Billige flybilletter til Levanger

Fly til Levanger

Flyvninger til Levanger

Levanger er en koselig by i Nord-Trøndelag, hvor du blant annet finner Høyskolen i Nord-Trøndelag. Levanger er kjent fra prosjektet ”Cittaslow”, hvor byen var en av prøvebyene. Det er ikke noen flyplass i Levanger, men det er ikke langt til Trondheim lufthavn, Værnes. Siden denne flyplassen ligger ganske så midt i landet, er ikke flyturen spesielt lang – nesten uansett hvor du reiser fra. Når du er klar for å kjøpe flybilletter til Levanger, gjør du lurt i å benytte deg av Expedia. Her hos oss har vi alltid billige flybilletter til Værnes, og på nettstedet vært kan du også spare penger på leiebil og hotell i Levanger.

Når du skal reise til Levanger, har det ikke så mye å si hvilken flyplass du reiser fra. De aller fleste større flyplasser har direkteruter til Værnes, og flyturen tar rundt 45 minutter fra de større flyplassene som Oslo, Bergen og Tromsø. Når du lander på Værnes kommer du som oftest inn med flyet over vannet. Flyplassen er kjent for å ha ganske turbulente landinger under dårlig vær, så ikke vær redd selv om landingen kanskje er litt røffere enn det du vanligvis er vant til. Er det finvær når du lander, kan du i stedet nyte den flotte utsikten ut av vinduet på flyet.

Levanger – byen med verdens første hilsegate

Levanger er den første i byen som har en hilsegate. Dette er, som navnet tilsier, en gate hvor du oppfordres til å hilse på personene du møter. Gågaten er skiltet med et grønt Hilsegata-skilt, så du vil nok legge merke til den.

Falstadsenteret

Falstadsenteret, og Falstad museum, ligger på Ekne i Levanger kommune. Falstad var en av tyskernes fangeleirer under annen verdenskrig, og Falstadskogen, som ikke er mange hundre meterne fra den gamle fangeleiren, var rettersted for okkupasjonsmakten. Skogen er i dag krigsgravplass og et fredet kulturminne. Det anbefales alle som besøker Levanger å ta turen til Falstadsenteret, for å minnes grusomhetene som skjedde under krigen. Du bruker omtrent en halvtime med bil fra Levanger sentrum til Falstadsenteret.

Flyreiser til Levanger fra flyplasser i Norge

Så å si uansett hvor du flyr fra, er sannsynligheten stor for at det er direkte flyvninger til Trondheim lufthavn, Værnes. Det er mange flyvninger til flyplassen daglig, og det er derfor ikke så vanskelig å finne billig flybilletter – spesielt hvis du bruker Expedia.

Trondheim lufthavn, Værnes

Trondheim lufthavn, Værnes ligger i Stjørdal, som er rundt 30 km øst for Trondheim. Det er en relativt stor flyplass med en rekke fasiliteter. På flyplassen kan du handle i tax-free-butikker, spise mat på restauranter og kjøpe snacks og annet i kiosken. Det er også et flott hotell tilknyttet flyplassen. I terminalen er det trådløst Internett, så du kan surfe på nett mens du venter på flyet. Dersom du skal ha leiebil i Levanger, er det ikke noe problem å hente denne på flyplassen.

Fra flyplassen til Levanger er det 50 km, en strekning du kjører på omtrent tre kvarter. Dersom du ikke har tilgang til bil, kan du ta toget eller buss. Det er ikke så mange bussavganger, men toget går stort sett minst annenhver time.

Ofte stilte spørsmål