. Dette gjelder vanligvis for sjåfører fra 21 til 24 år. Hvert selskap har sine egne vilkår og betingelser, så prøv å finne utleiebyrået som best oppfyller dine krav.