Bilutleie i Chester-le-Street

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Chester-le-Street

Bilde tatt av Ian Hall

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Chester-le-Street

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Chester-le-Street
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Chester-le-Street?
Denne uken var prisen for leiebiler i Chester-le-Street bare . Med sånne priser kommer du til å kjøre rundt i Chester-le-Street i en perfekt leiebil på én, to, tre.
Kan jeg leie bil på Newcastle, England (NCL-Newcastle internasjonale lufthavn)?
Newcastle, England (NCL-Newcastle internasjonale lufthavn) har en rekke alternativer bare et kort stykke unna. Se hva som er tilgjengelig hos Fox Rental Cars, Easirent EU, Hertz, Budget og Alamo.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Chester-le-Street?
Du finner mer informasjon om avbestillinger på vår kundeservice. I de fleste tilfeller gis det full tilbakebetaling for bestillinger som avbestilles minimum seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Du bør sjekke leiebilavtalen for å se om det er noen unntak.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Chester-le-Street?
Mange eventyr venter på deg i Chester-le-Street, men reiser du lenger, står enda mer på menyen. Skaff deg en leiebil for å kjøre rundt i det omkringliggende området i ditt eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske rutene på reiselisten din:

  • Ta turen til Stor-Manchester for å få et spennende sightseeingeventyr. Rundt 160 km fra Chester-le-Street finner du en haug av interessante severdigheter, blant annet Old Trafford.
  • Neste stopp? Det må være Liverpool, som ligger ca. 190 km unna. Liverpool ONE er et lokalt høydepunkt du ikke vil gå glipp av.
  • Tar du turen til Birmingham Botanical Gardens, ca. 270 km fra Chester-le-Street, kommer du deg ut i naturen og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Chester-le-Street gjennom Expedia?
Det finnes mange gode grunner til å bestille neste leiebil gjennom Expedia. Vi har leverandører å velge mellom i Chester-le-Street, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du få de aller beste tilbudene. Vil du gjerne spare enda mer? Da kan du sette sammen bilutleie, overnatting og flyreiser til en pakke. Jo mer du bestiller og reiser med Expedia, desto flere fordeler får du.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Chester-le-Street hos Expedia?
Det er lett å finne det beste tilbudet hos Expedia. Du behøver bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de ledende leiebilselskapene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Chester-le-Street med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Chester-le-Street?
Sjåfører som er 21 år eller eldre, kan leie bil i Chester-le-Street. Hvis du er ung, kreves det ofte ekstra betaling. Mange leverandører begrenser dessuten utvalget til noen få bilkategorier, for eksempel mellomstore biler og økonomibiler, og krever at den som leier, kjøper ekstra god forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Chester-le-Street?
Du må vise førerkort og et kredittkort i samme navn på utleiestedet. Før henting bør du høre med bilutleiebyrået om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Chester-le-Street?
og var de to beste daglige prisene for leiebiler i Chester-le-Street de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Chester-le-Street?
Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å reservere den perfekte bilen. Enten du holder deg i Chester-le-Street eller har planer om å kjøre rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en rimelig pris.
Hvor kan jeg leie bil i Chester-le-Street hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av bilutleiebyråene du finner i Chester-le-Street. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Hvis du har funnet noen som leier ut til sjåfører under 25, skal du vite at mange krever ekstra gebyrer. Finn ut hva det er snakk om, før du bestiller en bil.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Chester-le-Street?
Det kommer an på bilkategorien du går for, alderen din og flere andre faktorer. Ta en titt på leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikring før du velger.