Billige flybilletter til Levanger

Fly til Levanger

Flyvninger til Levanger

Levanger er en koselig by i Nord-Trøndelag, hvor du blant annet finner Høyskolen i Nord-Trøndelag. Levanger er kjent fra prosjektet ”Cittaslow”, hvor byen var en av prøvebyene. Det er ikke noen flyplass i Levanger, men det er ikke langt til Trondheim lufthavn, Værnes. Siden denne flyplassen ligger ganske så midt i landet, er ikke flyturen spesielt lang – nesten uansett hvor du reiser fra. Når du er klar for å kjøpe flybilletter til Levanger, gjør du lurt i å benytte deg av Expedia. Her hos oss har vi alltid billige flybilletter til Værnes, og på nettstedet vært kan du også spare penger på leiebil og hotell i Levanger.

Når du skal reise til Levanger, har det ikke så mye å si hvilken flyplass du reiser fra. De aller fleste større flyplasser har direkteruter til Værnes, og flyturen tar rundt 45 minutter fra de større flyplassene som Oslo, Bergen og Tromsø. Når du lander på Værnes kommer du som oftest inn med flyet over vannet. Flyplassen er kjent for å ha ganske turbulente landinger under dårlig vær, så ikke vær redd selv om landingen kanskje er litt røffere enn det du vanligvis er vant til. Er det finvær når du lander, kan du i stedet nyte den flotte utsikten ut av vinduet på flyet.

Levanger – byen med verdens første hilsegate

Levanger er den første i byen som har en hilsegate. Dette er, som navnet tilsier, en gate hvor du oppfordres til å hilse på personene du møter. Gågaten er skiltet med et grønt Hilsegata-skilt, så du vil nok legge merke til den.

Falstadsenteret

Falstadsenteret, og Falstad museum, ligger på Ekne i Levanger kommune. Falstad var en av tyskernes fangeleirer under annen verdenskrig, og Falstadskogen, som ikke er mange hundre meterne fra den gamle fangeleiren, var rettersted for okkupasjonsmakten. Skogen er i dag krigsgravplass og et fredet kulturminne. Det anbefales alle som besøker Levanger å ta turen til Falstadsenteret, for å minnes grusomhetene som skjedde under krigen. Du bruker omtrent en halvtime med bil fra Levanger sentrum til Falstadsenteret.

Flyreiser til Levanger fra flyplasser i Norge

Så å si uansett hvor du flyr fra, er sannsynligheten stor for at det er direkte flyvninger til Trondheim lufthavn, Værnes. Det er mange flyvninger til flyplassen daglig, og det er derfor ikke så vanskelig å finne billig flybilletter – spesielt hvis du bruker Expedia.

Trondheim lufthavn, Værnes

Trondheim lufthavn, Værnes ligger i Stjørdal, som er rundt 30 km øst for Trondheim. Det er en relativt stor flyplass med en rekke fasiliteter. På flyplassen kan du handle i tax-free-butikker, spise mat på restauranter og kjøpe snacks og annet i kiosken. Det er også et flott hotell tilknyttet flyplassen. I terminalen er det trådløst Internett, så du kan surfe på nett mens du venter på flyet. Dersom du skal ha leiebil i Levanger, er det ikke noe problem å hente denne på flyplassen.

