Bilutleie i Chester-le-Street

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Chester-le-Street

Bilde tatt av Ian Hall

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Chester-le-Street

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Chester-le-Street
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Chester-le-Street per dag?
Se frem til morsomme bilturer i Chester-le-Street med leiepriser per dag fra kun denne uken.
Kan jeg leie bil på Newcastle, England (NCL-Newcastle internasjonale lufthavn)?
Newcastle, England (NCL-Newcastle internasjonale lufthavn) har flere alternativer like i nærheten. Se hva som er tilgjengelig hos Fox Rental Cars, Easirent EU, Hertz, Budget og Alamo.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Chester-le-Street?
Du får antagelig full tilbakebetaling av bestillingen din hvis du varslet oss minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Du kan se gjennom leieavtalen for å få mer informasjon. Vår kundeservice kan også være til hjelp.
Hva slags biler kan jeg leie i Chester-le-Street?
Budsjettvennlige, lette å kjøre og bensinøkonomiske – det er ikke uten grunn at kompaktbiler er den mest populære leiekategorien i Chester-le-Street. Kjører du rundt i byen i en av disse bilene, vil du enkelt kunne parkere på trange parkeringsplasser og manøvrere i travle gater. Kompakte biler er perfekte for byferier eller kortere bilturer, men du har flere alternativer. Du kan gå for en mindre økonomibil eller noe større, som en stor eller premium bil. Valget er ditt!
Hvor kan jeg dra på biltur fra Chester-le-Street?
Det er mye å gjøre i Chester-le-Street, men reiser du lenger, kan du oppleve enda mer. Bestill en leiebil for å dra på biltur i hele regionen i eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske rutene på listen din:

  • Manchester ligger rundt 160 km fra Chester-le-Street. Anerkjente severdigheter som Old Trafford bør være øverst på listen din når du er her.
  • Rundt 190 km unna ligger Liverpool, som også er et populært reisemål blant reisende. Du må ikke gå glipp av Liverpool ONE når du er i byen. Denne attraksjonen er en av grunnene til at folk elsker å reise til denne fine byen.
  • Drar du til Birmingham Botanical Gardens, rundt 270 km fra Chester-le-Street, kommer du deg ut i naturen og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Chester-le-Street gjennom Expedia?
Med eksklusive tilbud, medlemspriser og et stort utvalg av leiebilselskaper er det ingen sak å finne den perfekte leiebilen til en god pris hos Expedia. Du kan sammenligne biler fra opptil leiebilselskaper i Chester-le-Street, og hvis du slår sammen bestillingen av leiebil med flyreiser og hoteller til en praktisk pakkereise, sparer du enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Chester-le-Street hos Expedia?
Ta en titt på kundeanmeldelser, velg biltype, og sammenlign prisene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det enkelt å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Chester-le-Street med bestilling av fly og hotell, og kjør av gårde med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Chester-le-Street?
Du må være 21 år eller eldre for å kunne bestille leiebil i Chester-le-Street. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen bilkategorier, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for luksusbiler og spesialbiler. Mange leverandører krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Sjekk reglene før du reserverer, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Chester-le-Street?
Alle leiebilselskaper krever disse to tingene: førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av leverandørens forsikring, kreves det dessuten dokumentasjon på egen forsikring. Les nøye gjennom avtalen, så du vet hva du må ha med deg for å få hentet bilen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Chester-le-Street?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil for kun per dag. Den nest beste prisen i Chester-le-Street var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Chester-le-Street?
Det kan du. Vi samarbeider med pålitelige bilutleiebyråer som tilbyr ukentlig og månedlig utleie av ulike typer biler. Ta en titt på utvalget av leiebiler for langtidsleie, og oppdag hver krik og krok av Chester-le-Street – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Chester-le-Street hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av leiebilselskapene i Chester-le-Street. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet noen som leier ut til sjåfører under 25, må du være klar over at det kan kreves ekstra gebyrer. Les deg opp på dette før du henter bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Chester-le-Street?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere veldig ut fra flere forskjellige faktorer, som for eksempel alder på sjåføren og type bil. Vi anbefaler å se over leverandørens vilkår og betingelser før du tar en endelig avgjørelse.