Bilutleie i Carlisle

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Carlisle

Bilde tatt av Martin Whittle

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Carlisle

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Carlisle
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Carlisle (CAX)?
På Carlisle (CAX) kan du få priser fra så lite som per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene. Med egen bil er det kun du som bestemmer hvor du skal.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Carlisle (CAX)?
Hvis du har betalt for bilen på forhånd, kan du være kvalifisert for refusjon hvis du kansellerer minst seks timer før avtalt henting. Les gjennom avbestillingsreglene eller gå til kundeservicesiden vår for å få mer informasjon. Vær oppmerksom på at ikke alle bestillinger er kvalifisert for refusjon.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Carlisle (CAX) gjennom Expedia?
Er du på jakt etter leiebil fra Carlisle (CAX), bør du bestille gjennom Expedia. Med våre bonusordninger, tilbud og rabatter blir det mye lettere å få en lav pris. Vil du spare enda mer? Da kan du slå sammen bestillingene dine til en pakkereise. Vi gjør det lett som en plett å planlegge den neste reisen – fra leiebil og aktiviteter til flyreiser og overnatting.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Carlisle (CAX) gjennom Expedia?
Expedia gjør det lett å sammenligne gebyrer, tilbud og leiebilselskaper samt å sjekke anmeldelser fra kunder. Slår du sammen leiebilen fra Carlisle (CAX) med hotell- eller flybestillinger, kan du spare enda mer.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Carlisle (CAX)?
Minstealderen for billeie på Carlisle (CAX) er 21. Er du en ung sjåfør, må du antakeligvis betale litt ekstra. Det er dessuten ofte høyere aldersgrenser for å leie store biler, som SUV-er. Sjekk om noen av disse reglene gjelder for deg, før du bestiller.
Hva trenger du for å leie bil på Carlisle (CAX)?
De aller fleste leiebilselskaper krever to ting: gyldig førerkort og kredittkort. Ønsker du ikke å bruke selskapets forsikring, må du sannsynligvis legge frem bevis på egen forsikring. Vær oppmerksom på at krav som dette kan variere fra selskap til selskap, så du bør sjekke på forhånd for å unngå forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på Carlisle (CAX)?
Den rimeligste leiebilen de siste sju dagene kostet per dag. Med så gode priser på Carlisle (CAX) kan bilferien bli til virkelighet!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Carlisle (CAX)?
Det er enkelt å sette seg bak rattet i en langtidsleiebil så snart du har ankommet Carlisle (CAX). Med våre utrolige langtidsleietilbud trenger du ikke å korte ned bilferien. Som regel sparer du mer når du leier lenger.
Hvor kan jeg leie bil på Carlisle (CAX) hvis jeg er under 25 år gammel?
Det avhenger av flere ting. Vi anbefaler at du sjekker leiebilselskapene på Carlisle (CAX), for å finne ut om de leier ut til sjåfører som er under 25, og om det kreves ekstra gebyrer. Den enkleste måten å gjøre dette på er å lese betingelsene og vilkårene. Det er kjipt med uventede overraskelser når du skal hente bilen, så sørg for at du forstår hvilke kostnader som gjelder for deg.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Carlisle (CAX)?
Husk å lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller noe, så får du svar på alt du lurer på om forsikring for leiebil.