Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Alta

Alta er den største byen i Finnmark, Norges nordligste fylke. Det er en by som har mye spennende å tilby turister, ikke bare i sentrum av byen men også i områdene rundt Alta. Det er derfor meget praktisk å ordne seg med leiebil, så du kan oppleve enda mer i løpet av oppholdet ditt.

Det er en rekke steder som driver med bilutleie i Alta. Siden Alta ligger så langt nord som det gjør, er sannsynligheten stor for at du velger å reise med fly til Alta, og da er det svært praktisk å plukke opp en leiebil på Alta Lufthavn. Med Expedia er sjansene dine gode for å finne en billig leiebil i Alta, og dersom du bestiller hotell og fly samtidig sparer du enda mer.

Litt mer om Alta

Alta er på mange måte en nordnorsk perle, og kan by på nordlys og midnattssol, samisk kultur, vakre fjell og reindrift. Naturopplevelsene er det de fleste turister reiser til Alta for, og byen skuffer på ingen måte. På vinterstid kan du blant annet dra på snøscooter-safari på vidda eller prøve deg på hundesledekjøring. For en rekke av disse aktivitetene er det svært praktisk med leiebil, så du enkelt kommer deg til stedene hvor aktivitetene starter, siden mange av dem har base et stykke utenfor Alta sentrum.

Sørg også for å prøve noen av de lokale spesialitetene på matfronten i løpet av oppholdet ditt i Alta. På menyen står både torsk, reinsdyr og multer. Det er en rekke restauranter og spisesteder i Alta, og også hotellene i Alta er kjent for å servere førsteklasses mat. Det er imidlertid ingenting som smaker bedre enn mat man har fanget selv, så hopp i leiebilen og kjør til en av de mange fiskeelvene i området.

Utforsk Alta i leiebilen

Altaelva er en av disse elvene, og den er faktisk kjent som verdens beste lakseelv. Laksefisket foregår på sommerstid, og du kan enten bli med ut på elven i en båt eller fiske rett fra elvebredden. Mens du står og fisker har du Alta Canyon som et spektakulært og fascinerende bakteppe.

Dersom du er interessert i å finne ut mer om de 10 000 år gamle helleristningene i området, kjører du til Alta Museum - Verdensarvsenteret for bergkunst. Museet ligger 4-5 kilometer sørvest for sentrum, men med leiebilen tar kjøreturen bare noen minutter. Museets utstillinger tar for seg bergkunst og Altas historie i nyere tid (blant annet nordlysforskningen i Alta, skiferdriften og skihopperen Bjørn Wirkola). Museet har ofte også én eller flere midlertidige utstillinger.

Besøk ishotellet i leiebilen

Omtrent 17 kilometer sør for Alta, ligger Sorrisniva Igloo Hotel. Dette er Norges største og verdens nordligste ishotell, og du bruker bare rundt 25 minutter i leiebilen fra Alta til ishotellet. Dette er en opplevelse helt utenom det vanlige. Hoteller er rundt 2000 kvadratmeter stort, og det ble bygget for første gang i år 2000. Siden den gang bygges det opp på nytt hver vinter, noe som tar omtrent seks uker. Alt av eksteriør og interiør er laget av snø og is, inkludert rommene og sengene.

Expedia kan også brukes til å bestille billige hotell i Alta. Tenker du å fly til Alta, finner du i tillegg gode tilbud på fly og hotell til Alta.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Alta

Hva er den beste prisen på leiebil i Alta?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Alta .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Alta?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Alta er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Alta?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Alta?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Alta

Utforsk Alta med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!