Bilutleie i Durham

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Durham

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Durham

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Durham
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Durham?
Rimelige leiebiler koster fra per dag i Durham, basert på denne ukens priser. Med priser som dette gjør vi det enkelt å leie en bil til en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Newcastle, England (NCL-Newcastle internasjonale lufthavn)?
Du finner et godt utvalg av leiebilselskaper ikke langt unna Newcastle, England (NCL-Newcastle internasjonale lufthavn). Fox Rental Cars, Easirent EU, Hertz, Budget og Alamo er de mest populære blant reisende.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Durham?
Ta det med ro. Du har sannsynligvis krav på full tilbakebetaling hvis du informerer oss minimum seks timer i forkant av hentetidspunktet. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle bestillinger kvalifiserer for en tilbakebetaling, så du bør sjekke leieavtalen.
Hva slags biler kan jeg leie i Durham?
Hvis du skal reise til store byer, kan det lønne seg å tenke smått og velge en økonomibil. Dette er den mest populære biltypen i Durham. Disse bilene er enkle å kjøre i trafikkerte gater og kan parkeres på trange parkeringsplasser. De kan også skryte av å ha lavt drivstoffforbruk. Det er imidlertid ikke noe som stopper deg fra å tenke stort heller. Du kan ta en titt på våre standard eller store biler hvis du vil ha ekstra benplass, og har du lyst på noe enda mer luksuriøst, gjør en av våre premiumbiler susen.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Durham?
Durham byr på mye moro, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Skaff deg en leiebil og dra på biltur for å oppleve området. Vi har laget en liste med forslag:

  • Stor-Manchester ligger omtrent 150 km fra Durham. Kjente turistattraksjoner som Old Trafford bør være høyt på listen din når du først er her.
  • Omtrent 180 km unna ligger Liverpool, som også er et populært reisemål blant reisende. Du må sette av tid til å oppleve Liverpool ONE når du først er her. Denne attraksjonen er en av grunnene til at mange elsker denne byen.
  • Birmingham Botanical Gardens ligger ca. 260 km fra Durham og er et av de fineste naturområdene i regionen. Her kan du utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Durham hos Expedia?
Uansett hva slags bil du ønsker, kan Expedia hjelpe deg med å finne de beste prisene. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære bilutleiefirmaene og velge det alternativet som passer deg best. Hva sier du til å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Durham med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Durham?
Minstealderen for å leie bil i Durham er 21 år. Det kreves dessuten ofte ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før du bestiller, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet. Det kan også være restriksjoner for hva slags type biler unge sjåfører kan leie. Noen selskaper leier for eksempel kun ut små og mellomstore biler. Vilkårene kan imidlertid variere fra leverandør til leverandør, så husk å lese informasjonen i liten skrift.
Hva trenger jeg for å leie bil i Durham?
Selv om reglene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå i Durham, trenger du hovedsakelig førerkort og et kredittkort. Du trenger ikke å bruke leverandørens bilforsikring. I så fall blir du nok nødt til å legge frem bevis på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Durham?
Durham har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilsjåfører den siste tiden. Dagsprisene de siste sju dagene har vært så lave som og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Durham?
Enten du bare vil utforske Durham eller andre steder i omegn, kan du leie en bil over lenger tid gjennom Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så skal vi finne de beste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Durham hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleierne i Durham. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Hvis du har funnet en leverandør som leier ut til sjåfører under 25, må du vite at det kan kreves ekstra betaling. Finn ut hva det er snakk om, før du leier en bil.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Durham?
Pass på å se nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for en forsikring, så får du svar på alt du lurer på angående leiebilforsikring.