Fra flyplassen til Levanger er det 50 km, en strekning du kjører på omtrent tre kvarter. Dersom du ikke har tilgang til bil, kan du ta toget eller buss. Det er ikke så mange bussavganger, men toget går stort sett minst annenhver time.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Levanger?
Trondheim (TRD-Værnes) er den ene flyplassen i nærheten av denne byen.
Hvor langt er det til TRD fra sentrum av Levanger?
Reisen videre går problemfritt hvis du sjekker alternativene i forkant. Sentrum av Levanger ligger 30 km fra TRD, så det er lurt å sjekke hvordan du kommer deg videre til byen før du lander.
Kan jeg fly til Levanger nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om reiserestriksjonene som gjelder for Levanger, før flyet letter. Det legges ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Levanger?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Levanger, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Levanger med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Levanger, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Levanger?
Levanger har én hovedflyplass, så derfor er det enkelt å søke etter den beste flyreisen. Du vil fly til Trondheim (TRD-Værnes), som ligger ca. 30 km fra bykjernen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Levanger?
9 flyselskaper har flyvninger til Levanger fra minst 27 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Levanger?
Levanger mottar det høyeste antallet flyvninger fra SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS. SAS er det mest populære flyselskapet, og Frogner er byen de fleste passjerene flyr fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Levanger?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et sted hvis du slipper lange mellomlandinger underveis. Hvis du skal reise til Levanger, så går det omtrent 580 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Levanger avreise fra?
Mange reisende drar fra flyplasser i Oslo, Frogner og Bryn når de flyr til Levanger.
Hvor lang er flyturen til Levanger?
Skal du reise til Levanger fra Oslo, kan du forvente en flytur på rundt 56 min. De med avreise fra Frogner, får en flytid på rundt 56 min. Fra Bryn tar det rundt 56 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Levanger?
Som alle bereiste reisende vet – ikke bestill for sent. Flyprisene er som regel høyest like før avreisedatoen. Du bør også sjekke ulike alternativer på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet byr på flere flyplasser, kan du dra i land bra priser ved å fly til den som er lengst unna. En annen måte å spare litt på er å bestille tidlig. Hvis du snubler over et fantastisk tilbud, er det ingen tid å miste. Grip muligheten når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Levanger?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Levanger være helt smertefri eller virke ekstra lang. Her har du noen tips som hjelper deg med å få en god start på ferien.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • En flyreise kan gå som en drøm hvis du pakker med deg de riktige tingene. Først av alt trenger du toalettsaker som tannbørste og leppepomade samt et klesskift og en god roman. Så kan du finne et sted i håndbagasjen til elektroniske enheter, ladere, viktige medisiner og for eksempel en komfortabel nakkepute. Og sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og bankkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må legge større flasker med sjampo og balsam i bagasjen du skal sjekke inn. Har du mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, konfiskeres det i sikkerhetskontrollen. Spisse eller skarpe gjenstander, som lommekniver, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbeholdere og fyrverkeri, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør være målet når du skal velge hva du skal ha på om bord. Det er også viktig med gode sko ettersom det er normalt at føttene hovner opp litt. Romslige, flate sko er det beste valget.
  • DVT (dyp venetrombose) oppstår ved inaktivitet over lengre tid og er en blodlevringstilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyturer. De gode nyhetene er at det er mulig å redusere risikoen for å få det. Drikk masse vann, gå rundt i midtgangen så ofte som mulig, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Levanger?
Hemmeligheten er å være forberedt før man står i sikkerhetskontrollen. På den måten sitter du på flyet til Levanger før du vet ordet av det. Følg disse nyttige tipsene for å få en spektakulær start på reisen:

  • I sikkerhetskontrollen er det første de gjør, å sjekke at du har gyldig pass og tilhørende ombordstigningskort før du kommer videre. Du bør derfor ta frem dette på forhånd.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Ta av deg alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. Det kan være hodetelefoner eller øretelefoner samt tykkere jakker og kåper. Alt dette må legges i en kasse og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien en kort stund. Nettbrett, telefon og andre elektroniske enheter skal også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Ikke glem å ta ut gelé og væske fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i én gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det er lurt å ha på joggesko ettersom det reduserer sjansen for at du må fjerne dem når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Snøresko og tyngre fottøy må ofte gjennomlyses.
  • Det er ikke tillatt å ha med skarpe gjenstander som kniver inn i kabinen. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Levanger
AnkomstflyplassLevanger
Ankomstflyplassens IATA-kodeTRD