Billige flybilletter til Bømlo

Billige flyreiser til Bømlo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Bømlo

Skal du fly til Bømlo eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Bømlo. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Bømlo eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Bømlo eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Bømlo?
Bergen (BGO-Flesland) er den ene flyplassen i nærheten av denne byen.
Kan jeg fly til Bømlo nå?
For å få den seneste informasjonen om å fly til Bømlo kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Bømlo?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Bømlo, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Bømlo med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Bømlo, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Bømlo?
Planlegger du å fly til Bømlo, lander du på Bergen (BGO-Flesland). Når du går av flyet, vil du befinne deg 60 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Bømlo?
16 flyselskaper tilbyr flyvninger til Bømlo fra 51 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Bømlo?
Reisende foretrekker SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS når de drar til Bømlo. De fleste av disse flyvningene kommer fra Frogner, og ruten opereres stor sett av SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Bømlo?
Det er utrolig enkelt å arrangere en opplevelsesrik reise til Bømlo når du kan velge blant 870 direkteflyvninger i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Bømlo avreise fra?
Mange av flyvningene til Bømlo har avreise fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Bømlo?
Hvilken by du reiser fra, avgjør hvor mange filmer du rekker å se på veien. Fra Oslo til Bømlo tar flyturen vanligvis rundt 53 min. Fra Bryn tar det ca. 53 min, mens det fra Frogner tar 53 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Bømlo?
Vi kjenner alle noen som alltid får tak i grisebillige billetter uansett hvor de skal. Har du lyst til å vite hemmeligheten? De setter det ikke på vent til siste liten. Ikke stopp der. Du bør også finne ut om reisemålet har flere flyplsser. Flyprisene kan nemlig variere avhengig av flyplassen du går for. Ikke glem å sammenligne priser hos forskjellige flyselskaper. Og til slutt må du huske at førstemann til mølla får først male. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å finne frem lommeboka når du kommer over et knallbra tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Bømlo?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Bømlo gå lett som en plett eller være langtekkelig. Nedenfor finner du noen nyttige reisetips som hjelper deg med å få et herlig avbrekk fra hverdagens kjas og mas.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Å reise med fly kan gå som smurt hvis du pakker de rette tingene i håndbagasjen. Det første du trenger, er grunnleggende toalettsaker som leppepomade og håndkrem samt ekstra sokker og en god bok. Deretter finner du plass i kofferten eller bagen til PC, lader, eventuelle medisiner og kanskje en oppblåsbar nakkepute. Og sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og betalingskort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du bør pakke større flasker med hårgelé og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Har du mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, konfiskeres det i sikkerhetskontrollen. Spisse eller skarpe gjenstander, som lommekniver, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Nødbluss, blekemidler og syre, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Vil du ha en komfortabel flyreise, bør du tenke på hvilke klær du skal ha på. Det er lurt å kle seg i lag ettersom temperaturen om bord kan variere. På den måten holder du deg varm hvis kabinen blir kald. Sko som flippflopper og stiletthæler er det best å pakke i kofferten. Du bør heller ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Du kommer ikke til å angre!
  • Det er mange som har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som kommer av lange perioder med stillesitting. Det er imidlertid forskjellige ting du kan gjøre for å redusere sjansene for å få det. Du kan ha på et par kompresjonsstrømper eller -sokker, drikke masse vann samt bevege på ben og føtter når du kan. Gå opp og ned midtgangen eller prøv å gjøre noen øvelser sittende.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Bømlo?
Det handler bare om å klargjøre ting på forhånd. Vi har samlet sammen noen nyttige tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Snart er du i Bømlo:

  • Sørg for at du har reisedokumenter og ID på et sted det er lett å komme til. Det er det første de spør deg om i sikkerhetskontrollen.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge jakke, belte, nøkler og andre ting som hodetelefoner i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Det hele går raskere hvis du tar alt dette av deg før det er din tur.
  • Du må legge vekk teknologien i et par minutter. Telefon, nettbrett og andre elektroniske enheter skal også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som tannkrem og parfyme, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det kan hende at du blir bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være smart å ha på lette joggesko.
  • Du kan ikke ta med skarpe eller spisse gjenstander (som kniver og sakser) på flyet. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Bømlo
Ankomstflyplass
Flesland
Ankomstflyplassens IATA-kode
BGO
Ankomstby
Bergen
Pris tur-retur
484 kr

Populære flyvninger til Bømlo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines